Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - typy i nie tylko... - 27/09/2004 22:15
> Moze stworzymy taki Dream Team pokemonów tego forum??Kandydat na kapitana juz jest 
> Wracajac do tematu 1:2
Kandydatów jest 2... ale dobra ja nie będe się ma ten temat rozpisywać hehe . Jeżeli chodzi o wynik to już pisałem... 2:1 dla Portowców
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - typy i nie tylko... - 28/09/2004 01:30
Wygramy to... Jak słusznie zauważył showman naszej sceny trenerskiej, Bobo Kaczmarek (trener Łęcznej): "Wisła jest cienka jak alabaster". I to jest w 100% prawda - właściwie wszystkie punkty zdobyte w tym sezonie zawdzięczają pomocy sędziów. A to, co działo się w ostatnich dwóch spotkaniach w Płocku, to po prostu kryminał - Polonia i Łęczna spokojnie mogły pokusić się o 3 punkty, niestety obie ekipy zostały wykręcone jak świeżo wyprane skarpety.
Myślę jednak, że w tym meczu nie będzie już sędziowskich wałków. Pogoń jest stworzona do gry z kontry - mamy w drugiej linii graczy bardzo kreatywnych, zdolnych do rzucenia długiej prostopadłej piłki (Kazik, Terlecki i Parzy), szybkiego jak wiatr Milara, w dodatku wraca Grzelak. Jedyną szansą Płocka jest Jeleń - jeśli on nie zagra tak jak grał jesienią, to nie powinno być wielkich problemów.
Obstawiam więc 2:1 lub 3:1 dla nas, a Olo wreszcie się przełamie i strzeli jakąś brameczkę.
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
Odp: Wisła Płock-Pogoń Szczecin - typy i nie tylko... - 28/09/2004 07:25
> myśle ze 2-3 dla naszych
jak to zobaczyłem "dla naszych" to aż nażuciło sie pytanie którzy to nasi     heh
a tak serio to 1-2 dla POGONI
|
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !