Odp: Real-Barcelona ! - 17/11/2004 11:01
Gran Derby tuz tuz jeszcze tylko 3 dni......zapowiada sie emocjonujacy meczy w koncu gra Barcelona jest liderem ma 4 punkty przewagi nad drugim Realem w ostatniej kolejce odmienne nastroje w ekipach bo Barcelona przegrala na wyjezdzie z Betisem 2-1 a Real wygral u siebie z Albacete 6-1....no ale cos mimo wszystko nie ma innego wyjscia jak zwyciestwo Barcelony. mam nadzieje ze Eto bedzie chcial sie zemscic nad Realem i ich skarcic!!!
Odp: Real-Barcelona ! - 17/11/2004 15:22
Jako odwieczny kibic barcy nie moge typować innego wyniku jak zwycięstwo Barcelony , które zresztą wydaje mi sie bardziej prawdopodobne. Może niektózy powiedzą że barca przegrała ostatni mecz i być może znajduje sie w kryzysie ale mi sie wydaje że to nieprawda. Mało tego podzielam zdanie prezydenta Laporty który powiedział ze ta porażka przyszła w dobrym momencie bo sprowadzi graczy na ziemie przed Gran derby. Natomiast prawda jest taka ze Barca w tj chwili gro o wiele lepszy futbol od realu , który ostatni moze i wygrał 6:1 no ale Albacate to chyba nie jest wymagający przeciwnik.
Odp: Real-Barcelona ! - 17/11/2004 16:13
Barca - Real: Nie będzie transmisji?!
Miliony Hiszpanów mogą nie obejrzeć najbardziej oczekiwanego pojedynku piłkarskiego pomiędzy Barceloną i Realem Madryt z powodu sporów dzielących stacje telewizyjne.
Piłkarski klasyk, regularnie zbierający przed telewizorami jedną z największych widowni w roku, ma być transmitowany w najbliższą sobotę przez stacje regionalne i państwową TVE. Jednak wydarzeniu temu zagraża spór między ciałem reprezentującym kanały regionalne (FORTA) i TVE.
TVE chce zredukować sumy, jakie płaci za prawa transmisji meczów ligowych w sobotnie wieczory, ale FORTA, która dzierży te prawa, grozi "odłączeniem kabla" w najbliższy weekend, chyba że państwowa TV zapłaci 9,5 mln euro, czyli tyle samo ile w zeszłym sezonie.
Jeśli obie strony nie dojdą do porozumienia, mieszkańcy części regionów w Hiszpanii, takich jak Kastylia i Leon, Estremadura czy Navarra, które nie mają własnych stacji regionalnych, nie obejrzą meczu.
Jednocześnie pracownicy madryckiej stacji Telemadrid weszli w spór z pracodawcą, co może oznaczać, że spotkania nie zobaczą mieszkańcy stolicy. Łącznie pozbawionych tej szansy może być 15 milionów telewidzów!
He He ja mam krajową TVE na kablówce więc chyba to to i mam nadzieje że obejrze.A jak nie to zostało mi śledzenie w necie bo Canalu + nie mam...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Real-Barcelona ! - 18/11/2004 15:30
Wszystkich kibicow Barcelony zapraszam w sobote do pubu Kanclerz mieszczacego sie na naszej wspanialej starowce celem wspolnego ogladania idopingowania Dumy Katalonii przy piwku ,kto sie pisze :>?
Odp: Real-Barcelona ! - 18/11/2004 15:49
Osobiście nie kibicuję specjalnie żadnemu klubowi ale zawsze te mecze mnie pasjonują. Niektórzy bluzgają tu na Galacticos z Madrytu ale w Barcy też gra przecież kilku gwiazdorów. A czy się kibicuje Realowi czy nie to jednak przyjemnie jest popatrzeć jak gra np.Zidane czy Ronaldo. Mimo wszystko stawiam na remis ale z lekkim wskazaniem na Real.
Odp: Real-Barcelona ! - 18/11/2004 20:56
Wyniku nie obstawiam . Ja tam włożę koszulkę Espanyolu i będę oglądał wbijam na Barcę i na Real... Tylko Espanyol&Atletico
P.S W Bracelonie jest tylko Espanyol jest tylko Espanyol
W Madrycie jest tylko Atletico jest tylko Atletico...
Odp: Real-Barcelona ! - 20/11/2004 22:57
No niestety po pierwszej połowie 2:0 dla Barcy (Eto,Van Bronckhorst) Jak zwykle cudownie spisuje się obrona Realu...Nie prorokuje drugiej połowy...Ale mimo wszystko zawszę będe kibicował Realowi (kibicowałem mu jak nie był jeszcze "sprzedany" teraz mnnie to trochę wkurza) a Barcy po prostu nie lubie...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Real-Barcelona ! - 20/11/2004 23:02
Ale kozacki mecz. Ronaldinho jest niesamowity.... Barca jest rewelacyjna!! Ciężko w tym meczu być za Realem patrząc na Barcę...
Odp: Real-Barcelona ! - 21/11/2004 00:28
no i do tego zajebista oprawa - caly stadion, wszystkie sektory i megakartoniada ("Jest nas 125 tysiecy")
ale ten transparent / CATALUNYA IS NOT SPAIN / calkiem fajny i na pewno nieprzewidziany, pewnie zaraz po tym jak go wychwyciły kamery kazali im go zdjac bo szybko zniknął
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Real-Barcelona ! - 21/11/2004 01:10
co by nie powiedziec Barcelona dominowala w kazdym elemencie gry calkowicie miazdzac Real ktory nawet nie mial ani jednego strzalu w swiatlo bramki.........jedynie Figo cos probowal cos grac .w Barcei na wyroznienie zasluzyli Puyol,Ronaldinho i Eto !
Co tu dużo mówić po takim wielkim spotkaniu...Barca Barca i jeszcze raz Barca!!! Dziś po prostu zmiażdżyli Real nie dając im kompletnie żadnych szans na wygraną...Co ciekawe, Real nie oddał w tym spotkaniu ani jednego celnego strzału na bramkę! To także może o czymś świadczyć...
W sumie to brak mi słów na opisanie mojej tradości, bo nawet nie marzyłem o takiej grze ekipy z Nou Camp! Dziś popis dał Ronaldinho, w końcu pokazał na co go stać, a zresztą, praktycznie każdy zawodnik Barcy pokazał coś ciekawego na boisku, np. Puyol kilkakrotnie ośmieszał napastników Realu!
Oby następna potyczka tych ekip zakończyła się nie mniejszym sukcesem Katalończyków!!! Visca el Barca!!!
Odp: Real-Barcelona ! - 21/11/2004 14:45
Barca w koncu zaczyna grać w stylu do jakiego zobowiązuje ją tradycja. Ostatnie lata nie lubilem tej druzyny (ci Holendrzy.....) ale teraz tworzy się tam niesamowita ekipa. Moze lepsza od tej z początku lat 90-tych (Romario, Stoiczkow, Laudrup, Bakero, Koeman).
Te kartoniady to po prostu coś niesamowitego - efekt wbija w ziemię.
Liczy się tylko Pogon i United ale Barca ..... no coz zaczyna mi się znow podobać
"Bo jest wśród Sopliców taka choroba,
że nic prócz Pogoni im się nie podoba".
Adam Mickiewicz "Pan Tadeusz" ks. VII
Odp: Real-Barcelona ! - 10/04/2005 00:48
Jutro pojedynek Realu Madryt z FC Barceloną.
Już nie mogę się doczekać...obstawiam zwycięstwo Barcy 2:1 i w zasadzie zapewnienie sobie tytułu mistrza.
Jednak będzie Barcelonie zdecydowanie trudniej wygrać niż w listopadzie.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757663311 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.