Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Finał Ligi Mistrzów << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
mike
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7907 dni

*

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 25/03/2004 16:55
> >to ja chyba po czerwonej dla Marcela inny mecz
> ogadalem... Rzadko sie widuje by zespol z przewaga gracza olewal atakowanie,
> ale
> coz, Arsenal to zespol "niezwykly". i ch.. im w d... za to.

Tyle tylko, że
> walka wcale nie musi oznaczać atakowania bramki przeciwnika...

Ze strony Arsenalu nie bylo ZADNEJ walki po uzyskaniu przewagi liczebnej. Mecz walki to byl w Mediolanie. w Londynie mecz byl sredni, jak na warunki obu druzyn i wcale mnie nie zachwycil.

Hanki
Kibic
Na forum od 8210 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 25/03/2004 18:49
To jak widzę Ty pojmujesz słowo walka w zupełnie inny sposób...Chyba masz jakieś problemy z terminologią słów...Mecz walki to dla mnie taki, w którym to jest ciągła właśnie ta "walka" o piłkę, co można było wczoraj zauważyć - nie było żadnej łatwej piłki dla zawodników, gdy tylko jeden z nich ostrzymał podanie zaraz był obok niego zawdonik z drużyny przeciwnej starając się mu ją odebrać bądź też przeszkodzić w dokładnym jej odegraniu. Był to raczej typowy angielski styl gry, ale cechuje go właśnie ta nieustępliwośc i determinacja w grze.

Llibertat per a Catalunya!
mike
Kibic
Na forum od 7907 dni

*

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 25/03/2004 22:53
widzisz, to Ty zle mnie zrozumiales. Ja neguje podejscie Arsenalu do gry po osiagnieciu przewagi liczebnej. Wyraznie podkreslilem, ze chodzi mi o postawe Arsenalu po czerwonej kartce, nie wczeniej. nie bede dalej ciagnal tego tematu. Dla mnie osobiscie Arsenal zachowal sie nieladnie wobec kibicow odpuszczajac ostatnie 10 minut meczu. ot, koniec i kropka. :)

pozdrowienia

kawek
Kibic
Na forum od 8051 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 29/03/2004 21:29
Marzy mi sie finał Arsenal-Milan ze wskazaniem na Londynczyków.pozdro

Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/04/2004 20:19
bedzie ciezko ale DO BOJU CHELSEA i MONACO :) hop temat do gory

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
ZDR
Kibic
Na forum od 8265 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/04/2004 20:44
dzisiaj pewniakiem jest Arsenal i real x2

max_dal
Kibic
Na forum od 8006 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/04/2004 22:19
HURRAA REAL PRZEGRYWA 3:1!!!!!!!!!! jak good pójdzie to odpanie

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/04/2004 22:30
> HURRAA REAL PRZEGRYWA 3:1!!!!!!!!!! jak good pójdzie to odpanie

no nadchodzi takze czas na arsenal :D

oj.. pewniaki :D

Czekam jeszcze na Monaco i bede w 7 niebie

No i stało się...
Kocham tą piłkę nożną gdzie same nazwiska nie grają.... Dobrze Realowi :)
Mam nadzieje, ze Milan jutro przejdzie a szanse na obrone tytulu sie zwiekszaja...
Ale przy takich niespodziankach wszystko jest mozliwe... [Ostatnio edytowane przez Devin Roma vel Pszczółek: 2004-04-06 22:45]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/04/2004 22:32
Hurrrrrrrrraaaaaaaaaa Arsenal -Chelsea 1-2 i Monaco -Real 3-1 czego chciec wiecej :D no no wieczor niespodzianek nam sie zrobil

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/04/2004 22:49
Do dupy :( Real i Arsenal odpadli... to obecnie 2 najlepsze zespoły w Europie i bez nich finał LM może nie być tak ciekawy. Real przeżywa jednak kryzys, a Arsenal w końcu musiał przegrać z tą Chelsea... tylko czemu akurat teraz?

Obrazek gif wstawiony na forum
Hanki
Kibic
Na forum od 8210 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/04/2004 22:51
W sumie to bardzo dobrze, że mamy takie właśnie niespodzianki, bo jeśli chodzi o LM to nie lubię opinii po meczach rewanżowych, że wszystko stało się zgodnie z przewidywaniami...Takie nieprzewidziane zdarzenia jeszcze bardziej nadają kolorytu temu wszystkiemu i należy się cieszyć, że piłka nożna jest tak nieprzewidywalną grą i nawet skazywane na porażkę Monaco pokazało pazury i dobrało się Realowi do d***! :D Co prawda liczyłem na to, że Królewscy zagrają w finale, ale przy tym biegu zdarzeń finał zapowiada nam się jeszcze bardziej interesująco! Oby tak dalej i by półfinały nie były gorsze!

Llibertat per a Catalunya!
mike
Kibic
Na forum od 7907 dni

*

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/04/2004 22:55
Swietnie, nie lubie Arsenalu (chociaz maja fenomenalnego zawodnika - Reyesa, pamietam go jeszcze z gry dla Sevilli, wielki talent, co tu duzo mowic). A co do Realu mam mieszane uczucia. Chcialem zeby wygrali, bo na nich postawilem ( X2 ), ale ciesze sie, ze odpadli, bo moze wreszcie prezesik Perez zrozumie, ze atak to nie wszystko. Jak sie ma do dupy obrone, to i meczyki sie przegrywa.

ekil
Kibic
Na forum od 8014 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/04/2004 23:01
> dzisiaj pewniakiem jest Arsenal i real x2

hehe nie tylko ty tak postawiłes :P hehe i kuponik w pizdu :P

Pawel211
Kibic
Na forum od 7835 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/04/2004 23:08
Szkoda że odpadł Arsenal ale suuuuuper ŻE PRZESZŁO DALEJ MONACO WIERZYŁEM ŻE TEN ZESPÓŁ JESZCZE SPORO NAMIESZA REALOWI huuurrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa :D:D:D:D:D

Tabby
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/04/2004 23:13
Dzisiaj poległ Real, jutro przyjdzie czas na Milan;)

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 07/04/2004 00:48
> Dzisiaj poległ Real, jutro przyjdzie czas na Milan;)

W to raczej nie wierze, ale wszystko jest mozliwe to jest pilka. Swoja droga panowie z Madrytu zaluja chyba ze wyporzyczyli Morientesa. Pokazal ze nie warto bylo sie jego pozbywac.... :D Zreszta dla Realu ostrzezeniem powinien byc wspanialy wynik jaki osignelo w Monaco Deportivo...
[Ostatnio edytowane przez Devin Roma vel Pszczółek: 2004-04-07 01:00]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Qcu
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 07/04/2004 02:47
Dzisiejsze wyniki to dobry prognostyk na jutro :D Licze ze Deportivo powalczy i da rade Milanowi a Lyon z Porto tez mysle ze jednak sie nie podda :D Ale to ze Monaco awansowalo to jest dla mnie duzy powod do zadowolenia :D Zadne Reale z kupionymi gwiazdami, Monaco z przecietnymi nazwiskami ktore graja do konca i z calym sercem (co robili dzisiaj Rothen, Giuly, Plasil, Morientes, Prso...) Teraz tylko splawic ruskow i final bedzie dla bialo-czerwonych (chociaz tyle naszego ze to podobnie do nas ubrany zespol :P)

qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 07/04/2004 08:23

Dwa najbardziej znienawidzone przeze mnie kluby wczoraj odpadły!!
Wyniki poprostu super...liczyłem po cichu na to że Chelsea awansuje ale że Monaco się podniosło po tamtej porażce to jestem pod wrażeniem zwłaszcza że w lidze grają cieniutko...
Myśle że finał Chelsea-Milan będzie bardzo ciekawy a finał z udziałem Realu byłby właśnie nudny strasznie...co prawda dziś będe kibicował Deportivo ale pewnie Milan awansuje...

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
AidenMks
Kibic
Na forum od 7915 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 07/04/2004 12:25
W finale zagrają Chelsea-Milan i wygrają włosi Chyba:)

Pogoń Szczecin
Bosman
Kibic
Na forum od 7831 dni

Odp: Finał Ligi Mistrzów - 07/04/2004 12:57
> dzisiaj pewniakiem jest Arsenal i real x2

Masz chlopaku nosa.Ale kariery u bookmachera Ci nie wróże ;)

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757675583 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005