Autor
Wiadomość
   Typowanie -> POlska Vs AnGlia :) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
sledz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7698 dni

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 08/09/2004 22:31
Czy na kazdym meczu reprezentacji na stadionie Slaskim musza byc te jebane trabki?? Psuje to calkowicie klimat meczu...
TRABKI na skocznie narciarska!!!

Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
Krasny
Kibic
Na forum od 7806 dni

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 08/09/2004 22:42
Rasiak i Mila najlepsze drewno w naszej "Reprezentacji".
Kurwa na rozpałkę do ogniska sie nadają.Chociaż.....jakby na nich kiełbache smażyć to zaśmierdnie od tego partactwa....:)

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 08/09/2004 22:44
Oles sie wynudzilem. Doping ruszyl dopieor po bramce. Tylko trabki bylo slychac.

Na koniec
Glowacki?? Co?? Ile wzieles??

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
olo84
Kibic
Na forum od 8728 dni

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 08/09/2004 22:47
Dobrze ze z roboty wrocilem pozno i widzialem tylko koncowke bo pewnie chuj by mnie strzelil. To co zrobil Glowacki to pierwsza klasa.

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Wojtas.
Kibic
Na forum od 7752 dni

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 08/09/2004 22:48
> to teraz ja ekseprt , ktory dobrze wytypował Pogoń - Lech i Groclin - Pogoń (skromność się kłania ) obstawiam :
> Polska - Anglia 0:0 lub 1:2 ( ostatnimi dwoma razy , jeden z tych dwóch wyników był prawidłowy , więc nie mamy co liczyć na zwycięstwo:D )
KpN następnym razem obstawiaj bardziej optymistycznie :P
Pozdro!!!

Tylko Pogoń!
Borys
Kibic
Na forum od 8002 dni

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 08/09/2004 22:59
Heh naprawde były momenty ładnej gry , niestety po straconej bramce nie chce sie juz naszym grac...

Krzynówek : szarpał skrzydłem aż miło , solidny punkt naszej reprezentacjii
Żurawski : piękny gol , dużo udanych pojedynków i rajdów w środku pola . Po tym meczu chyba na stałe wywalczyl se miejsce w podstawie

Rossi - utwierdził mnie w przekonaniu że jest największym drewnem w reprezentacjii...
Kukła - wprowadzenie go wprowadzilo wiecej haosu niż było , kaleczniak jakich mało...
Lewandowski - od rozgrywającego wyymaga sie czegoś wiecej niz wybijanie piłek na oślep :/ zreszta jego gra w rep. to całkowite nie porozumienie.
Kosowski - chłopak chciał chyba pobić rekord w ilości niecelnych podań, nie umiał znalezc swojego miejsca na boisku .
Głowacki - pokazał że umie też strzelać bramki ...
Mila - jak narazie repra to za wysokie progi , chociaż coś kiedyś z niego będzie ...

Reszta bez zarzutu.

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
F G
Kibic
Na forum od 8045 dni

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 08/09/2004 23:09
Wszyscy na to licza tym bardziej po takim meczu jak dzis. Jeszcze powroca lata triumfu Janusza Wojcika. Kazdy przeciez pamieta El.Mś '98 zagrane w pieknym stylu przez nasza druzyne oraz wszystkie jej mecze towarzyskie. Nie bez powodu nazywano druzyne Janusza S-kadra. No ale coz Pzpn i tym razem nas nie rozpiescil...

NLx
Kibic
Na forum od 8756 dni

**

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 08/09/2004 23:12
Prosze cie prosze cie prosze cie...

za plecami psów myśliwskich cała masa
Irriducibili
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 08/09/2004 23:18
Najlepszy mecz naszej kadry w ciagu ostatnich kilku lat;]

Pogon & Legia
Guido z Pasewalku
Kibic
Na forum od 8017 dni

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 08/09/2004 23:42

Prawda?

1. FC Union Berlin -
zelazna unia!

kontakt: [email protected]
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7867 dni

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 08/09/2004 23:46
Maciej Zurawski bohaterem 10-cio lecia polskiej pilki...oby tak dalej

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 09/09/2004 01:00
najsprawiedliwszym wynikiem w tym meczu powinien byc remis bo byly momenty w ktorych zagralismy dobrze ale brakowalo nam ostatniego podania lub skutecznosci a do tego jak sie traci bramki po tak glupich bledach dwoch zawodnikow Zewlakowa i Glowackiego ktorych mozna bylo uniknac to niestety wynik jest jaki jest ....naprawde szkoda bo taka okazja jak dzis moze sie juz nie powtorzyc
aha a drugim powdem przegrania tego meczy byly fatalne decyzje personalne Janasa...jak zwykle z Lewandowskim ,Rasiakiem ,Kuklielka ,Zewlakowem na czele............
zawodnicy ktorzy zasluzyli na brawa po tym meczu to : Dudek i Zurawski ....ktory naprawde potwierdzi l klase i tylko kwestia jest nie to kiedy odjedzie z Wisly tylko za ile? oj trza bedzie uwazac mocno na niego w niedziele tylko ze jest jeszcze ten Frankowski.........

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
seeedzik
Kibic
Na forum od 7957 dni

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 09/09/2004 01:14
Co mozna napisac o tym meczu, chyba tylko jak zwykle, Polakom gratulujemy Janasa, ja przepraszam ale jak zdjal mile to sie ucieszylem bo pomyslalem ze moze wprowadzi Smolarka a tu dup Kukielka ,sie poczulem jakbysmy my wygrywali a nie Angole ,moze mi ktos wytlumaszy na h*j Kukielka na boisku kiedy trzeba gonic wynik ,przecierz to jest drugi Swierczewski ,zabrac pilke i jesli nie da sie wyjebac do przodu to elegancko wycofac, nawet nie wiem ile bylo mementow ze stoi taki Kukielka kolo Krzynowka i co mu Krzynowek poda to on zaraz albo oddaje do niego albo wycofuje do tylu, idac dalej Lewandowski ,nie nie mam sily tego nawet komentowac, Rasiak aaa nie wierze ale Polska mysl szkoleniowa rzadzi ,drewienko az milo, Rasiak i Lewandowki probujacy okiwac Beckhama czy Cola ,nie no malo nie spadlem z fotela (nie trzeba dodawac ze im sie nie udawalo :D) Zewlakow ,Rzasa, ja przeprasza a oni wogole na boisku byli ?? no Zewlakow mi chyba mignal ze 2 razy i Rzasa z raz, ani jednej akcji ofensywnej ,panowe Z i R ,puscie sobie w domciu meczyk jeszcze raz i popatrzcie jak gra Ashley Cole ,zagrajcie 1/10 tego co on w ataka i tak bedzie o niebo lepiej niz to co teraz gracie.Glowacki , Bak ,kilka udanych interwecji ,zawinili (szczegolnie ten pierwszy) przy obu golach. Kosowski ,Krzynowek,i Zurawski ,Dudek ,czy naprawde 40 mln kraj stac na 4 niezlych graczy ??

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 09/09/2004 09:30
Polacy zagrali lepiej niż się spodziewałem ale to chyba tylko dlatego, że Anglia nie była zbyt silna wczoraj...trochę są bez formy...tak mi się wydaje.
Co do naszych:
Dudek-jedną czy dwie sytuacje nieźle wybronił,przy bramkach zbyt dużo do powiedzenia nie miał...ale i zbytnio się nie napracował.
Rząsa-całkiem przyzwoity mecz...solidnie w obronie...czasem wychodził do przodu.
Głowacki-jego wina przy obu bramkach...
Bąk-według Mnie najlepszy Polski gracz wczoraj...nie dopuszczał praktycznie Anglików do piłek...jeżeli Głowacki i Żewłakow mu nie przeszkadzali to był wszędzie tam gdzie powinien być...
Żewłakow-pogubił się na prawej stronie...bardzo często schodził do środka,przeszkadzając Bąkowi i zostawiając skrzydło puste...
Krzynówek-najbardziej solidny, miał kilka ładnych zagrań,szkoda że niezbyt ma z kim grać w tej reprezentacji
Lewandowski-nie chce mi się pisać
Mila-Tu potrzebny jest lider ale go nie ma...chociaż zamiast Mili powinien moim zdaniem grać Żurawski a w ataku Frankowski z Włodarczykiem...
Kosowski-zagrał przyzwoicie 15 minut pierwszej połowy,kolejne 30 minut to żenada masa strat i niecelnych dośrodkowań...w drugiej połowie troche się rozkręcił ale to za mało na Anglię...pytam się Janasa...GDZIE JEST SMOLAREK?!
Rasiak-tak naprawdę to nic nie pokazał
Żurawski-walczył,w pomocy wyłuskiwał piłki ale Rasiak z przodu to za mało by strzelić gola...ładny gol,ładny mecz...w reprezentacji Żurawski powinien być ofensywnym pomocnikiem bo już nie pierwszy raz najlepiej sprawdza się na tej pozycji.
Niedzielan-jego wejście nic nie zmieniło...nie było widać czy to już Niedzielan czy jeszcze Rasiak
Kukiełka-jak zobaczyłem, że wchodzi za Milę to się załamałem...on jest GORSZY od Lewandowskiego...nic nie umie zagrać!!!Największa pomyłka kadry!
Gorawski-nic kompletnoie nie pokazał...powoływanie na siłę Wiślaków jest bez sensu bo w kadrze nic nie pokazują...kolejny raz się pytam Janasa...GDZIE JEST SMOLAREK?!

A i jeszcze Janas...byłem zadowolony kiedy został trenerem kadry...broniłem go po porażkach ze Szwecją...ale teraz Mnie wkurwił...ciągłym stawianiem na Rasiaka,Kukiełkę,Lewandowskiego...no i popełnił ten sam błąd co w meczu ze Szwecją...bronił niekorzystnego wyniku...zmiana Mili z Kukiełką poprostu genialna...szkoda że Karol Brukner nie uczył się od Janasa...na pewno na Euro 2004 przegrywając 0:2 z Holandią udało by się Czechom wygrać 3:2

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Zieny
Kibic
Na forum od 7816 dni

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 09/09/2004 14:41
Szpakowski muwił podczas meczu że gra w Anglii jakiś Gerry, ktoś wie kto to jest i gdzie on gra ;)

Łobez zawsze z Pogonią
FLN
Kibic
Na forum od 7968 dni

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 09/09/2004 15:49
Mecz taki sobie.Moim zdaniem Janas nie powinien powolywac juz Rasiaka,Lewandowskiego i Kukielki.Pierwszy z nich jest najwiekszym drewnem w reprezentacji, jestem ciekaw ile w sumie zagra minut w nadchodzacym sezonie serie A .Kukielka i Lewandowski sa wogole nieprzydatni w srodku pola, nie biora na siebie ciezaru gry, sa niewidoczni, w obronie tez im najlepiej nie idzie, a jak juz maja pilke to podaja do tylu.Jedynym plusem meczu jest gra Żurawkiego, ktory wkoncu przelamal sie w reprezentacji.
Mam nadzieje ze Glowacki powtorzy wyczyn z wczorajszego meczu w spotkaniu z Pogonią:D!

Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 09/09/2004 15:50
Naprawde jak na naszych to nieźle zagraliśmy, była szansa nawet na remis. Tak się zastanawiam: kiedy wygramy z Anglią? Teraz już wiem, wtedy gdy Anglia będzie co najmniej tak słaba jak wczoraj a my będziemy mieć wreszcie drużynę. Uważam że wczoraj odpukuowaliśmy za zmainę systemu na początku roku bo w zeszłym roku drużyna się już utworzyła a teraz stara się ją przywrócić do życia. To byl błąd ale miejmy nadzieje że wreszcie powstanie drużyna która wygra w październiku ważne mecze.

Moje oceny:

Dudek - 7 bez szans przy bramkach, parę dobrych interwencji

Żewłakow - 6 nieźle ale można od niego więcej wymagać. Chyba jednak lepszy na lewej niż na prawej. Tak jak mówił Qbajag, źle się ustawiał i za dużo akcji puszczał swoją stroną (obydwie akcje zakończone bramkami zaczęły się po prawej stronie), ale w ofensywie poprawnie.
Bąk - 8 najlepszy gracz i bohater wczorajszego meczu. Genialne spoktanie w obronie i naprawdę jemu zawdzięczamy to że Anglicy nie mieli dużo sytuacji. Świetne piłki do przodu, ogólnie największy walczak zespołu.
Głowacki - 3 zawinił przy obu bramkach, a popełnił jeszcze co najmniej 2 błędy które też mogły się skończyć golami.
Rząsa - 7 bardzo dobre spotkanie, Beckham ani Carragher se przy nim nie pograli. W tym dobrze w ofensywie, świetna współpraca z Krzynówkiem.

Kosowski - 7 Dobry mecz, lepiej jednak z prawej niż z lewej (lepiej dośrodkowywał prawą nogą niż lewą! :/). Mieli się zmieniać z Jackiem a prawie całą pierwszą połowę spędził na lewej stronie co była bardzo niekorzystne dla zespołu i dla ich obu. Wielki plus za świetną asystę i wypracowanie gola.
Lewandowski - 4 Koleś jest wystawiany przez Janasa niemal w każdym meczu i nigdy nie zagrał w kadrze dobrego spotkania. To coś znaczy (pupilek)... przypomina mi trochę Bąka u Engela ale ten raczej nie grał w pierwszym składzie. Wczoraj i tak dobrze jak na niego, chociaż podawanie do tyłu gdy powinna pójść piłka do przodu to istne debilstwo. Ile jeszcze mamy go oglądać???
Mila - 4 spodziewałem się ze wejdzie z ławki, bo to że po 60 minutach gry w Belfaście zszedł z boiska nie mając sił na grę źle o świadczy o jego przygotowaniu. Zagrał w pierszym składzie i bardzo rozczarował. Nie jest gotowy na rolę lidera, a szkoda bo ma predyspozycje...
Krzynówek - 8 na swoim dorbym poziomie. Pierwsza połowa bardzo słaba ale tylko dlatego że grał na prawym skrzydle (to ja wtedy przez cały czas mówiłem że powinien ich Janas z Kosowskim poprzestawiać, a on to dopiero w 40 minucie zauważył). Nie potrafił prawą nogą nawet dryblingu poprowadzić nie mówiąc o dośrodkowaniach. Wszedł na lewą i wszystko zaczęło grać, tylko czemu tak późno?

Żurawski - 8 pokazał że powinien być wystawiany w środku pomocy, bo praktycznie tam wczoraj grał. Naprawdę bardzo dobry mecz, kiedy odejdzie z Wisły? Naprwdę się tam marnuje...
Rasiak - 5 zrobił tyle ile umie (a oprócz Janasa każdy wie że umie niewiele). Ale wystawianie go samego w ataku to było debilne posunięcie, przecież on się cały czas cofał! W ogóle środkiem nie atakowaliśmy. Raz się urwał obrońcom ale wtedy też sam postanowił strzelić. Ogólnie i tak dobrze jak na niego, choć w walce powietrznej beznadziejnie.

Kukiełka -5 całkiem dobra zmiana, w końcu jest def. pomocnikiem dużo lepszym od Lewego. Tylko czemu przy stanie 1-2 został wprowadzony... przecież z tego co pamiętam to nie my wygrywaliśmy?
Gorawski - 4 nic nie pokazał, starał się ale brak mu umiejętności. Zdecydowanie wolałbym Smolarka zobaczyć.
Niedzielan - 3 niewidoczny, uciekał obrońcom jednak nic z tego nie wynikało.

Podsumowując jak mówiłem wskrzeszono wczoraj drużynę która zagrała całkiem nieźle, ale to dopiero początek (a mogła się ogrywać wcześniej, teraz będzie musiala na to poświęcić eliminacje :/). Obrona z wyjątkiem Głowackiego nieźle, ale nie skreślajmy chłopaka jeszcze, dajmy mu jeszcze jedną szansę... wiadomo co potrafi. Pomoc? Skrzydła zostawić ale to Kosa ma grać na prawej!!!!!! Środek wymienić, Lewego wywalić, a Mila niech z ławki wchodzi. Do środka proponuje Szymkowiaka albo któregoś z defensywnych czyli Radomskiego albo Kukiełkę (bo to wszystko co na razie mamy) z Żurawskim. Co do ataku to Wichniarek (patrząc na powołanych nie mogę pojąć czemu go nie ma) przykładowo z Niedzielanem.

Obrazek gif wstawiony na forum
kawek
Kibic
Na forum od 8051 dni

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 09/09/2004 18:39
W sumie nie było tak zle mieli czasem przebłyski formy tylko do ch... jesli dalej bedziemy grac z Rasiakiem i Lewandowskim to mozemy miec problemy nawet z Azerbejdżanem,Janas pomysl w koncu i "wytnij" te dwa drzewa

--
Kibic
Na forum od 8589 dni

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 09/09/2004 20:39
Co prawda wynik nie zadawala ani gra ale i tak myslalem ze wieksze baty dostaniemy ! Rasiak,Lewandowski,Kukielka out ! Atmosferka super na stadionie!! Na autostradzie do Katowic tysiace aut z szalikami! Bylo extra ! Pozdro dla 18 sektora !!!

RosSi
Kibic
Na forum od 8025 dni

Odp: POlska Vs AnGlia :) - 09/09/2004 21:08
To ja powiem tak . Zdecydowanie brakuje nam rozgrywających , przecież nie można opierać cały czas gry na skrzydłowych , mam tu na myśli Kosowskiego ( wiekszośćjego wrzutek dobra , ale niektóre to porażka ) i Krzynówka ( zagrał dobry mecz , ale on jeden nie wygra nam spotkania ) . Całe szczęść , że nie zagrał Mirek , bo to już by była każda piłka oddana przeciwnikowi . Z resztą Mila i Lewanodwski też nic specjalnego nie pokazali . Ten pierwszy miał parę okazji do zdobycia gola , ale zagrał zbyt bojaźliwie . Poza tym nie jest on najszybszym zawodnikiem , a na Anglie był po prostu za słaby . Dudek zagrał bardzo dobrze , ale z pewnością stać go na więcej . Rasiak no cóż nie jego wina , że został wystawiony przez Janasa . Żurawski , chyba zdecydowanie najlepszy piłkasz naszej reprezentacji na boisku , ładny gol , kilka razy uciekł angielskim obrońcom , lecz tak jak mówiłem brak pomocników spowodował , że najlepszy napastnik Polski musiał grać bardziej z tyłu i sam walczyć o piłkę skoro nie mógł dostac jej od kolegów z pomocy . Bąk jak zwykle najpewniejszy punkt obrony . Głowacki zawinił przy dwóch golach . Żewłakow i Rząsa powinni więcej wspomagać kolegów z linii bardziej wysunietych na przód , ale może to nie od nich zalezało . Co do rezerwowych to Niedzielan powinien wejść wczesniej lub zagrać od początku spotkania za Grzesia R. Natomiast rezerwowi gracze Wisły , czyli Gorawski i Kukiełka hmm czy to jakieś nie porozumienie ?

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757669466 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005