Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 27/03/2005 11:12
Tak se pomyślałem że gdyby to był mecz ligowy to bym pomyślał że jest sprzedany. 8-0, gra co prawda niezła, ale nie jakaś rewelacyjna. Tak słabych zespołów, z taką defensywą to w 2 lidze u ans nie ma. No i 8-0 najniższy wymiar kary... (ach ten Żuraw :/). I Szpakowski nie zawiódł, przed meczem się śmiałem że musi lubić komentować takie mecze, bo Polaków nazwisk raczej nie przekręci a jak Azerów przekręci to nikt nie będzie nawet o tym wiedział. I już myślałem że do meczu z Irlandią będę musiał czekać a on w 75' wyskoczył z "hotelem Sharaton". On jest jednak beznadziejny
Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 29/03/2005 08:32
Byłem, widziałem. Wynik robi wrażenie ale na mnie większe wrażenie wywarł doping 9 000 ludzi a głosno jakby było z 2-3 razy więcej. U nas nawet jak bylo 20 000 ludzi to nie było tak głosno jak w sobote na Łazienkowskiej Poprostu trzeba to przeżyć
Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 30/03/2005 06:05
Po ostatnim wyniku z Azerami nadzieje kibicow sa bardzo pobudzone oby wynik meczu nie wplynal na ich ochlodzenie licze ze Polska wygra 3:0 dwie strzeli Franek i Krzynowek jedna 3 punkty bardzo by nas zblizyly do awansu do MŚ tym bardziej ze nie kazdego stac na wyjazd do Korei a Niemcy sa na tyle blisko ze da sie odlozyc pare groszy
Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 30/03/2005 15:28
W dniu dzisiejszym o 19.30 rozpocznie się transmisja z meczu reprezenatcjii Polski z Irlandią Północną.
Będzie napewno ciężej gdyż dla Irlandii Północnej będzie to mrcz z tzw"nożem na gardle",napewno są tez piłkarsko lepsi od naszych byłych daleko-wschodnich rywali.
Mimo to stawiam na 2-0 dla nas
Prawdopodobny skład Polski (zródło- gazeta wyborcza) :
Jerzy Dudek - Marcin Baszczyński, Tomasz Kłos, Jacek Bąk, Tomasz Rząsa - Euzebiusz Smolarek, Radosław Kałużny, Mirosław Szymkowiak, Jacek Krzynówek - Maciej Żurawski, Tomasz Frankowski.
Nastąpiły dwie zmiany.Zgodnie z przewidywaniami Smolarek za Kosowskiego i Kałużny za Sobolewskiego.
Ostatnio edytowany przez: Borys, 30 marca 2005, 18:31 [1 raz(y)]
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Jerzy Dudek - Marcin Baszczyński, Jacek Bąk, Tomasz Kłos, Tomasz Rząsa - Bartosz Karwan, Mirosław Szymkowiak, Radosław Kałużny, Jacek Krzynówek - Maciej Żurawski, Tomasz Frankowski.
Rezerwowi: Artur Boruc (bramkarz), Sebastian Mila, Euzebiusz Smolarek, Tomasz Hajto, Grzegorz Rasiak, Radosław Sobolewski, Tomasz Kiełbowicz.
Nie wiem czym sie kierował Janas wystawiając Karwana który według mnie w obecnej formie odstaje od Smolarka który robi furore w Dortumndzie , no ale zobaczymy....
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Dokladnie popieram ...Co ten Janas robi .....Smolarek dobrze sie zaprezentowal z Azerami a tymczasem Karwana nie wiadomo na co stac ale mam nadzieje ze zagra on tylko 45 minut i potem wejdzie Ebi ...zreszta wybacze Janasowi Karwana jesli nasi wygraja! kazde zwyciestwo bedzie dobre chociaz licze na 3-0 lub 3-1!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757663461 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.