Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia - 08/05/2004 15:09
> ŁKS - RKS Radomsko 1:0 bramka w 88 min Mysona
Radomsko już raczej odpadło z walki o miejsce premiowane awansem
W Jagiellonii nie zagrają: Dzidosław Żuberek, Reginis, Marcinkiewicz, Tyczkowski oraz Wołczyk.
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia - 08/05/2004 16:43
Mam pytanie czy wiadomo czy przyjedzie grupa kibiców Jagi jesli tak to jak liczna, poniewaz strona Jagi jest aktualizowana raz na ruski rok i nie ma tam nic o wyjezdzie kibiców.z góry dzieki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia 3:1 - 08/05/2004 22:31
heheh pozdro dla tych którzy jechali tramwajem (12) na Pomorzany
"Tramwaj się pali lalalalala, tramwaj się pali lalalalalala
Wszyscy się palimy lalalalala"   hehe
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia 3:1 - 08/05/2004 22:39
> heheh pozdro dla tych którzy jechali tramwajem (12) na Pomorzany
"Tramwaj
> się pali lalalalala, tramwaj się pali lalalalalala
Wszyscy się palimy
> lalalalala"   hehe
Dobre to bylo, dobre 
PS
Boberek a co ci sie w noge stalo?ze sie tak spytam.
Trzeba bylo tak wokol stadionu zap...  
pozdro
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia 3:1 - 08/05/2004 22:45
1 połowa była fatalna myślałem że to już prawie koniec liderowania w pierwszej połowie jedyną osobą która próbowała nawiązać walkę był "tradycyjnie"Grzesiu Matlak. Traciliśmy piłkę w durne sposoby wogle niebyło kryca itp niechce mi się wwymieniać ale ogólnie to Arkonia lepiej gra niż w pierwszej połowie Pogoń.
A druga połowa elegancko dużo strzałów i fajne akcje. GRATULACJE DLA KRZYSZTOFA MICHALSKIEGO!!! szkoda że sergio niemoże się przełamać.
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia 3:1 - 08/05/2004 23:06
co do tramwaju to psiarnia znowy wywalała na jagiellońskiej, za to że zajebalismy żarówki z tramwaju
mecz słaby cieszy wynik [Ostatnio edytowane przez łasic: 2004-05-08 23:09]
|
Na zawsze Pogoń
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia 3:1 - 08/05/2004 23:59
> heheh pozdro dla tych którzy jechali tramwajem (12) na Pomorzany
"Tramwaj
> się pali lalalalala, tramwaj się pali lalalalalala
Wszyscy się palimy
> lalalalala"   hehe
Piterek zajebiscie to wymysliułem nie ?? hehe (tak ten przechlany glos to mój) pozdro !
>Boberek a co ci sie w noge stalo?ze sie tak spytam.
Posmakował ligi mistrzów na stadionie LO 10 
[Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-05-09 11:01]
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia 3:1 - 09/05/2004 00:24
To jeszcze czas na inne wyniki :
Aluminium Konin - Arka Gdynia 0:0
Tłoki Gorzyce - Ruch Chorzów 1:1
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Piast Gliwice 0:3
Szczakowianka Jaworzno - KS Stasiak Opoczno 1:0
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia 3:1 - 09/05/2004 01:37
> co do tramwaju to psiarnia znowy wywalała na jagiellońskiej, za to że
> zajebalismy żarówki z tramwaju
mecz słaby cieszy wynik 
Krw... zeby tylko wywalala, powijala. Jak to robila to k.... wszyscy siedzieli cicho. A placic musi kto inny....
Po tym co sie dzisiaj zdarzylo na stadionie i poza nim to mi sie nie chce nawet kometowac meczu... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-05-09 01:39]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
Odp: Pogoń - Jagiellonia 3:1 - 09/05/2004 10:38
To po chuj wywalacie te zarowki nie rozumiem was czasem niemoge z niektorych kozakow co bluzgaja na caly tramwaj na policje ale jak wpadnie policja to juz potulni jak baranki to albo sie mierzy slowa na zamiary albo sie siedzi cicho a puzniej co drugie skrzywdzone dziecko kupuje sobie koszulke hwdp i chodzi i sie podnieca ale jak mu komorke ukradna to leci do policjanta na skarge .o 15:50 na tvp3 relacja z meczu Pogoń-jagiellonia [Ostatnio edytowane przez RUSH: 2004-05-09 10:48]
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|