Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 01/07/2006 16:16
Anglia dzisiaj odpadnie moim zdaniem,nie prezentuja sie zbyt dobrze,a jak nie to w 1/2 z Brazylia. Final widze powtorke z Korei Niemcy-Brazylia...
Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 01/07/2006 16:21
dokładnie zapowiada sie na replay..z Azji a tak będąc przy replay'ach to bym wolał replay z USA'94 i żeby mecz zakończył sie takim wynikiem jak wtedy no może żeby w 120 min. nie było 0-0 a z 3-3
ja chcialbym zeby przeszly do 1/2 :
Argentyna - bo chce aby wyeliminowala szkopów, Anglia - bo musza zagrac z Argentyna w finale, Brazylia - bo tak ma byc i Ukraina - bo jest czarnym koniem i nalezy sie Shevie cos od zycia.
jednak znajac zycie wejda:
Niemcy - bo sciany pomoga, Portugalia - bo "Figo Hooliganka", Francja - bo tylko oni potrafia wygrac z Brazylia oraz Włochy - bo to farciarze.
I bede chodzil wkurwiony po mistrzostwach bo pewnie wygraja potomki Adolfa + dwoch PSEUDOpolaków (nie bez powodu małą literą pisane)
I chodze wkurwiony juz teraz!!! Bo mialem to zagrac za 100zl NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Trenerzy podali kadry na mundial.
Jak typujecie kto wygra, kto będzie czarnym koniem a kto najbardziej zawiedzie?
Osobiście stawiam na kogoś z trójki Holandia, Włochy, Hiszpania i mam przeczucie, że w końcu na terenie odwiecznego wroga Holandia w końcu zdobędzie MŚ.
Brazylia i Argentyna chyba nie bo w końcu tylko raz w historii w Szwecji w 58 roku w Europie wygrała drużyna z Ameryki Pd.
Zresztą nigdy w historii żadna drużyna nie grała 4 razy z rzędu w Wielkim Finale więc i tutaj tradycja i historia jest przeciwko Brazylii.
No ale jak się ma takich piłkarzy jak Ronaldinho czy Kaka to można zmieniać historię :d
Włochy trafiłem tak jak porażkę Brazylii ale awans Francji do finału to dla mnie szok...
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757625139 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.