Przy czym Pilch sobie przyjal na klate pile, w obecnosci .... 3 obroncow (L) , i z jednego kroku huknal poprzeczke, dzsiiaj zagral bardzo dobrze. Mecz jak dla mnie totalne dno. Pozytywy dla (L) to, ze w koncowce na ataku garli Janczyk i Zjawinski, Smolinski bardzi slabo zagrał. Ogolnie w porownaniu z mczem z Leverkusen to dzis widzilem inna druzyne. Z taka gra o .... pucharach (L) nie ma co myslec
Remis Legii, oglądał ktoś na C+? jak mecz? Arka taka silna czy nic Legia nie pokazała?
. ..Pilch z Arki strzelił w poprzeczke,Klatt z Legii zjebał setke,ogólnie mecz słabiutki.
Przy czym Pilch sobie przyjal na klate pile, w obecnosci .... 3 obroncow (L) , i z jednego kroku huknal poprzeczke, dzsiiaj zagral bardzo dobrze. Mecz jak dla mnie totalne dno. Pozytywy dla (L) to, ze w koncowce na ataku garli Janczyk i Zjawinski, Smolinski bardzi slabo zagrał. Ogolnie w porownaniu z mczem z Leverkusen to dzis widzilem inna druzyne. Z taka gra o .... pucharach (L) nie ma co myslec
Nic dodać nic ująć...
Tak na marginesie jak tak patrzyłem na zawodników obu drużyn to wyglądali, jakby bali się wziąć na siebie ciężar gry. A Klatt nie strzelił czysto w piłkę, a poza tym boisko było nie równe.
Postawiłem dzisiaj trzy mecze w STS-ach
Pogoń-Wisła Płock 1
GKS Bełchatów-Górnik Zabrze X (przez przypadek, miało być 1)
Korona-Cracovia 2
Myślicie że coś wejdzie??
Z takimi pytaniami to do tematu, bukmacherzy.
Sorks, nie wiedziałem i dzięki za informacje.
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze 1 (Gornik druzyna ambitna, ale z wielkimi klopotami finansowymi, musiala posprzedawac kilku kluczowych zawodnikow)
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Amica Wronki 1 (niby derby rzadza sie swoimi prawami, ale w tej chwili Dyskobolia ma chyba lepszy sklad i wieksza motywacje)
Odra Wodzisław Śląski - Zagłębie Lubin (no bet, nie mam zielonego pojecia jak tu typowac)
Pogoń Szczecin - Wisła Płock X ( remis, czyli to do czego jestesmy przyzwyczajeni, jakos nowe nabytki Pogoni za bardzo mnie nie przekonuja, poza tym Wisla to 4 druzyna z poprzedniego sezonu, z tego co mi wiadomo nie oslabili sie w trakcie przerwy)
Korona Kielce - cracovia X (mecz przyjazni na trybunach, a na boisku...Korona sie solidnie wzmocnila, ale czy to wystarczy na cracovie, dosc dobra i poukladana druzyna? )
Lech Poznań - Polonia Warszawa X (Lech bez P.Reissa, ducha zespolu i kluczowego zawodnika, chyba nic wielkiego nie zwojuje)
to moje prywatne typki i analizy, nie znam sie za bardzo na tym, nie sledze transferow, statystyk itd. typowalem tak jak mi rozum podpowiada, poprawki i komentarza jak najbardziej wskazane, wkoncu ograc buka to nasz wspolny interes...i
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
aaa,myślałem,że chodziło Ci,że go sprzedali... A co tego meczu,to sądze,że Polonia wygra...może Kubicki nie ma w zespole jakiś gwiazd,ale jeśli zagra Król to wszystko jest możliwe...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Będzie typowanie w tej rundzie i czy wystartuje już od tej kolejki?
Typowanie w tej rundzie zacznie się od 2giej kolejki.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757656152 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.