Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 25/03/2004 16:55
> >to ja chyba po czerwonej dla Marcela inny mecz
> ogadalem... Rzadko sie widuje by zespol z przewaga gracza olewal atakowanie,
> ale
> coz, Arsenal to zespol "niezwykly". i ch.. im w d... za to.
Tyle tylko, że
> walka wcale nie musi oznaczać atakowania bramki przeciwnika...
Ze strony Arsenalu nie bylo ZADNEJ walki po uzyskaniu przewagi liczebnej. Mecz walki to byl w Mediolanie. w Londynie mecz byl sredni, jak na warunki obu druzyn i wcale mnie nie zachwycil.
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 25/03/2004 18:49
To jak widzę Ty pojmujesz słowo walka w zupełnie inny sposób...Chyba masz jakieś problemy z terminologią słów...Mecz walki to dla mnie taki, w którym to jest ciągła właśnie ta "walka" o piłkę, co można było wczoraj zauważyć - nie było żadnej łatwej piłki dla zawodników, gdy tylko jeden z nich ostrzymał podanie zaraz był obok niego zawdonik z drużyny przeciwnej starając się mu ją odebrać bądź też przeszkodzić w dokładnym jej odegraniu. Był to raczej typowy angielski styl gry, ale cechuje go właśnie ta nieustępliwośc i determinacja w grze.
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 25/03/2004 22:53
widzisz, to Ty zle mnie zrozumiales. Ja neguje podejscie Arsenalu do gry po osiagnieciu przewagi liczebnej. Wyraznie podkreslilem, ze chodzi mi o postawe Arsenalu po czerwonej kartce, nie wczeniej. nie bede dalej ciagnal tego tematu. Dla mnie osobiscie Arsenal zachowal sie nieladnie wobec kibicow odpuszczajac ostatnie 10 minut meczu. ot, koniec i kropka.
pozdrowienia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/04/2004 22:19
HURRAA REAL PRZEGRYWA 3:1!!!!!!!!!! jak good pójdzie to odpanie
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/04/2004 22:30
> HURRAA REAL PRZEGRYWA 3:1!!!!!!!!!! jak good pójdzie to odpanie
no nadchodzi takze czas na arsenal 
oj.. pewniaki 
Czekam jeszcze na Monaco i bede w 7 niebie
No i stało się...
Kocham tą piłkę nożną gdzie same nazwiska nie grają.... Dobrze Realowi 
Mam nadzieje, ze Milan jutro przejdzie a szanse na obrone tytulu sie zwiekszaja...
Ale przy takich niespodziankach wszystko jest mozliwe... [Ostatnio edytowane przez Devin Roma vel Pszczółek: 2004-04-06 22:45]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/04/2004 22:49
Do dupy Real i Arsenal odpadli... to obecnie 2 najlepsze zespoły w Europie i bez nich finał LM może nie być tak ciekawy. Real przeżywa jednak kryzys, a Arsenal w końcu musiał przegrać z tą Chelsea... tylko czemu akurat teraz?
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/04/2004 22:51
W sumie to bardzo dobrze, że mamy takie właśnie niespodzianki, bo jeśli chodzi o LM to nie lubię opinii po meczach rewanżowych, że wszystko stało się zgodnie z przewidywaniami...Takie nieprzewidziane zdarzenia jeszcze bardziej nadają kolorytu temu wszystkiemu i należy się cieszyć, że piłka nożna jest tak nieprzewidywalną grą i nawet skazywane na porażkę Monaco pokazało pazury i dobrało się Realowi do d***! Co prawda liczyłem na to, że Królewscy zagrają w finale, ale przy tym biegu zdarzeń finał zapowiada nam się jeszcze bardziej interesująco! Oby tak dalej i by półfinały nie były gorsze!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 06/04/2004 22:55
Swietnie, nie lubie Arsenalu (chociaz maja fenomenalnego zawodnika - Reyesa, pamietam go jeszcze z gry dla Sevilli, wielki talent, co tu duzo mowic). A co do Realu mam mieszane uczucia. Chcialem zeby wygrali, bo na nich postawilem ( X2 ), ale ciesze sie, ze odpadli, bo moze wreszcie prezesik Perez zrozumie, ze atak to nie wszystko. Jak sie ma do dupy obrone, to i meczyki sie przegrywa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 07/04/2004 00:48
> Dzisiaj poległ Real, jutro przyjdzie czas na Milan
W to raczej nie wierze, ale wszystko jest mozliwe to jest pilka. Swoja droga panowie z Madrytu zaluja chyba ze wyporzyczyli Morientesa. Pokazal ze nie warto bylo sie jego pozbywac.... Zreszta dla Realu ostrzezeniem powinien byc wspanialy wynik jaki osignelo w Monaco Deportivo...
[Ostatnio edytowane przez Devin Roma vel Pszczółek: 2004-04-07 01:00]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 07/04/2004 02:47
Dzisiejsze wyniki to dobry prognostyk na jutro Licze ze Deportivo powalczy i da rade Milanowi a Lyon z Porto tez mysle ze jednak sie nie podda Ale to ze Monaco awansowalo to jest dla mnie duzy powod do zadowolenia Zadne Reale z kupionymi gwiazdami, Monaco z przecietnymi nazwiskami ktore graja do konca i z calym sercem (co robili dzisiaj Rothen, Giuly, Plasil, Morientes, Prso...) Teraz tylko splawic ruskow i final bedzie dla bialo-czerwonych (chociaz tyle naszego ze to podobnie do nas ubrany zespol )
|
|
|
|
Odp: Finał Ligi Mistrzów - 07/04/2004 08:23
Dwa najbardziej znienawidzone przeze mnie kluby wczoraj odpadły!!
Wyniki poprostu super...liczyłem po cichu na to że Chelsea awansuje ale że Monaco się podniosło po tamtej porażce to jestem pod wrażeniem zwłaszcza że w lidze grają cieniutko...
Myśle że finał Chelsea-Milan będzie bardzo ciekawy a finał z udziałem Realu byłby właśnie nudny strasznie...co prawda dziś będe kibicował Deportivo ale pewnie Milan awansuje...
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3