Odp: Puchar Narodów Afryki - 09/02/2004 20:25> Widze ze wiekszosc z was stawia na Kamerun albo Senegal ale oni juz napewno nie > wygraja ja cały czas bylem za Nigeria i nadal stawiam na nich.pozdro
ja stawiałem że Nigeria bedzie w pierwszej 3, a teraz licze że wygrają
ps. zauważyliscie że grają drużyny wyłącznie z północnego-wschodu [Ostatnio edytowane przez Mick: 2004-02-11 12:36]
Odp: Puchar Narodów Afryki - 11/02/2004 19:05
przed momentem zakończył sie pierwszy mecz półfinałowy !! tunezja po serii rzutów karnych wyeliminowała nigerie i awansowała do finału !! myślę że jest to w jakimś stopniu spora niespodzianka
Odp: Puchar Narodów Afryki - 11/02/2004 19:41
Myślę że nispodzianką byłoby zwycięsto Nigerii patrząc na grę obu zespołów w tym turneiju.
Ja w każdym razie ciesze się że Nigeria przegrała..sędziowanie do dupy bo ani jednego ani drugiego karnego nie było...
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Puchar Narodów Afryki - 14/02/2004 20:31
Co prawda mój faworyt - Kamerun odpadł już praktycznie bardzo szybko, ale tak po cichu liczyłem, że gospodarz turnieju, czyli Tunezja zajdzie daleko...Jak już znaleźli się w fonale to pomyślałem ,że to i tak spory ich sukces ale Maroka nie pokonają...A tu masz, wygrali...Teraz ten trener, którego naziska nie potrafię napisać ma na swoim koncie już narodowe mistrzostwo Europy i Afryki...Heh niezły wyczyn!
Odp: Puchar Narodów Afryki - 14/02/2004 21:19
sądze że zwycięstwo tunezji w całym turnieju jest niespodzianką !! chociaż z drugiej strony mówi sie że "ściany" zawsze pomagają gospodarzom
przyłączam sie do twoich typow dodal bym do tego towarzystwa jako > czwarta ekipe tunezje lub jakiegos "czarnego konia"
nie to zebym sie chwalil ze typowalem Tunezje do zwyciestwa............ i dlatego futbol jest tak pasjonujacy bo gdyby patrzec na nazwiska to powinien wygrac kamerun lub nigeria a trenerem Tunezji jest chyba Roger Lemmere byly trener Francuzow [Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-02-14 21:58]
Odp: Puchar Narodów Afryki - 14/02/2004 23:42
Roger Lemerre ...Hanki (Pozdrawiam Świerczewo tak wogóle)
Tunezyjczycy w sumie grali od początku bardzo dobrze, ale podejżewam że gdyby nie byli gospodarzem nie zaszliby tak daleko... Maroko do finału radziło sobie nawet lepiej, ale niestety w najważniejszej chwili zawiedli ...troche rozczarowalo w końcówce Mali, zwłaszcza wysoka porażka z wspomnianym wczesniej Marokiem, no i Nigeria... wspaniali piłkarze tylko czegoś ewidentnie brakowało, może dobrej taktyki może lepszych obrońców... dobra reprezentacja jednak za słaba na koncowy sukces. Widać jednak postępy w afrykańskiej piłce (Senegal w Mistrzostwach Świata), juz za dwa lata okaże się czy kolejne drużyny poszły śladem Senegalu i będa w stanie nawiązać walkę z najlepszymi, a poziom tegorocznego PNA pokazał że tak może być...
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
Grupa A: Egipt, Wybrzeże Kości Słoniowej, Libia, Maroko
Grupa B: Angola, Kamerun, Demokratyczna Republika Kongo, Togo
Grupa C: Tunezja, Gwinea, RPA, Zambia
Grupa D: Ghana, Nigeria, Senegal, Zimbabwe
Dikson Choto ma ciekawą grupę
Dwa lata temu większość osób stawiała na Nigerię, Kamerun i Senegal a teraz w Afryce wszystko staneło na głowę więc już rywalizacja w grupach będzie ciekawa...
Ja jak zawsze w Afryce kibicuje Kamerunowi ale myślę, że o zwycięstwo powalczą jednak czarne konie: Ghana i WKS
Visca el Barca!!!
Odp: Puchar Narodów Afryki - 19/12/2005 18:56
Moim faworytem również jest Kamerun, który dobrze trafił do grupy. Ciekawie zapowiada się grupa D - dwie drużyny z najwyższej półki, słabsze Zimbabwe i nieobliczalna Ghana. Zobaczymy jak to będzie.
Odp: Puchar Narodów Afryki - 19/12/2005 19:07
Angola i Togo grają na mundialu, więc jeszcze nie wiadomo czy Kamerun ma taką łatwą grupę...myślę, że ten Puchar pokaże czego możemy się spodziewać po afrykańskich kopciuszkach na WC2006
Visca el Barca!!!
Przynajmniej teorytycznie mają łatwiejszą bo chyba przecież lepiej trafić na Angolę, niż na Tunezję czy Nigerię.
Ale to jednak tylko teoretycznie, wszystko się okaże.
Odp: Puchar Narodów Afryki - 19/12/2005 20:05
Moim faworytem tego turu jest Wybrzeże Kości Słoniowej, myśle że powinni zagrać w finale z Kamerunem chociaż w sumie to w takim turnieju nie ma favowtytów bo nigdy nie wiadomo co spodziewać się po drużynach takich jak Togo czy Angola.
Odp: Puchar Narodów Afryki - 29/12/2005 09:56
Jak wiemy Kamerun na własne życzenie nie jedzie do Niemiec na MŚ, więc to jedyna większa impreza tego roku dla nich, dlatego też powinni włożyć w nią sporo zaangażowania. Stawiam na nich, bo każdy inny wynik, niż zwycięstwo Kamerunu będę uważał, za niespodziankę...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757636858 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.