Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ambasador
Moderator**
IP: zapisany
Na forum od 7691 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! - 24/07/2005 21:05

PiteRski napisał:  

Chalcedon napisał:  
Remis Legii, oglądał ktoś na C+? jak mecz? Arka taka silna czy nic Legia nie pokazała?

. ..Pilch z Arki strzelił w poprzeczke,Klatt z Legii zjebał setke,ogólnie mecz słabiutki.

Przy czym Pilch sobie przyjal na klate pile, w obecnosci .... 3 obroncow (L) , i z jednego kroku huknal poprzeczke, dzsiiaj zagral bardzo dobrze. Mecz jak dla mnie totalne dno. Pozytywy dla (L) to, ze w koncowce na ataku garli Janczyk i Zjawinski, Smolinski bardzi slabo zagrał. Ogolnie w porownaniu z mczem z Leverkusen to dzis widzilem inna druzyne. Z taka gra o .... pucharach (L) nie ma co myslec:(

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Daiman
Kibic
Na forum od 7626 dni

*

Odp: Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! - 24/07/2005 23:54
Górnik Łęczna - Wisła Kraków 2:1
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze 3:0
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski -Amica Wronki 1:1 dwa wieśniaki grają musi byc remis :P
Odra Wodzisław Śląski - Zagłębie Lubin 1:0 koniec kupowania meczy
Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:0
Korona Kielce - Cracovia 0:0
Lech Poznań - Polonia Warszawa 1:2 Iwan nie pomoże Lechowi :)

pokusze się jeszcze o obstawienie ARKA - LEGIA :):):)
miałem wizję że będzie 0:0 :D:D

No Pain, No Glory
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7645 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! - 25/07/2005 00:11

PogonFan napisał:  

PiteRski napisał:  

Chalcedon napisał:  
Remis Legii, oglądał ktoś na C+? jak mecz? Arka taka silna czy nic Legia nie pokazała?

. ..Pilch z Arki strzelił w poprzeczke,Klatt z Legii zjebał setke,ogólnie mecz słabiutki.

Przy czym Pilch sobie przyjal na klate pile, w obecnosci .... 3 obroncow (L) , i z jednego kroku huknal poprzeczke, dzsiiaj zagral bardzo dobrze. Mecz jak dla mnie totalne dno. Pozytywy dla (L) to, ze w koncowce na ataku garli Janczyk i Zjawinski, Smolinski bardzi slabo zagrał. Ogolnie w porownaniu z mczem z Leverkusen to dzis widzilem inna druzyne. Z taka gra o .... pucharach (L) nie ma co myslec:(

Nic dodać nic ująć... ;)

Tak na marginesie jak tak patrzyłem na zawodników obu drużyn to wyglądali, jakby bali się wziąć na siebie ciężar gry. A Klatt nie strzelił czysto w piłkę, a poza tym boisko było nie równe. ;)

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
Święty
Kibic
Na forum od 7355 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! - 25/07/2005 08:29

Żeniu napisał:  

KEVIN_007 napisał:  
Postawiłem dzisiaj trzy mecze w STS-ach
Pogoń-Wisła Płock 1
GKS Bełchatów-Górnik Zabrze X (przez przypadek, miało być 1)
Korona-Cracovia 2
Myślicie że coś wejdzie??

Z takimi pytaniami to do tematu, bukmacherzy.

Sorks, nie wiedziałem i dzięki za informacje.

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Cinek
Kibic
Na forum od 8025 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! - 25/07/2005 13:16
Górnik Łęczna - Wisła Kraków 2 (Wisla zapewne bedzie chciała wykorzystac potkniecie Legii)

GKS Bełchatów - Górnik Zabrze 1 (Gornik druzyna ambitna, ale z wielkimi klopotami finansowymi, musiala posprzedawac kilku kluczowych zawodnikow)

Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Amica Wronki 1 (niby derby rzadza sie swoimi prawami, ale w tej chwili Dyskobolia ma chyba lepszy sklad i wieksza motywacje)

Odra Wodzisław Śląski - Zagłębie Lubin (no bet, nie mam zielonego pojecia jak tu typowac)

Pogoń Szczecin - Wisła Płock X ( remis, czyli to do czego jestesmy przyzwyczajeni, jakos nowe nabytki Pogoni za bardzo mnie nie przekonuja, poza tym Wisla to 4 druzyna z poprzedniego sezonu, z tego co mi wiadomo nie oslabili sie w trakcie przerwy)

Korona Kielce - cracovia X (mecz przyjazni na trybunach, a na boisku...Korona sie solidnie wzmocnila, ale czy to wystarczy na cracovie, dosc dobra i poukladana druzyna? )

Lech Poznań - Polonia Warszawa X (Lech bez P.Reissa, ducha zespolu i kluczowego zawodnika, chyba nic wielkiego nie zwojuje)

to moje prywatne typki i analizy, nie znam sie za bardzo na tym, nie sledze transferow, statystyk itd. typowalem tak jak mi rozum podpowiada, poprawki i komentarza jak najbardziej wskazane, wkoncu ograc buka to nasz wspolny interes...i

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Pit.
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! - 25/07/2005 13:22

Cinek84 napisał:  

Lech Poznań - Polonia Warszawa X (Lech bez P.Reissa, ducha zespolu i kluczowego zawodnika, chyba nic wielkiego nie zwojuje)

Lech bez Reissa? hmmm...może coś przegapiłem?;)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Cinek
Kibic
Na forum od 8025 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! - 25/07/2005 13:41

PiteRski napisał:  

Cinek84 napisał:  

info mam stad---->
tutaj

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Pit.
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! - 25/07/2005 14:17

Cinek84 napisał:  

PiteRski napisał:  

Cinek84 napisał:  

info mam stad---->
tutaj

aaa,myślałem,że chodziło Ci,że go sprzedali...:) A co tego meczu,to sądze,że Polonia wygra...może Kubicki nie ma w zespole jakiś gwiazd,ale jeśli zagra Król to wszystko jest możliwe...

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! - 25/07/2005 19:00
Będzie typowanie w tej rundzie i czy wystartuje już od tej kolejki?

P.S. Zarówno w "Gazecie" jak i w Przeglądzie Sportowym napisali, że poprzedni sezon Legia rozpoczeła od remisu z Pogonią 1:1
:D docenili Was

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8826 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! - 25/07/2005 20:11

qbajag napisał:  

Typowanie w tej rundzie zacznie się od 2giej kolejki.

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! - 25/07/2005 23:47

Mq napisał:  

qbajag napisał:  

Typowanie w tej rundzie zacznie się od 2giej kolejki.

Dzięki...

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! - 26/07/2005 06:21
Zalegly typ...

Pogon - Wisla 1:0

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757656152 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005