Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Włochy , Polska - Serbia Czarnogóra - 15/11/2003 14:09
> Pytanie do Warszawskiej Braci: Czy wybiera sie ktos od Was?
Kurde no, kisiel w
Na dzien dzisiejszy nie, ale moze w ostatniej chwili sie cos zmieni... przede wszystkim dlatego decyzja na ostatnia chwile bo zostalem przygnieciony taka iloscia roboty jakiej nie widzialem juz od naprawde daaaawna... ledwo co znajduje czas zeby na forum zajrzec
P.S. Kisiel w majtkach
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Włochy , Polska - Serbia Czarnogóra - 16/11/2003 16:51
Bramkarz
Jerzy Dudek
Obrona
Marcin Baszczyński
Tomasz Hajto
Tomasz Kłos
Tomasz Rząsa
Pomoc
Kamil Kosowski
Mariusz Lewandowski
Mariusz Kukiełka
Jacek Krzynówek
Atak
Grzegorz Rasiak
Andrzej Niedzielan
Wtakim skladzie zagramy ja typuje 2-1 albo 1-2 zalezy od teog jak zagra obrona! oby byl tylko dobry meczyk!
p.s poki co niezla frekwencja w Plocku.Moze Vasyl sie ujawni? 
1-0!!!!!!!! Niedzielan!!!!!!!!!!
[Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-11-16 17:18] [Ostatnio edytowane przez boberek: 2003-11-16 17:44]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Włochy , Polska - Serbia Czarnogóra - 16/11/2003 17:51
Centralnie co sie dzieje Serbia nie istnieje!!! jestem w szoku nawet w najbardzije optymistycznych przypuszczeniach nie spodziewalem sie tak dobrej gry w tych meczach i nie obchodzi mnie ze sa to tylko towarzyskie!!!! chyba moj wynik sie nie sprawdzi ) nareszcie napastnicy cos strzelili mamy jednego zawodnika ktory jest o klase lepszy od resztyt KRZYNOWEK!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Włochy , Polska - Serbia Czarnogóra - 16/11/2003 19:19
Szczerze mowiac to ja tez jestem w szoku totlanym i mam kilka spostrzezen:
1) jakos nie bylem fanem Janosika jako trenera kadry ale coz jak widac jego praca z kadra przynosi efekty formacje coraz bardziej sie zgrywaja mysle ze nalezy jescze tylko poprawic gre obronna i sprawdzic w grudniu podczas meczow z malta i slowacja graczy z mlodziezowki
2)odblokowanie sie Zurawskiego i chyba juz na zawsze powalenie mitu o tym ze Kosowski i Krzynowek nie moga grac razem! mysle ze podstawowy sklad juz sie wyklarowal! i powinien wygladac tak:
Dudek-Baszczynski(Klos)-Bak-Glowacki (hajto)-Rzasa(zewlakow)-Kosowski-Szymkowiak-Kukielka(Mila),Krzynowek-Niedzielan(Zurawski),Rasiak(mimo wszystko Olisadebe)
3) w plocku po bramce Zurawskiego i na koniec meczu zgapili od nas piosenke "I Will Survive" .no to Vasyl wyczarowal nam niezly mecz i dobry wynik! czekamy na jego powrot i relacje z wysokosci trybun!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polska - Włochy , Polska - Serbia Czarnogóra - 16/11/2003 21:10
W mojej opinii rewelacyjna jest rotacja miedzy Krzynowkiem a Kosowskim. Z takimi skrzydlami naprawde mozna wiele zwojowac w dzisiejszej piłce. Do tego na srodku Szynkowiak + jakis defensywny pomocnik i mamy rewelacyjna pomoc.
Co do Janosika, to podzielam zdanie co poniektorych. Zaczynam sie przekonywac do tego faceta i do tego co robi.
Jeszcze jedno - podzielam zdanie Vukovica, ze Krzynowek to w tej chcwili najlepszy polski pilkarz. Ten gosciu od kilku sezonow nie schodzi po nizej pewnego poziomu, a pamietajmy, ze mial kontuzje i dlugie prawie roczne leczenie. Mam nadzieje ze szybko znajdzie sie w Leverkusen i zacznie grac o wyzsze stawki niz awans do 1 bundeligi.
Racja !!!!! Te trabki to straszne badziewie. Normalnie jakbym mecz CSKA Moskwa ogladał.
[Ostatnio edytowane przez TomY: 2003-11-16 21:14]
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|