Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8280 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 03/09/2005 19:11

Jay-J napisał:  
Polska 1:1 Austria

Zurawski strzeli. Janas znow Rasiak do pierwszego skladu wystawil :(

Obrazek gif wstawiony na forum
ted
Kibic
Na forum od 8727 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 03/09/2005 19:12
Polska - Austria 2:0
Polska - Walia 3:1

oby !

byliśmy, jesteśmy, będziemy... PS 1948 !
Pit.
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 03/09/2005 20:26
ładnie ich wygwizdali przy hymnie.Mam nadzieje,że dostaną ładny worek bramek...

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7427 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 03/09/2005 21:24
no ja stawiam że do końca pierwszej połowy będzie 2-0 dla Polski i strzeli Smolarek i Kosowski

tribu
Kibic
Na forum od 7806 dni

*

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 03/09/2005 22:28
cieszy wygrana i gra w 1 polowie bo 2 polowa juz taka kolorowa nie byla. stanowczo za duzo bledow w obronie. te kiksy Rząsy i Kłosa tragiczne. jak tak beda grac to z Anglia niezbyt ciekawie bedzie. a z Austrii ten mlody z 18 dobry:)

100% PD
KoniO
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 03/09/2005 22:45

Marcin07 napisał:  
no ja stawiam że do końca pierwszej połowy będzie 2-0 dla Polski i strzeli Smolarek i Kosowski

Patrzac na godzine twojego posta musze powiedzec ze niezły z Ciebie typer

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
P.1948.S
Kibic
Na forum od 7543 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 03/09/2005 22:48

KoniO napisał:  

Marcin07 napisał:  

na serio dobry bukmacher z ciebie.....musisz mi zaczac obstawiać :P:P

spagetti
Kibic
Na forum od 8009 dni

*

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 03/09/2005 23:59
patrze tabele...czesi maja tylwe samo punktow co my ,next mecz maja z armenia i na bank wygraja .jak my nie wygramy a oni tak to odpadamy ;/tzn baraze wtedy ale tam to szanse 1 procent

,,Vi är överallt,,- POGON
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 04/09/2005 00:05

spagetti napisał:  
patrze tabele...czesi maja tylwe samo punktow co my ,next mecz maja z armenia i na bank wygraja .jak my nie wygramy a oni tak to odpadamy ;/tzn baraze wtedy ale tam to szanse 1 procent

Licza sie wyniki z pierwszymi 4 druzynami w tabeli. CZesi maja do tylo 6 pkt w tej chwili. Przy naszej porazce z Anglia i zwyciestwie Czechow u siebie z Holandia do czego mam nadzieje nie dojdzie wtedy beda mieli tyle samo pkt co my. Ale niby nasza kozyscia bedzie ze stracilismy pkt tylko z druzyna z 1-go miejsca...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
spagetti
Kibic
Na forum od 8009 dni

*

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 04/09/2005 00:07
aa tylko z 4 druzynami,to zmienia postac rzeczy.Nawet nie wiedzialem .POZDRO

,,Vi är överallt,,- POGON
nara
Kibic
Na forum od 7551 dni

**

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 04/09/2005 00:17

maks napisał:  

KoniO napisał:  

Marcin07 napisał:  

na serio dobry bukmacher z ciebie.....musisz mi zaczac obstawiać :P:P

A jaka dokladnosc :D pozazdroscic :P hihi

qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 04/09/2005 01:04

Pszczółek napisał:  

spagetti napisał:  

Licza sie wyniki z pierwszymi 4 druzynami w tabeli. CZesi maja do tylo 6 pkt w tej chwili. Przy naszej porazce z Anglia i zwyciestwie Czechow u siebie z Holandia do czego mam nadzieje nie dojdzie wtedy beda mieli tyle samo pkt co my. Ale niby nasza kozyscia bedzie ze stracilismy pkt tylko z druzyna z 1-go miejsca...

Jeśli wygramy z Walią to na 99% jesteśmy w MŚ bez baraży...bo nawet jeśli Czesi wygrają z Holandią i będą mieli tyle punktów co Polska to cholernie dużo bramek im odejmą za mecze z Andorrą więc ich bramkami pobijemy...chyba, że Armenia nie wygra z Andorrą :D

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
P.1948.S
Kibic
Na forum od 7543 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 04/09/2005 09:55

qbajag napisał:  

Pszczółek napisał:  

spagetti napisał:  

Jeśli wygramy z Walią to na 99% jesteśmy w MŚ bez baraży...bo nawet jeśli Czesi wygrają z Holandią i będą mieli tyle punktów co Polska to cholernie dużo bramek im odejmą za mecze z Andorrą więc ich bramkami pobijemy...chyba, że Armenia nie wygra z Andorrą :D

ludzie wygrywamy z walią i mamy mistrzostwa a w wali nie bedzie gral Hartson za kartki :D:D:D

Kibic
Na forum od 7822 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 04/09/2005 10:09

qbajag napisał:  
Jeśli wygramy z Walią to na 99% jesteśmy w MŚ bez baraży...bo nawet jeśli Czesi wygrają z Holandią i będą mieli tyle punktów co Polska to cholernie dużo bramek im odejmą za mecze z Andorrą więc ich bramkami pobijemy...chyba, że Armenia nie wygra z Andorrą:D

No wiesz Andora jest mocna, zremisowała wczoraj z Finlandią... :D

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 04/09/2005 11:52

qbajag napisał:  

A jednak nie... Wszyscy tak liczyli patrzac na Czechow a tu jest ktos w lepszej sytuacji od nas patrzac na ukald gier...Czesi tez nas moga wyprzedzic. Licza sie jednak wyniki z druzynami od 1 do 6 i bramki. Ja stawiam, ze bedziemy grac w barazach. Bo raczej malo realne jest 4 pkt w ostanich 2 meczach.

Szanse awansu z drugiego miejsca

Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 4 września 2005, 12:40 [2 raz(y)]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 04/09/2005 12:05
Jak kazdy bylem zaskoczony postawa Polakow w 1 polowie - grali naprawde bardzo dobrze. Jednak w 2 polowie moglismy sie przekonac ze nie mamy jeszcze do konca ulozonej druzyny - straszny chaos przy atakach Austriakow. Boruc co mial wybronic to wybronil, co mial puscic to puscil. Obrona w 2 polowie mizernie - bardzo slabo gral Klos, ktory zle sie ustawial i nie czul intencji reszty obroncow (1 bramka dla Austrii). Bak tez popelnial bledy ale tez ratowal nas z opalow kilkakrotnie i byl duzo pewniejszy. Dobrze graly boki, choc po raz kolejny Baszczu traci wszystkie sily 20-30 minut przed koncowym gwizdkiem. Boki pomocy, nawet nie liczac bramek, znakomicie - szczegolnie Kosowski, ktory jak zacznie grac bedzie groznym rywalem dla Krzynowka. Smolarek mial pare ladnych rajdow. Sobolewski jak zwykle pracowal jak mrowka, malo widoczny ale niezwykle skuteczny. Niezle Szymkowiak, jest duzo lepszym pilkarzem niz przed wyjazdem z Polski. W ataku brylowal Zuraw, ktory tez czesto cofal sie do pomocy - jak zwykle wielka praca + swietna akcja po ktorej padl gol. Rasiak robil zamieszanie na poczatku meczu, potem to co zawsze - czyli jak mial juz pilke od razu ja oddawal. Zmiana Mili fatalna, Radomski juz lepiej, a to na nich liczyl Janas w koncu graja w Austrii. Zewlakowa nie widzialem przy pilce nawet.

Boruc 5 - Baszczynski 7, Klos 5, Bak 8, Rzasa 7 - Smolarek 8, Szymkowiak 7, Sobolewski 7, Kosowski 9 - Zurawski 8, Rasiak 6.

Obrazek gif wstawiony na forum
Berni_MKS
Kibic
Na forum od 7373 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 04/09/2005 13:11
Obrona jest do bani(szczególnie Rząsa,i te długie niecelne podania Bąka)Ale 1 połowa dobra,2 troche gorzej(nawet bardzo gorzej).Ważne ze 3 punkty,jeszcze z Walią i jedziemy na MŚ

Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
ArP
Kibic
Na forum od 8153 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 04/09/2005 13:22
To do końcowego rozrachunku wkońcu z iloma drużynami nam a z iloma Czechom będą liczyć pkt. i bramki?

Co do ocen z wczorajszego meczu:
Boruc 7 - Baszczynski 6, Klos 6, Bak 8, Rzasa 6 - Smolarek 8, Szymkowiak 8, Sobolewski 7, Kosowski 6 - Zurawski 7, Rasiak 5.

Pogoń Szczecin MKS!
qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 04/09/2005 14:02

Pszczółek napisał:  

qbajag napisał:  

A jednak nie... Wszyscy tak liczyli patrzac na Czechow a tu jest ktos w lepszej sytuacji od nas patrzac na ukald gier...Czesi tez nas moga wyprzedzic. Licza sie jednak wyniki z druzynami od 1 do 6 i bramki. Ja stawiam, ze bedziemy grac w barazach. Bo raczej malo realne jest 4 pkt w ostanich 2 meczach.

Szanse awansu z drugiego miejsca

Czesi do tej pory przegrali 2 spotkania...Holandia żadnego.Faworytem i to zdecydowanym jak dla Mnie jest Holandia.Zresztą nawet jeśli Czesi pokonają Holendrów to i tak My mamy zdecydowanie lepszy bilans bramek(zakładam, że ostatnia u Nich w grupie będzie Andorra)
Pszczółek Gazeta wprowadza w błąd pisząc, że czesi nas wyprzedzą nawet jeśli pokonają Holandię...

Polacy mają w tej chwili bilans bramek +18
Czesi +19 ale jeśli ostatnia u Nich w grupie będzie Andorra to stracą +11i ich bilans bramkowy na dzień dzisiejszy wynosi +8!!! A pamiętajmy, że muszą wygrać z Holandią żeby wogóle dogonić Polskę punktowo(zakładam, że wygramy z Walią) więc jeśli Czesi przegrają z Holandią to Polska nawet przy remisie i porażce już uniknie baraży!
W ostatniej grupie Szwedzi grają jeszcze 3 trudne spotkania, a Chorwaci dwa...więc ja jestem optymistą...jak pokonamy Walię to jestem pewny, że baraży nie będzie.
Anglicy też w ostatnim meczu nie muszą z Nami wygrać...kiepsko ostatnio się prezentują. Jeśli utrzymają obecną formę to stać nas na remis.

P.S. do Pszczółek nie czytaj głupot z Gazety bo z ich wykresu wynika, że tylko jedna drużyna z 2-ego miejsca unika baraży a tak naprawdę to dwie drużyny nie zagrają w barażach(liczę na Polskę i Chorwację)

P.S. 2 do Arturo....ponieważ Czesi grają w grupie gdzie jest 7 zespołów to w końcowym rozrachunku nie będą im liczone punkty i bramki z dwu-meczu z najgorszą drużyną w ich grupie(mam nadzieję, że będzie to Andorra)

P.S 3 o dziwo najważniejszy dla Polski w tym momencie mecz to może być spotkanie Andorra-Armenia :D

Ostatnio edytowany przez: qbajag, 4 września 2005, 15:54 [3 raz(y)]

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
bos_man
*uciszony
Na forum od 7502 dni

Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 04/09/2005 16:48
myśle że Polska powinna powalczyc z Anglikami bo jeżeli bedziemy liczyc na inne mecze to w tych mistrzostwach daleko nie zajdziemy

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757649669 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005