Autor
Wiadomość
   Typowanie -> EURO 2004 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
L.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7906 dni

Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 17:48
A ja tam nie wiem komu mam kibicowac dzisiaj i nie obstawiam wyniku. Lubie zarowno Czechow jak i Dunczykow i wcale sie nie zmartwie jak przegraja Czesi ale bede mial niedosyt jak nie wygra Dania.
A co do polfinalu Portugalia - Holandia to oczywiscie stawiam na Holendrow ale nie bede zly jak w finale zagraja gospodarze bo oni sa u mnie na drugim miejscu z europejskich druzyn narodowych( nie licze Polski:) ) [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-06-27 17:49]

MW'03
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 20:41
Typ na dzis jesli mecz zakonczy sie przynajmniej w dogrywce wygraja nieznacznie czechy, jesli w karnych to wygraja dunczycy...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
MaczeKK
Kibic
Na forum od 7928 dni

Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 21:46
Ja mam nadzieje ze DANIA WYGRA :D

Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
Cypek
Kibic
Na forum od 7929 dni

Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 22:26
tak se siedze na krześle przed ekranem, pstryk i 3:0, jak to sie stalo tego nie wiem.

Pit.
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 22:30
Dania nie zagrała dzisiaj źle, a Czesi wykorzystali te sytuacje które mieli. Mam nadzieje że pojadą Greków i awansują do finału - który wygrają. W ekipie Danii widoczny był brak Sanda bez którego atak praktycznie nie funkcjonował. Czechom bardziej należał się ten awans - zapracowali sobie na niego bardzo rzetelnie i konsekwentnie - prezentując bardzo dobry, poukładany, ofensywny styl gry. I za to ich właśnie lubie i będe im kibicował w meczu z Grecją i w późniejszym Finale (w co wierze). Pozdro!:)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
kawek
Kibic
Na forum od 8051 dni

Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 22:35
Bardzo dobrze ze tak jak cwaniacko Koalicja Skandynawska wykiwała Włochów tak samo zgodnie odpadną w ćwiercfinale.Czechy ida na mistrza

FLN
Kibic
Na forum od 7968 dni

Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 22:48
No to juz sie szykuje na final Holandia-Czechy!:duzy_usmiech:

Irriducibili
Kibic
Na forum od 7757 dni

Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 22:50
Szwecja jak i Dania odpadly zasluzenie:]]
wyszlo ich kunktatorstwo w fazie grupowej:P

Pogon & Legia
FLN
Kibic
Na forum od 7968 dni

Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 22:55
">
wyszlo ich kunktatorstwo w fazie
> grupowej:P

Dokladnie.
A co do komentatorow to juz wole czesto mylacego sie Szpakowskiego, niz Basalaja i wszystkich pozostalych razem wzietych:duzy_usmiech:

qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 23:00

Pierwsza połowa według mnie była nudna a w drugiej zagrali bardzo dobrze i ciekawie zarówno Czesi jak i Duńczycy tylko, że Czesi wyrobili sobie sytuacje które wykorzystali.
Finał na dzień dzisiejszy dla mnie to Portugalia-Czechy ale wcale się nie obraże jak do finału wejdą Grecy.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 23:01
> No to juz sie szykuje na final Holandia-Czechy!:duzy_usmiech:

Co do meczu to Czesi zaszaleli.
Mam nadzieje, ze taki bedzie final!! Trzeba wyrownac pewne rachunki. Grecja nie jest na staconej pozycji ale mylse, ze polfinal to juz kres ich mozlwosci. znacznie trudniejsza przeprawe bedzie miala Holanadia z Portugalia, ale wierze w Holendrow, bo to zwyciestwo w karnych moze byc przelomowe dla nich na uwierzenie w swoje wysokie umiejetnosci.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
L.
Kibic
Na forum od 7906 dni

Odp: EURO 2004 - 28/06/2004 00:04
Ja powiem tylko jedno bo maiel napisac to co Piterek. A wiec moje podsymowanie tego meczu

:2ar15smilie:MILAN BAROS - i wszystko Jasne:2ar15smilie:

ale tylko nie zgadzam sie z Piterkiem bo ja nie bede w Finale dopingowal Czechom tylko zwycierzcy Polfinalu Portugalia - Holandia [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-06-28 00:05]

MW'03
Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: EURO 2004 - 28/06/2004 07:44
Czesi są zajebiści, chciałbym by Polska była choć w 20% tak dobra jak oni. A nam brakuje tylko dobrych baz szkoleniowych...

A Baros jest jednym z najlepszych napastników świata, wkurze się jak w Liverpoolu będzie siedział na ławce a Owen grał w pierwszym składzie.

Obrazek gif wstawiony na forum
VT
Kibic
Na forum od 7777 dni

Odp: EURO 2004 - 28/06/2004 11:23
Szkoda mi Danii mam nadzieję ,że Czesi dokopią pomarańczowym ale w finale przegrają z GRECJĄ

:
qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: EURO 2004 - 28/06/2004 11:55
> Szkoda mi Danii mam nadzieję ,że Czesi dokopią pomarańczowym ale w finale
> przegrają z GRECJĄ

Czesi nie mogą przegrać w finale z Grecją bo grają z nią w półfinale.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
kus
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: EURO 2004 - 28/06/2004 12:20
Nie ma tera bata na Czechów. Holandia gówno zdziała z Dickiem nie potrafi tego poukladać a dawno, żadna reprezentacja nie miała takich piłkarzy jak mają teraz Holendrzy. Czesi mistrzami a krolem zapewne Baros ewentualnie Ruud ale tego mu nie zycze.

Hanki
Kibic
Na forum od 8210 dni

**

Odp: EURO 2004 - 28/06/2004 12:23
Wczorajszy meczyk w porównaniu z tym sobotnim o wiele lepszy i ciekawszy! Bardzo podoba mi się gra Czechów na EURO 2004, grają nie dość że skutecznie, to jeszcze ładnie i przyjemnie dla oka kibica, który jak wiadomo liczy na bramki. Milan Baros wyrasta nam na króla strzelców tych Mistrzostw, Nedved do spółki z Poborskim są chyba najlepszą parą pomocników - wspaniale rozgrywają piłkę, kapitalnie podają (Poborsky miał 2 asysty a Neded jedną w meczu z Danią dla przykładu) no i także strzelają bramki! Widać, że trener Czechów doskonale skompletował swoją ekipę a jego zawodnicy trafili z formą w odpowiednim momencie.

Nie sądzę, by Grecy zdołali ich powtrzymać, no ale w finale z Holandią może dojść do rewanżu za przegraną w rozgrywkach grupowych no i tym samym tak jak mówiłem wygra mój faworyt! Ale poczekajmy, zobaczymy jak się to wszystko teraz potoczy...

Llibertat per a Catalunya!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: EURO 2004 - 28/06/2004 21:29
Cholerka dzisiaj pierwszy raz od dawna bez zadnego meczu na Euro, jakos dziwnie sie czuje....

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Sampaio
Kibic
Na forum od 8011 dni

*

Odp: EURO 2004 - 29/06/2004 00:26
> Cholerka dzisiaj pierwszy raz od dawna bez zadnego meczu na Euro, jakos dziwnie
> sie czuje....

wiem o co Ci dokladnie chodzi ;) bo ja tez mam pierwszy wieczor od jakiegos czasu bez piwa i meczowych emocji i troche smutno

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
FLN
Kibic
Na forum od 7968 dni

Odp: EURO 2004 - 30/06/2004 13:26
Finał mistrzostw Europy w Portugalii skomentują wspólnie: Janusz Basałaj, Dariusz Szpakowski i Grzegorz Mielcarski.

"Sądzę, że będzie to ciekawe doświadczenie. Nie jesteśmy w tej dziedzinie pionierami. Zdarza się, że na stanowiskach komentatorskich innych stacji siedzi dwóch sprawozdawców, którym towarzyszy piłkarski ekspert" - powiedział Janusz Basałaj, szef redakcji sportowej w TVP.

Dzisiejszy półfinał Portugalia - Holandia, jeszcze niejako tradycyjnie, obsłuży duet Szpakowski - Mielcarski. Z kolei jutrzejsze spotkanie Grecja - Czechy obejrzymy w towarzystwie Mielcarskiego i Basałaja.

"Pod względem komentatorskim raczej nie zawiedliśmy. Jeśli już ktoś uparłby się, by wytykać nam błędy, to z pewnością chodziłoby mu o taki, a nie inny sposób radzenia sobie z sytuacją, gdy mecze odbywały się jednocześnie. Ta kwestia wymaga jeszcze dopracowania z naszej strony. Cieszą mnie natomiast bardzo dobre wyniki oglądalności spotkań mistrzostw Europy, które oznaczają, że rodacy potrzebują jak najwięcej dobrego futbolu" - tak Janusz Basałaj podsumowuje dotychczasowy przebieg mistrzostw.

onet

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757669946 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.13 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005