Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 03/09/2005 22:28
cieszy wygrana i gra w 1 polowie bo 2 polowa juz taka kolorowa nie byla. stanowczo za duzo bledow w obronie. te kiksy Rząsy i Kłosa tragiczne. jak tak beda grac to z Anglia niezbyt ciekawie bedzie. a z Austrii ten mlody z 18 dobry
patrze tabele...czesi maja tylwe samo punktow co my ,next mecz maja z armenia i na bank wygraja .jak my nie wygramy a oni tak to odpadamy ;/tzn baraze wtedy ale tam to szanse 1 procent
Licza sie wyniki z pierwszymi 4 druzynami w tabeli. CZesi maja do tylo 6 pkt w tej chwili. Przy naszej porazce z Anglia i zwyciestwie Czechow u siebie z Holandia do czego mam nadzieje nie dojdzie wtedy beda mieli tyle samo pkt co my. Ale niby nasza kozyscia bedzie ze stracilismy pkt tylko z druzyna z 1-go miejsca...
patrze tabele...czesi maja tylwe samo punktow co my ,next mecz maja z armenia i na bank wygraja .jak my nie wygramy a oni tak to odpadamy ;/tzn baraze wtedy ale tam to szanse 1 procent
Licza sie wyniki z pierwszymi 4 druzynami w tabeli. CZesi maja do tylo 6 pkt w tej chwili. Przy naszej porazce z Anglia i zwyciestwie Czechow u siebie z Holandia do czego mam nadzieje nie dojdzie wtedy beda mieli tyle samo pkt co my. Ale niby nasza kozyscia bedzie ze stracilismy pkt tylko z druzyna z 1-go miejsca...
Jeśli wygramy z Walią to na 99% jesteśmy w MŚ bez baraży...bo nawet jeśli Czesi wygrają z Holandią i będą mieli tyle punktów co Polska to cholernie dużo bramek im odejmą za mecze z Andorrą więc ich bramkami pobijemy...chyba, że Armenia nie wygra z Andorrą
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Jeśli wygramy z Walią to na 99% jesteśmy w MŚ bez baraży...bo nawet jeśli Czesi wygrają z Holandią i będą mieli tyle punktów co Polska to cholernie dużo bramek im odejmą za mecze z Andorrą więc ich bramkami pobijemy...chyba, że Armenia nie wygra z Andorrą
ludzie wygrywamy z walią i mamy mistrzostwa a w wali nie bedzie gral Hartson za kartki
No wiesz Andora jest mocna, zremisowała wczoraj z Finlandią...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
A jednak nie... Wszyscy tak liczyli patrzac na Czechow a tu jest ktos w lepszej sytuacji od nas patrzac na ukald gier...Czesi tez nas moga wyprzedzic. Licza sie jednak wyniki z druzynami od 1 do 6 i bramki. Ja stawiam, ze bedziemy grac w barazach. Bo raczej malo realne jest 4 pkt w ostanich 2 meczach.
Odp: Eliminacje MS2006: Polska - Austria oraz Polska-Walia - 04/09/2005 12:05
Jak kazdy bylem zaskoczony postawa Polakow w 1 polowie - grali naprawde bardzo dobrze. Jednak w 2 polowie moglismy sie przekonac ze nie mamy jeszcze do konca ulozonej druzyny - straszny chaos przy atakach Austriakow. Boruc co mial wybronic to wybronil, co mial puscic to puscil. Obrona w 2 polowie mizernie - bardzo slabo gral Klos, ktory zle sie ustawial i nie czul intencji reszty obroncow (1 bramka dla Austrii). Bak tez popelnial bledy ale tez ratowal nas z opalow kilkakrotnie i byl duzo pewniejszy. Dobrze graly boki, choc po raz kolejny Baszczu traci wszystkie sily 20-30 minut przed koncowym gwizdkiem. Boki pomocy, nawet nie liczac bramek, znakomicie - szczegolnie Kosowski, ktory jak zacznie grac bedzie groznym rywalem dla Krzynowka. Smolarek mial pare ladnych rajdow. Sobolewski jak zwykle pracowal jak mrowka, malo widoczny ale niezwykle skuteczny. Niezle Szymkowiak, jest duzo lepszym pilkarzem niz przed wyjazdem z Polski. W ataku brylowal Zuraw, ktory tez czesto cofal sie do pomocy - jak zwykle wielka praca + swietna akcja po ktorej padl gol. Rasiak robil zamieszanie na poczatku meczu, potem to co zawsze - czyli jak mial juz pilke od razu ja oddawal. Zmiana Mili fatalna, Radomski juz lepiej, a to na nich liczyl Janas w koncu graja w Austrii. Zewlakowa nie widzialem przy pilce nawet.
A jednak nie... Wszyscy tak liczyli patrzac na Czechow a tu jest ktos w lepszej sytuacji od nas patrzac na ukald gier...Czesi tez nas moga wyprzedzic. Licza sie jednak wyniki z druzynami od 1 do 6 i bramki. Ja stawiam, ze bedziemy grac w barazach. Bo raczej malo realne jest 4 pkt w ostanich 2 meczach.
Czesi do tej pory przegrali 2 spotkania...Holandia żadnego.Faworytem i to zdecydowanym jak dla Mnie jest Holandia.Zresztą nawet jeśli Czesi pokonają Holendrów to i tak My mamy zdecydowanie lepszy bilans bramek(zakładam, że ostatnia u Nich w grupie będzie Andorra)
Pszczółek Gazeta wprowadza w błąd pisząc, że czesi nas wyprzedzą nawet jeśli pokonają Holandię...
Polacy mają w tej chwili bilans bramek +18
Czesi +19 ale jeśli ostatnia u Nich w grupie będzie Andorra to stracą +11i ich bilans bramkowy na dzień dzisiejszy wynosi +8!!! A pamiętajmy, że muszą wygrać z Holandią żeby wogóle dogonić Polskę punktowo(zakładam, że wygramy z Walią) więc jeśli Czesi przegrają z Holandią to Polska nawet przy remisie i porażce już uniknie baraży!
W ostatniej grupie Szwedzi grają jeszcze 3 trudne spotkania, a Chorwaci dwa...więc ja jestem optymistą...jak pokonamy Walię to jestem pewny, że baraży nie będzie.
Anglicy też w ostatnim meczu nie muszą z Nami wygrać...kiepsko ostatnio się prezentują. Jeśli utrzymają obecną formę to stać nas na remis.
P.S. do Pszczółek nie czytaj głupot z Gazety bo z ich wykresu wynika, że tylko jedna drużyna z 2-ego miejsca unika baraży a tak naprawdę to dwie drużyny nie zagrają w barażach(liczę na Polskę i Chorwację)
P.S. 2 do Arturo....ponieważ Czesi grają w grupie gdzie jest 7 zespołów to w końcowym rozrachunku nie będą im liczone punkty i bramki z dwu-meczu z najgorszą drużyną w ich grupie(mam nadzieję, że będzie to Andorra)
P.S 3 o dziwo najważniejszy dla Polski w tym momencie mecz to może być spotkanie Andorra-Armenia
Ostatnio edytowany przez: qbajag, 4 września 2005, 15:54 [3 raz(y)]
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757649669 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.