Autor
Wiadomość
   Typowanie -> PP: Pogoń - Podbeskidzie << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Wojtas.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7752 dni

Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 20/03/2005 21:57

kibic79 napisał:  
fabiniak-michalski,magdon,julcimar,matlak-parzy,labedzki,kuchar,grzelak-divecky,bugaj

Ja za Magdonia dałbym Masternaka a reszty bym nie zmieniał :]
A jak powinni zagrac? Proste...skuteczniej w ataku ;)
A co do wyniku to myśle ,że w takim składzie jesteśmy w stanie wbić 2 gole Bielszczanom nie tracąc żadnego :)
Pousowajcie te posty nie potrzebne...eek? wzięłem edycje a nastukałem posty... sorki

Tylko Pogoń!
Pampers 1948
Kibic
Na forum od 7793 dni

Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 20/03/2005 23:52
Ja tam sie nie wypowiadam o meczach bo to pecha przynosi zobaczymy co bedzie:P

Ostatnio edytowany przez: Pampers 1948, 21 marca 2005, 01:08 [1 raz(y)]

Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
sołtys
Kibic
Na forum od 7662 dni

Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 21/03/2005 08:02

patrys napisał:  
Peskovic- Kasprak, Masternak, Julicimar , Matlak- Milar,Łabędzki, Kaźmierczak, Grzelak- Divecky, Bugaj

Jeżeli tak będzie wyglądał skład to może wygramy 0:1 :)

wygramy 1-0 lub nawet 2-0 po bramkach bugiego !!! :D :P

Daiman
Kibic
Na forum od 7626 dni

*

Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 21/03/2005 11:18
Posadziłbym na ławce Milara który nie przepracował okresu przygotowawczego i gram w pierwszym składzie. Uważam że Trałka ma lepsze pokrętło. Jak jeszcze raz zobacze Grzelaka na prawej stronie to Panika udusze. JA bym zaryzykował i zagrał tak: Fabiniak- Michalski,Masternak,Julcimar,Matlak-Łabędzki,Kaźmierczak-Parzy,Trałka,Grzelak-Divecki. Czyli ustawieniem 4-2-3-1 tak zagrałbym na wyjezdzie dając szanse Fabiniakowi, Masterowi, Łabęckiemu i Trałce. Którzsy moim zdaniem bedom gryzli trawe zeby sie pokazać. NIe wpusciłbym ania Milara ani Adriano nawet na 5 minut, bo nie dośc ze tam zima toto boisko pewnie ze sniegiem po kolana.Sądze że odpowiedmnie załorzenia taktyczne ni wrzutki na pałe i wygramy. Jak zagra takim skłądem stawiam 3:0 dla nas jak nie to sądzę ze jak wygramy tam 1:0 to bedzie dobrze. Zawodnikow wypisałem kolejno od prawej strony

Ostatnio edytowany przez: Daiman, 21 marca 2005, 11:29 [1 raz(y)]

No Pain, No Glory
Kubos
Kibic
Na forum od 7483 dni

Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 21/03/2005 12:27
z Podbeskidziem powinnismy wygrać :D i to solidnie :]
stawiam 3:0 dla Pogoni ;]
pozdrawiam

Patriota
hPS
*zablokowany
Na forum od 7529 dni

Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 21/03/2005 13:26

Kubos napisał:  
z Podbeskidziem powinnismy wygrać :D i to solidnie :]
stawiam 3:0 dla Pogoni ;]
pozdrawiam

Ty chyba sie nie słyszysz :] z Legią tez stawiałeś 3 : 0 dla Pogonii ???? Przy tak nie skutecznej grze Naszej druzyny licze na skromny remis i bede zadowolony a o wygranej to juz w ogole :]:]:]

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 21/03/2005 15:45
Mecz na wyjezdzie ,na ciezkim boisku do tego fatalna skutecznosc i gra w obronie czarno widze ten mecz niestety....no chyba ze Panik da zagrac rezerwowym byc moze wtedy ci rezerwoi beda sie chcieli pokazaci cos powalcza....remis w tym meczu wzialbym w ciemno....

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 21/03/2005 18:52

qbajag napisał:  
Ja stawiam:

Podbeskidzie-Pogoń 1:2
Pogoń-Podbeskidzie 2:0

Niestety po ostatnich meczach Pogoni muszę zweryfikować swój typ:

Podbeskidzie-Pogoń 2:1
Pogoń-Podbeskidzie 1:0(chyba jednak Pogoń awansuje ale będzie trochę ciężej niż myślałem)

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
krls
Kibic
Na forum od 7971 dni

Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 21/03/2005 19:49
Jak tam przegraja roznica wieksza niz 1 bramka to odpadniemy stawiam na 3:1 dla Podbeskidzia i 2:1 dla Pogoni

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 7847 dni

Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 22/03/2005 22:16
Podbeskidzie ma podmrażaną murawę. Dlatego wygra z nami 2:0. W dodatku przywieziemy masę kontuzji: 4 katary, 7 gryp, 1 zapalenie oskrzeli. I znów będą się tłumaczyć... operacja się udała tylko nie wiadomo dlaczego pacjent umarł. Ja wiem dlaczego. Bo lekarze nie mieli kwalifikacji odpowiednich, a dyrektor szpitala to zwykły dorobkiewicz który doświadczenie w zarządzaniu zdobył w czasie zarządzania swoimi gaciami. Krótko mówiąc... będzie klęska.

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Baru
Kibic
Na forum od 7505 dni

Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 23/03/2005 10:48
Bedzie trzeba zagrac skutecznie bo nasz "najlepszy atak w Polsce" wedlug Ptaka jeszcze nie strzelil gola!!
Napewno bedzie to trudny mecz ale musza dac z siebie wszystko, bo Podbeskidzie bedzie sie staralo wygrac. Obstawiam 2-1 dla naszych a u nas w Szczecinie 3-1 .
A viva A viva A viva MKS!

Jeśli umiesz liczyć...licz na Pogoń..!
berety dwa
Kibic
Na forum od 7512 dni

Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 23/03/2005 11:45
fabiniak- michalski;julcimar;masternak;matlak- kuchar;łabędzki;parzy;trałka- bugaj; divecky podbeskidzie-pogoń 0:2 "było to dawno jak na drzewach wiśni; będziecie spierd...ć idą Pogońiści"

Lexus
Kibic
Na forum od 7832 dni

Jaki macie pomysł na dzisiejszy skład z Podbeskidziem!? - 23/03/2005 14:15
W wyniku słabych spotkań do tej pory i słabej postawy zawodników licze że będą zmiany z Podbeskidziem,a to moja propozycja:--> Fabiniak-Michalski,Masternak,Magdoń,Poledica-Matlak,Kuchar,Łabędzki,Parzy-Divecki,Bugaj . Prosze o swoje propozycje i dlaczego taki skład.

Nasza Pogoń Najlepsza w Polsce jest , Najlepsza w Polsce jest...
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8826 dni

Odp: Jaki macie pomysł na dzisiejszy skład z Podbeskidziem!? - 23/03/2005 14:17
Pesković – Michalski, Magdoń, Julcimar (k), Poledica – Łabędzki, Kaźmierczak – Kuchar, Bugaj, Matlak – Divecky
:)

KoniO
Kibic
Na forum od 7747 dni

Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 23/03/2005 14:23
znamy juz skład na mecz Pesković – Michalski, Magdoń, Julcimar (k), Poledica – Łabędzki, Kaźmierczak – Kuchar, Bugaj, Matlak – Divecky.( źródło oficjalka) mam tylko nadzieje ze zmiennicy pokazą panikowi kto powinien grac w pierwszym składzie

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Pazur
Kibic
Na forum od 7844 dni

Odp: Jaki macie pomysł na dzisiejszy skład z Podbeskidziem!? - 23/03/2005 14:32
Sam Ptak powiedzial ze wyjdą rezerwowi, jednak mimo tego jak zagrają w meczu z Lechem i tak wyjdą słabsi (tacy jak Adriano).

Pit.
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 10/04/2005 17:52
czas podbić temat, bo mecz nieuchronnie się zbliża...;)

Myśle, że wymęczymy awans. Jeśli to się nie uda, to dni Panika jako trenera Pogoni chyba dobiegną końca...
Ciekaw jestem czy Panik da szanse Trałce i Grzelakowi od pierwszej minuty.
Gdybym miał wystawiać skład, to:
Pesković - Michalski, Julcimar, Magdoń, Matlak - Parzy, Łabędzki, Kuchar, Grzelak - Trałka, Divecky.

Podbeskidzie ostatnio złapało wiart w żagle, o czym świadczy dzisiejszy ligowy wynik i ostatnie zwycięsto 1-0 z Arką:
Podbeskdzie Bielsko-Biała 4-0 GKS Bełchatów
Rafał Andraszak 13, Tomasz Księżyc 45, 82, Adam Kompała 75

P.S.: Ma ktoś info co do przedsprzedaży biletów, czy będzie można się już jutro zaopatrzyć?

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7911 dni

Odp: PP: Pogoń - Podbeskidzie - 10/04/2005 22:26

PiteRek napisał:  
P.S.: Ma ktoś info co do przedsprzedaży biletów, czy będzie można się już jutro zaopatrzyć?

pewno jutro cos na oficjalce umieszczą
na potrzeby tematu zamieniłem kolejność zespołów

nie wiem czy Bełchatów miał słabszy dzień, ale wygrana Podbeskidzia robi wrażenie

1:0 dla Pogoni mi wystarczy, choć dwu mecz z Wisłą mnie przeraża

Pit.
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: PP: Pogoń - Podbeskidzie - 11/04/2005 12:35

Cobra_S napisał:  

PiteRek napisał:  

pewno jutro cos na oficjalce umieszczą
na potrzeby tematu zamieniłem kolejność zespołów

Na oficjalce narazie napisali tylko, że przedsprzedaż trwa, a na bilet na Podbeskidzie można się wbić o 13:30 na mecz rezerw z Kaszubią.
Wie ktoś, w jakiej cenie są bilety? Bo jak mecz miał być w normalnym terminie to oficjalka pisała że po 10 i 20 złotych, a teraz nic nie jest napisane...

EDIT: Już wiem...

Ostatnio edytowany przez: Pit., 11 kwietnia 2005, 16:58 [1 raz(y)]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Wojtas.
Kibic
Na forum od 7752 dni

Odp: PP: Pogoń - Podbeskidzie - 11/04/2005 21:29
Ja obstawiam 2:0 dla Pogoni po bramkach Diveckiego i Matlaka

Tylko Pogoń!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757663318 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005