Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 04/07/2004 23:01
Mecz nudny.Grecja znowu strzelila bramke glowa.No i Ricardo przy bramce pokazal klase.Wszyscy sie nim podniecali, a on tymczasem nic wielkiego na euro nie pokazal.No i dla mnie wygral kibic Barcy co jebnal flage w Figo:duzy_usmiech: [Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-07-04 23:02]
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 04/07/2004 23:02
Wydarzenia meczu, gol charisteasa, Kibol Barcy pokazuje Figo gdzie jest jego miejsce w szyku i puchar w rekach Grekow. Mozna ich gry bylo nie lubiec ale trzeba przyznac ze zdobyli puchar zasluzenie eleminujac po drodze 2 wielkich faworytow....
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 04/07/2004 23:03
ale brechtam grecja wygrała buhahahaha byli statystycznie najsłabsi a posłali najsilniejszych do domu jest zamocno
|
LADS FROM SZCZECIN nasze chasło prosto brzmi "dokad siły nam zostanie - my żyjemy by sie bic - po nas przyjda tez nastepni - beda zyli tak jak my "
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 04/07/2004 23:05
A ja się ciesze, że Grecy wygrali. Chociaż ma się satysfakcje, że niespełna miesiąc temu było się na meczu z Mistrzami Europy. Co do tego manego z Barcy co wbiegł, to na początku się zdziwiłem czemu rzuca flagą o glebe, a tu w powtorce ładnie pokazane jak celował w Figo. Wielkie brawa dla niego
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 04/07/2004 23:09
A tak swoja droga to znowu Szpakowski mylil zawodnikow.A najbardziej mi styknal, gdy powiedzial, ze kibic Barcy przez przypadek wpadl do bramki:duzy_usmiech:
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 04/07/2004 23:09
> A tak swoja droga to znowu Szpakowski mylil zawodnikow.A najbardziej mi styknal,
> gdy powiedzial, ze kibic Barcy przez przypadek wpadl do bramki:duzy_usmiech:
Pokazal figo gdzie jego miejsce w szyku, ze odchodzac z Barcy zrobil najwiekszy blad zycia. A rzut flaga mial mu o tym przypomniec, a wpadniecie do bramki mialo pokazac ze jedyne co wpadnie do tej bramki to on - a figo nic z tego nie wyjdzie...
Barca nie wybacza i nie zapomina i potrafi przypomniec o tym w najwazniejszych momentach... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-07-04 23:16]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 04/07/2004 23:36
> A tak swoja droga to znowu Szpakowski mylil zawodnikow.A najbardziej mi styknal,
> gdy powiedzial, ze kibic Barcy przez przypadek wpadl do bramki:duzy_usmiech:
co ty pierdolisz przeciez szpakowski jest zajebisty a kibic barcy pokazal jak bardzo jest zly ze figo dawno opuscil barce
|
grecja mistrzem!! buhahahahahha
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 04/07/2004 23:52
No jak to mówił Wielki Brat - Jestem pod wrażeniem!!! To, co dziś pokazali światu Grecy przerosło moje oczekiwania! Nie mam wątpliwości, że Rehhagel jest człowiekiem całego turnieju! Znakomicie poukładał swój zespół taktycznie, personalnie, widać wielki wkład pracy tego szkoleniowca i na pewno końcowy tryumf mu się należał.
Ale przecież któż z nas w ogóle liczył na to, że Grecy wygrają choćby jeden mecz na tej imprezie, przecież oni sami mówili, że jak zdobędą choćby punkt, to już będzie to dla nich sukces a tu popatrzmy! Kilka razy musieli przebukowywać swoje bilety powrotne do domu...
Moim zdaniem dobrze się stało, że wkraczają nowe ekipy, że wszystko przestaje być tak sztywno ustalone już na początku i że zawsze znajdzie się ktoś taki, kto zaprzeczy wszystkim regułom, zaskoczy niemal każdego z nas i sprawi nie lada sensację! Za te całe mistrzoswa wielki szacunek dla graczy z Płw. Bałkańskiego, wielkie brawa!!!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 04/07/2004 23:54
Jednym słowem porazka przez duze P zgodze sie z tym ze ricardo jest naprawde slabym bramkarzem Baia jest o niebo lepszy,a poza tym nie rozumiem Scolariego ze grał z jednym napastnikiem
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 05/07/2004 09:06
Hanki popieram Cię w 100%
Całe szczęście, że pojawiają się takie drużyny jak Grecja, czy na ostatnim mundialu Turcja które potrafią pokrzyżować plany tych wielkich drużyn.
Inaczej piłka nożna była by kurewsko nudna gdyby w kółko wygrywali Ci sami.
Szacunek dla Greków.
A wczoraj przypomniał mi się artykuł z przed 2 lat z bodajże Polityki gdzie jeden gościu napisał, że skoro Turcja odniosła taki sukces w piłce to Grecji też się uda bo mają podobne umiejętności i wolę walki.Ale się wtedy brechtałem...a teraz się sprawdziło.
Grecja zdecydowanie zasłużyła na to trofeum.W fazie play-off nie stracili bramki.
To o czymś świadczy zwłaszcza, że grali przeciwko Henry'emu i przeciwko Barossowi.
Nie mam pojęcia po co Scolari znów wystawił Pauletę który nie rozegrał na tym turnieju ani jednego dobrego spotkania.I czemu grał cały czas tylko jednym napastnikiem??
Co do meczu to według mnie nie był nudny a niektórzy forumowicze chyba z góry się nastawili, że jak gra Grecja z Portugalją to finał musi być nudny.
A co do komentarza to jak Basałaj komentował to miałem wielką ochotę wyłączyć głos ale jednak tego nie zrobiłem żeby posłuchać jego kwasów.
Akurat wczoraj to Basałaj częściej mylił piłkarzy od Szpaka.Szpaku miał tylko drobne problemy z wymową nazwisk.
A Basałaj najbardziej mnie rozbił jak powiedział na samymy początku meczu chyba oło 5 minuty, że finał rozgrywany jest w BARCELONIE
A kibic Barcy też był niezły...a Figo miał nie tęgą minę!
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 05/07/2004 09:11
>[..]A Basałaj najbardziej mnie rozbił jak
> powiedział na samymy początku meczu chyba oło 5 minuty, że finał rozgrywany jest
> w BARCELONIE [...]
bez picu myslalem ze sie zleje z brechtow. Slocham co ten debil mowi a zachwile zuca tekstem ze final w Barcelonie. Co do Szpako to rozwalaly mnie jego wymienianie nazwisk - Panie Darku trenujemy grecki
|
MW'03
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 05/07/2004 10:41
:eek2: Po tegorocznej Champions League myślałem, że już nic nie jest w stanie mnie zdziwić na tym świecie, a tu taka megasensacja.
Zawodnicy z najlepszych reprezentacji są poprostu przemęczeni ciężkim sezonem. Oni grają grubo ponad 50 meczów rocznie ( liga 38, CL 10, puchar 5-7, kadra 6-7) Trzeba jakoś zredukować liczbę meczów w sezonie. Ja proponuje zmniejszyć CL do 16 drużyn, liczba drużyn w lidze - max 16. Nie może tak być , że Euro wygrywa drużyna, która przed turniejem nie wygrała żadnego meczu na MŚ i ME! [Ostatnio edytowane przez X-pert: 2004-07-05 10:42]
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 08/07/2004 20:34
a teraz czas na PODSUMOWANIE EURO 2004:
Najlepszy mecz- Portugalia-Anglia
Niespodzianka Euro- Grecja
Rozczarowanie Euro- Francja, Wlochy, Hiszpania
Najladniejsza bramka- Rui Costa (Portugalia-Anglia)
Najlepsza druzyna- Czechy,Portugalia
Najlepszy Zawodnik- Baros, Ronaldo
Najgorszy Zawodnik- Tott, iBeckham
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 08/07/2004 20:43
Master zaproponował dobry pomysł ale ja bym go bardziej rozbudował . W kazdej rubryce wpisujemy tylko jednego zawodnika , bądź jedną drużynę .
Lista :
Najlepszy mecz-
Niespodzianka Euro-
Rozczarowanie Euro-
Najladniejsza bramka-
Najlepsza druzyna-
Najlepszy zawodnik-
Najgorszy zawodnik-
Najlepszy bramkarz-
Najgorszy bramkarz-
Najlepszy trener-
Najgorszy trener-
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 08/07/2004 20:47
A teraz moje nominacje :
Najlepszy mecz- Holandia-Czechy
Niespodzianka Euro- Grecja
Rozczarowanie Euro- Hiszpania
Najladniejsza bramka- Larsson
Najlepsza druzyna- Czechy
Najlepszy zawodnik- Poborsky
Najgorszy zawodnik- Bekcham
Najlepszy bramkarz- Van der Saar
Najgorszy bramkarz- James
Najlepszy trener- reghagel
Najgorszy trener- dick advockat
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 08/07/2004 21:06
Najlepszy mecz - Czech - Holandia
Niespodzianka Euro- bezapelacyjnie Grecja
Najladniejsza bramka- Hainze(Czechy) z rzutu wolnego w meczu Niemcy - Czechy
Najlepsza druzyna- Grecja
Najlepszy zawodnik - Karel Poborsky
Najgorszy zawodnik - David Beckham
Najlepszy bramkarz - Petr Cech
Najgorszy bramkarz - David James
Najlepszy trener - Otto Rechagel
Najgorszy trener - Ineaki Saez
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 08/07/2004 21:52
Najlepszy mecz:Holandia-Czechy
Niespodzianka Euro-Grecja
Rozczarowanie Euro-Wlochy,Hiszpania
Najladniejsza bramka-Rui Costa
Najlepsza druzyna-Czechy
Najlepszy zawodnik-C.Ronaldo
Najgorszy zawodnik-Totti
Najlepszy bramkarz-Van der sar
Najgorszy bramkarz-Ricardo
Najlepszy trener-Rehagel
Najgorszy trener-Advocat,Saez
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 08/07/2004 22:05
Najlepszy mecz- Holandia Czechy bez dwóch zdań!
Niespodzianka Euro- Grecy rzecz jasna
Najladniejsza bramka- Maniche w meczu z Holandią
Najlepsza druzyna- Grecja
Najlepszy zawodnik- nie mam swojego faworyta...
Najgorszy zawodnik- Beckham 
Najlepszy bramkarz- Van der Sar
Najgorszy bramkarz- Ricardo
Najlepszy trener- Rehhagel
Najgorszy trener- Saez
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 08/07/2004 22:52
Najlepszy mecz: Holandia - Czechy
Niespodzianka Euro: Grecja
Rozczarowanie Euro: Francja
Najladniejsza bramka: Tomason ze Szwecją
Najlepsza druzyna: Czechy
Najlepszy zawodnik: Barosz
Najgorszy zawodnik: było kilku...
Najlepszy bramkarz: Czech
Najgorszy bramkarz: Barthez
Najlepszy trener: Rehhagel
Najgorszy trener: Santini
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 08/07/2004 22:56
Najlepszy mecz - Portugalia-Anglia
Niespodzianka Euro-Grecja
Rozczarowanie Euro- Wlochy
Najladniejsza bramka- Rui Costa (Portugalia-Anglia)
Najlepsza druzyna- Czechy
Najlepszy zawodnik - Ronaldo
Najgorszy zawodnik - Beckham
Najlepszy bramkarz - Van Der Sar
Najgorszy bramkarz - Ricardo
Najlepszy trener - Rechagel
Najgorszy trener - Advocat
No jeszcze mozna dodac
Najwiekszy Farciarz - Tutaj wlasnie Grecja
Najlepszy Kibic - Kibic Barcy 
[Ostatnio edytowane przez Ma$t€®™: 2004-07-08 22:59]
|