Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 01/07/2004 21:06
Moj typ na trwajacy juz mecz Grecja-Czechy to 0:0 i w dogrywce brameczke strzeli Grecja i utrzyma ten wynik do konca dogrywki i bedzie Grecja w Finale
|
POGOŃ To My !
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 01/07/2004 21:47
Do boju PEPIKI . Szkoda Nedveda chlopak ma pecha w tamtym roku stracil final ligi mistrzow w tym moze stracic final EURO
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 01/07/2004 23:03
Mecz otwarcia bedzie meczem zakonczenia nigdy w zyciu nie powiedzialbym ze Grecja zagra w finale szkoda mi Kokotow ale powinni skonczyc ten mecz w regulaminowych 90 minuatch
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 01/07/2004 23:04
no coz. taka jest pilka. finalu juz nie ogladam. nie ma po co. zadnej druzyny z finalowych nie lubie, nie kibicuje i nie podziwiam za gre. [Ostatnio edytowane przez .mike.: 2004-07-01 23:05]
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 01/07/2004 23:08
Kurwaaaaaaaaaaa!!! Pierdoleni symulanci,brudasy smierdzace niezasluzenie wygrali.Co to jest za sprawiedliwosc ?
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 01/07/2004 23:16
sprawiedliwość jest taka, że kto strzela, ten wygrywa (nieważne czy na początku czy w końcówce lub karnych) a z tego co widziałem to raczej Grecy strzelili
szkoda tylko Nedveda bo to tragedia kiedy piłkarz ogląda widowisko zza boiska i nie może pomóc nieudolnym kolegom
mam nadzieje, że Portugalczycy nie będą chcieli wygrać meczu na stojąco, bo skończy sie to pewnie tak jak dziś
trzeba przyznać, że niemiecki szkoleniowiec świetnie ustawia swój zespół
jak dotąd żadna ekipa nie miała łatwej przeprawy z Grekami - moze tylko Rosjanie którzy poprostu zagrali z nimi na luzie
ja tam się cieszę, że Grecja wygrała, bo już mnie męczyła niemoc Czechów (a raczej ich nieskuteczność)
a tak to nikt nie powie, że znowu w karnych komuś się przyfarciło
wole bramki w meczu i to właśnie takie jak ta dzisiejsza, zabójcze i niespodziewane - kiedy przeciwnik już myśli o drugiej połowie
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 01/07/2004 23:23
Pierdole takie mistrzostwa. Jebac Grekow, Nedved na prezydenta
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 01/07/2004 23:31
Co za pech.Najlepiej grajaca druzyna euro za burta.Kto by sie spodziewal, ze Grecja dojdzie do finalu.Zal mi Nedveda rok temu nie zagral w finale LM, a teraz zszedl w pierwszej polowie  .Nie lubie Portugalii, ale bede trzymal za nia kciuki zeby wygrala.Grecy swoja zachowawcza defensywna gra mnie wkurwiaja, a mecze w ich wykonaniu sa bezbarwne.Tak jak mowil Mielcarski graja jak bokser.
A dzisiaj styknal mi Basalaj jak zawsze"Coraz lepiej gra lysy pomocnik Grecji''- brechtalem z tego 10 minut:duzy_usmiech:
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 01/07/2004 23:38
brawo Grecja pokazali tym bufonom z czech jak wyglada perfekcyjna gra taktyczna w finale tez wygraja bo portugalia ma strasznie slaba i wolna obrone
|
ZAWSZE WIERNI POGONI
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 02/07/2004 06:58
Ja tam się bardzo ciesze, że Grecja wygrała!!!
Szkoda mi bardzo Nedveda i na pewno była to wielka strata dla Czechów, ale oni byli poprostu słabsi, zwłaszcza w dogrywce gdzie nie pokazali już nic.
Zagrania Kollera i Barosa po meczu z Danią dla Greckich obrońców były już tak czytelne, że nie miały szans powodzenia.Rehagel to geniusz według mnie...wprowadzenie Gianakopulosa...świetna decyzja...to był jedyny piłkarz który w meczu z Polską grał dobrze i tym razem również dobra gra.
Natomiast mecz dla Czechów to chyba przegrał Bruckner...na co on czekał ze zmianami?!...na karne??...dlaczego nie wstawił Heinza?
Lubię zarówno Grecję jak i Portugalię i nie wiem komu kibicować w finale więc pewnie nie będe kibicował nikomu i cieszył się wraz ze zwycięzcami...ktokolwiek to będzie.
Typ na finał:
Portugalia-Grecja 2:1
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 02/07/2004 07:03
> [admin - wrrr. jak chcesz cos dodac to edytuj post, a niepotrzebne cytaty sie wycina]
Acha i o co macie pretensje do Coliny?O to, że dwóch żółtych kartek nie pokazał?
Jakie miało by to znaczenie dla Czechów?Żadne...a dla Greków może tylko tyle, że Basinas nie zagrał by w finale za dwie żółte.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 02/07/2004 10:20
Naprawdę szkoda Czechów bo byli bez wątpienia najlepszą drużyną EURO 2004. Po prostu mieli dużego pecha, tak jak wcześniej mieli szczęście.
Co do Greków: to naprawdę jest ta drużyna co grała z Polską w Szczecinie? Przecież widziałem wtedy 11 łamag w niebieskich koszulkach którzy nie potrafili sobie poradzić z naszą reprezentacją (też nienajlepszą ). Aż strach pomyśleć co my byśmy wyczyniali na ME skoro pokonaliśmy Greków
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 02/07/2004 10:40
Grecy może nie mają jakiś specjalnych indywidualności, ale mają znakomicie poukładany zespół. Po raz kolejny potwierdziło się, że bez bloku defensywnego ani rusz. Obrońcy w obu ekipach grali tak dobrze, że przez 105 minut nie padały gole, chociaż sytuacji nie brakowało.
Szkoda troche Czechów, bo z przebiegu tego meczu i całych mistrzostw bardziej im należał się awans...
A co do meczu finałowego to faworyt jest - Portugalia, ale Grecja potwierdziła że jest nieprzewidywalna i stać ją na sprawienie niespodzianki. O sukcesie Portugali w finale mogą zadecydować indywidualne akcje Figo czy Ch.Ronaldo, a będą mieli napewno ułatwione zadanie, ponieważ w ekipie Grecji nie zagra ich lider - Karagounis.
Typ na finał:
Portugalia - Grecja 3:1
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 02/07/2004 11:27
W tym turnieju juz nic mnie nie zdziwi moze tylko wynik finalu ale mistrzem bedzie Grecja [Ostatnio edytowane przez kawek: 2004-07-02 11:28]
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9