Ja za Magdonia dałbym Masternaka a reszty bym nie zmieniał
A jak powinni zagrac? Proste...skuteczniej w ataku
A co do wyniku to myśle ,że w takim składzie jesteśmy w stanie wbić 2 gole Bielszczanom nie tracąc żadnego Pousowajcie te posty nie potrzebne... wzięłem edycje a nastukałem posty... sorki
Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 21/03/2005 11:18
Posadziłbym na ławce Milara który nie przepracował okresu przygotowawczego i gram w pierwszym składzie. Uważam że Trałka ma lepsze pokrętło. Jak jeszcze raz zobacze Grzelaka na prawej stronie to Panika udusze. JA bym zaryzykował i zagrał tak: Fabiniak- Michalski,Masternak,Julcimar,Matlak-Łabędzki,Kaźmierczak-Parzy,Trałka,Grzelak-Divecki. Czyli ustawieniem 4-2-3-1 tak zagrałbym na wyjezdzie dając szanse Fabiniakowi, Masterowi, Łabęckiemu i Trałce. Którzsy moim zdaniem bedom gryzli trawe zeby sie pokazać. NIe wpusciłbym ania Milara ani Adriano nawet na 5 minut, bo nie dośc ze tam zima toto boisko pewnie ze sniegiem po kolana.Sądze że odpowiedmnie załorzenia taktyczne ni wrzutki na pałe i wygramy. Jak zagra takim skłądem stawiam 3:0 dla nas jak nie to sądzę ze jak wygramy tam 1:0 to bedzie dobrze. Zawodnikow wypisałem kolejno od prawej strony
Ostatnio edytowany przez: Daiman, 21 marca 2005, 11:29 [1 raz(y)]
Ty chyba sie nie słyszysz z Legią tez stawiałeś 3 : 0 dla Pogonii ? Przy tak nie skutecznej grze Naszej druzyny licze na skromny remis i bede zadowolony a o wygranej to juz w ogole
Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 21/03/2005 15:45
Mecz na wyjezdzie ,na ciezkim boisku do tego fatalna skutecznosc i gra w obronie czarno widze ten mecz niestety....no chyba ze Panik da zagrac rezerwowym byc moze wtedy ci rezerwoi beda sie chcieli pokazaci cos powalcza....remis w tym meczu wzialbym w ciemno....
Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 22/03/2005 22:16
Podbeskidzie ma podmrażaną murawę. Dlatego wygra z nami 2:0. W dodatku przywieziemy masę kontuzji: 4 katary, 7 gryp, 1 zapalenie oskrzeli. I znów będą się tłumaczyć... operacja się udała tylko nie wiadomo dlaczego pacjent umarł. Ja wiem dlaczego. Bo lekarze nie mieli kwalifikacji odpowiednich, a dyrektor szpitala to zwykły dorobkiewicz który doświadczenie w zarządzaniu zdobył w czasie zarządzania swoimi gaciami. Krótko mówiąc... będzie klęska.
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 23/03/2005 10:48
Bedzie trzeba zagrac skutecznie bo nasz "najlepszy atak w Polsce" wedlug Ptaka jeszcze nie strzelil gola!!
Napewno bedzie to trudny mecz ale musza dac z siebie wszystko, bo Podbeskidzie bedzie sie staralo wygrac. Obstawiam 2-1 dla naszych a u nas w Szczecinie 3-1 .
A viva A viva A viva MKS!
Jaki macie pomysł na dzisiejszy skład z Podbeskidziem!? - 23/03/2005 14:15
W wyniku słabych spotkań do tej pory i słabej postawy zawodników licze że będą zmiany z Podbeskidziem,a to moja propozycja:--> Fabiniak-Michalski,Masternak,Magdoń,Poledica-Matlak,Kuchar,Łabędzki,Parzy-Divecki,Bugaj . Prosze o swoje propozycje i dlaczego taki skład.
Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 23/03/2005 14:23
znamy juz skład na mecz Pesković – Michalski, Magdoń, Julcimar (k), Poledica – Łabędzki, Kaźmierczak – Kuchar, Bugaj, Matlak – Divecky.( źródło oficjalka) mam tylko nadzieje ze zmiennicy pokazą panikowi kto powinien grac w pierwszym składzie
Myśle, że wymęczymy awans. Jeśli to się nie uda, to dni Panika jako trenera Pogoni chyba dobiegną końca...
Ciekaw jestem czy Panik da szanse Trałce i Grzelakowi od pierwszej minuty.
Gdybym miał wystawiać skład, to:
Pesković - Michalski, Julcimar, Magdoń, Matlak - Parzy, Łabędzki, Kuchar, Grzelak - Trałka, Divecky.
Podbeskidzie ostatnio złapało wiart w żagle, o czym świadczy dzisiejszy ligowy wynik i ostatnie zwycięsto 1-0 z Arką: Podbeskdzie Bielsko-Biała 4-0 GKS Bełchatów
Rafał Andraszak 13, Tomasz Księżyc 45, 82, Adam Kompała 75
P.S.: Ma ktoś info co do przedsprzedaży biletów, czy będzie można się już jutro zaopatrzyć?
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Na oficjalce narazie napisali tylko, że przedsprzedaż trwa, a na bilet na Podbeskidzie można się wbić o 13:30 na mecz rezerw z Kaszubią. Wie ktoś, w jakiej cenie są bilety? Bo jak mecz miał być w normalnym terminie to oficjalka pisała że po 10 i 20 złotych, a teraz nic nie jest napisane...
EDIT: Już wiem...
Ostatnio edytowany przez: Pit., 11 kwietnia 2005, 16:58 [1 raz(y)]
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757663318 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.