Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy zwycięzce Ligi Mistrzów! - 15/05/2003 18:51
Nie cierpie Juventusu, nie znosze Lippiego i wogole mam alergie na wloska pilke. Mam jednak wielki sentyment do Milanu (ale to akurat zasluga pewnej trojki Holendrow, a w szczegolnosci jednego z nich).
Bede kibicowal Milanowi i mam nadzieje, ze to wlasnie rosso-neri siegna po Puchar Europy. Latow jednak nie bedzie bo obiektywnie patrzac to juve ma wyzsza forme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy zwycięzce Ligi Mistrzów! - 29/05/2003 00:53
> Milan jest wielki!!!
Co ty gadasz? Milasn jest wielki... bo wygral w karnych? Wielki to babol popelnil sedzia w bodajze 3 serii karnych... zanim zawodnik strzelil to dida juz byl 2 metry przed bramka, a jak wiadomo taki karny trzeba powtorzyc... Jakby sedzia to zauwazyl, powtorzyl karnego to mozliwe ze by wpadla bramka i po 5 seriach byloby 2:2 a dalej to mogloby byc roznie...
Takze nie masz sie co podniecac tak tym milanem. Jakby byl Nedved to sam by ten milan rozjechal.
> Niestety moja ukochana Barcelona gra w tym sezonie kiepsko więc to trofeum przypadnie moim
> zdaniem Milanowi!!!
To powiedzial qbajag jak zakladal ten temat. Musze przyznac ze mial nosa
|
|
|
|
Odp: Typujemy zwycięzce Ligi Mistrzów! - 29/05/2003 14:31
Babol popelnil przedewszystkim zawodnik juventusu, nie pamietam kto to byl, tak na robil w pory, ze strzelil Didzie prosto w rece. Od razu zauwazylem, ze Dida za szybko wyszedl. A powtorka mnie tylko do tego przekonala. Jestem pewien, ze i tak jakby strzelal ponownie to by mial wiecej w porach i nic by mu z tego nie wyszlo. Pozatym byloby 3:3 a nie 2:2. . Sprawa gola moznaby jeszcze dyskutowac, wg mnie kwestia interpretacji, bo az tak to Rui Costa nie przeszkadzal Bufonowi. Mysle, ze Nedved, az tak by nie zmienil obrazu meczu. Gatusso odpowiednio by sie nim zajal. W calym meczu Juventus przegrywal walke w srodku pola i gral bez koncepcji.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy zwycięzce Ligi Mistrzów! - 29/05/2003 16:21
> Milan był lepszy z przebiegu meczu i załużenie wygrał. Jeszcze trzeba dodać że
> sporą część meczu grał w 10, bo Roque Junior tylko statyystował. Ale karne
> fatalnie wykonywane... to ma być finał LM?
nie to nie był finał LM bo włosi nie maja chyba dwóch mistrzów.. strasznie nie podobaja mi sie obecne zasady LM, 4 miejsce w lidze i do ligi mistrzow?!
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
Odp: Typujemy zwycięzce Ligi Mistrzów! - 29/05/2003 16:54
Fakt ze zle strzelil tego karnego, ale jakbys stal na wprost bramkarza ktory leci prosto na ciebie (a tak w sumie wygladal dida wybiegajacy z bramki przed wykonaniem karnego) to tez bys strzelal juz na oslep. Nie tlumacze go bo zjebal sprawe A w srodku pola juventus nic nie mogl zrobic wlasnie dlatego ze nie bylo kogos tak nieobliczalnego jak nedved
|
|
|
|
Odp: Typujemy zwycięzce Ligi Mistrzów! - 29/05/2003 20:35
Dzięki Qcu ale muszę się przyznać że po meczach Milanu z Ajaxem oraz z Interem byłem pewien że wygra Juve.
Nie lubie Włoskiej piłki ale mecz nie był aż tak znowu nudny.
Nie kibicuje ani Milanowi ani Juve więc wynik był mi obojętny.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5