... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Pewnie 1/3 ludzi na stadionie nawet nie wie gdzie Kuszczak broni, a tym bardziej w jakich meczach gral w lidze angielskiej zamiast podniesc go na duchu ... szkoda gadac
Odp: Polska - Kolumbia - 31/05/2006 10:25
Pszczolek a co to za roznica czy gra w slabym klubie czy w srednim? wazne przeciwko komu gral i jak sie w tych meczach pokazywal (np. w meczach z Man U. czy Arsenalem - w tym ostatnim pomimo puszczonych bramek rowniez b. dobrze gral)
Odp: Polska - Kolumbia - 31/05/2006 12:30
zdarza sie ... nie placzmy ludzie kazdemu mzoe sie zdarzyc, mecz towarzyski nei zapominajmy o tym ! ...
Kazdy znawca teraz mowi "o Jurek Dudek tego by nie wpuscil" itd. itp. co z tego zae takiej ''szmaty'' nie wpuscilby jak za to wpuscilby 4inne bo nie gral w Liverpoolu WOGOLE ?!
Kuszczak pomimo tej niefortunnej bramki i tak jest 10* lepszy kjak nie 100 od Dudka poniewaz GRA, a nie SIEDZI na lawce...
Ja pierdziele ale mi sie zal Kuszczaka zrobilo taki mlody, a taka szmata i juz przez caly stadion tyrany (i nie tylko)
Pewnie 1/3 ludzi na stadionie nawet nie wie gdzie Kuszczak broni, a tym bardziej w jakich meczach gral w lidze angielskiej zamiast podniesc go na duchu ... szkoda gadac
A gdzie broni? w cienkim angielskim klubie... I co z tego powodu ma odrazu grac w kadrze?
A tak na marginesie to bardzo cienki angielski klub i tak jest lepszy od najlepszego Polskiego....Chodzi mi oczywiście i aspekt piłkarski. Pozdrawiam
Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
A gdzie broni? w cienkim angielskim klubie... I co z tego powodu ma odrazu grac w kadrze?
Fakt że broni w słabym angielskim klubie, jest moim zdaniem atutem dla młodego, wciąż rozwijającego się piłkarsko Kuszczaka. W słabszym WBA ma zdecydowanie więcej okazji do zaprezentowania swoich umiejętności, niż taki Cech w Londyńskiej Chelsea. Porównajmy równiez przeciwko jakim napastnikom stawał podczas tego sezonu Artur Boruc, a kogo musiał powstrzymywać Kuszczak. A i doświadczenie zdobyte w Berlinie przez Tomka (choćby udział w samych treningach Herthy) za pewne procentuje na jego korzyść. Mimo tego błędu z Kolumbia ja postawiłbym na Kuszczaka podczas MŚ, mimo sympatii jaką darzę Boruca.
Odp: Polska - Kolumbia - 31/05/2006 14:57
wcale bym sie nie zdziwił, jakby nastąpiła "powtórka z rozrywki" sprzed 4 lat.
Przegrany dwa sparingi przed mistrzostwami (jesli sie nie myle wtedy to z Rumunią i Japonią), potem wygrana z jakimś amatorami (wtedy wygralismy chyba z 2-0), a później na ostatni mecz grupowy "o pietruszke" wyjdzie potencjalnie rezerwowy skład i wygramy z Kostaryką, która za nas wejdzie do 1/8 heh
A tak na poważnie już, to nie można od chłopaków wymagać ze będą grać pięknie i z polotem 10 dni przed mundialem. Treningi są tak ułożone, że forme i świeżość mają łapać na same mistrzostwa, dlatego teraz pewnie będą mieli już lżejsze treningi i będzie coraz lepiej. Nie spodziewam się wygranej z Chorwacją w sobote, ale jeśli nie bedzie widac zadnej poprawy to dopiero będą powody do małego niepokoju.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Polska - Kolumbia - 31/05/2006 15:06
Ja tam jestem za Kuszczakiem w bramce. Miałem okazje oglądać Kuszczaka i Boruca i ten pierwszy naprawde się nieźle spisuje. A błędy to i najlepszym się zdażają. Co do Dudka to niech lepiej skończy "płakać" w mediach i niech idzie pocieszyć się u Krystyny z gazowni ale popełnił bład ze nie chciał odejść z klubu i grać w innym. Cóż kasa robi swoje i raczej nigdzie nie dostanie jej takiej jak w Liverpoolu.
p.s. kibice ze Śląskiego nie spier.... kibicować szkopom.
Kosa 7 strat
Rasiak 8 strat
Jeleń 1 strata
5 celnych podań
1 bramka
Boruc 5 razy wprowadzał piłkę do gry
3 razy w trybuny
To samo mówi za siebie. Najbardziej nie trawie Kosowskiego. Gość ma w swoim repertuarze jeden zwód, tzw. zamach, a problem w tym, iż na MŚ nikt się na tak niesamowicie genialną sekwencję nie nabierze. Nie wspomnę już o jego umiejętnościach defensywnych, które ograniczają się do improwizacji. Jednym słowem Kosowski out, a na jego miejsce oczywiście Jeleń, który wczoraj przez ten dość krótki czas przebywania na boisku, potrafił wnieść ożywienie do gry, ponadto strzelił bramkę. Pomijam niejakiego Grzegorza R., który nie wie nawet jak uderzyć piłkę wbiegając z prawej flanki i mając idealną wystawę na strzał.
Ja tam jestem za Kuszczakiem w bramce. Miałem okazje oglądać Kuszczaka i Boruca i ten pierwszy naprawde się nieźle spisuje. A błędy to i najlepszym się zdażają. Co do Dudka to niech lepiej skończy "płakać" w mediach i niech idzie pocieszyć się u Krystyny z gazowni ale popełnił bład ze nie chciał odejść z klubu i grać w innym. Cóż kasa robi swoje i raczej nigdzie nie dostanie jej takiej jak w Liverpoolu.
p.s. kibice ze Śląskiego nie spier.... kibicować szkopom.
zgadzam się z Tobą... Kuszczak jest naprawde dobrym bramkarzem... Każdemu może trafić się wpadka... Każdy bramkarz wpóścił jakąś "szmatę"...Dudek zabardzo poczuł się numerem 1 A co do kibiców to szkoda gadać... Zamiast pomóc to dołują...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757624641 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.