Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecze towarzyskie Polski wiosną 2004r. - 22/04/2004 17:12
Jeśli nie Boruc, to kto? Nie rozśmieszajcie mnie z tym Majdanem - nam potrzebny jest pewny i spokojny bramkarz, a nie pajac.
W tej chwili w polskiej lidze jest ledwie 4 golkiperów na miarę kadry - Boruc, Liberda, Wierzchowski i Piątek. Ja osobiście postawiłbym raczej na Piątka, ale Boruca umieściłbym tuż za nim.
|
|
|
|
Odp: Mecze towarzyskie Polski wiosną 2004r. - 22/04/2004 18:19
Wierzchowski od powrotu nic nie pokazał ciekawego a teraz ma kontuzje. Piątek jest niezły ale nie na kadre, za często głupie bramki puszcza (w ogóle bramkarz który tyle bramek tej wiosny już stracił nie powinien grać w kadrze). Boruca pewnie że można wypróbować ale też teraz nie prezentuje kadrowych umiejętności. Zaś Liberda po tym co ostatnio prezentuje... to musi na razie o kadrze zapomnieć.
|
|
|
|
Odp: Mecze towarzyskie Polski wiosną 2004r. - 22/04/2004 19:48
Jay-J, ja wymieniłem graczy z odpowiednimi umiejętnościami, którzy powinni być w szerokiej orbicie zainteresowania kadry, a nie tych z wysoką formą.
Wierzchowskiemu czy Liberdzie chyba nikt klasy nie może odmówić, pomimo słabszej ostatnio formy. Piątek puszcza głupie bramki? Nie przypominam sobie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecze towarzyskie Polski wiosną 2004r. - 28/04/2004 23:42
Mecz ogolnie nie ciekawy, w pierwszej polowie Polacy probowali konstruowac jakies akcje, ale im nie wychodzilo. Jedyny celny strzal po ktorym pilka toczyla sie 5h w rece bramkarza wszystko chyba wyjasnia. Widac malo zgrania. Brak akcji skrzylami Krzynowek i Zurawski na skrzydlach w srodku sam Olisabebe. W drugiej polowie ostatnie 15 minut zrobilo sie troszke ciekawsze ale nie wiele. Irlandia tez nic nie grala. Dopingu tez nie bylo slychac w telewizji tylko te jebane trabki..... Mecz ogolnie nudny. Zapomnialem o nim wychodzac z Kontrastow i pedzac na Pogon.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
Odp: Mecze towarzyskie Polski wiosną 2004r. - 29/04/2004 08:09
oglaldalem tylko pierwsze 20 minut meczu bo trza byo wyruszac juz na Pogon ale z tego co sie czyta w relacjach to Repra rozegrala calkiem niezly mecz tylko jakos brakowalo tego dobrego ostatniego podania albo precyzyjnego strzalu...co nie zmienia fktu ze z drugim skladem Irlandi powinismy wygrac szczegolnie u sibie . Miejmy nadzieje ze w meczu w Szczecinie chlopaki sie odblokuja i zrobia niezle strzelanie, bo juz w dwoch meczach grali na zero ! tylko najgorsze jest to ze termin meczu z Grecja nie jest chyba oficjalnym terminem spotkan towarzyskich tak wiec Janas nie bedzie mogl powolac wszystkich najlepszych......
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
Odp: Mecze towarzyskie Polski wiosną 2004r. - 29/04/2004 12:22
Shawn racja że ani Liberdzie ani Wierzchowskiemu nie można odmówić klasy, ale powinni teraz się bardziej postarać żeby do reprezy wrócić, bo przy obecnej formie się na zmiennika Dudka nie nadają. Piątek tym bardziej, jest niezły na polską ligę i na razie to wszystko. Jego głupie bramki? Zdarzały mu się klopsy jak jeszcze w KSZO grał, jak tylko klub z Ostrowca wywalczył awans do ekstraklasy, jednak dobrych interwencji miał na tyle dużo że nikt nie miał do niego pretensji. Coś świeższego? Gol (Romuzgi bodajże) w meczu z Wisłą Płock...
Hanki, mało kumaty widać jesteś! Przecież Szamotulski jest bez klubu, więc nie mogę powiedzieć że jest najlepszym bramkarzem w Polsce, bo nie gra w żadnym polskim klubie! Więc teraz Radek jest de beściak
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|