Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Polski - 31/05/2003 19:54
wole wisle niz groclin.. przynajmniej wstydu w pucharach nie powinno byc.
wisla- wstydzcie sie, co to za oprawa byla??!!
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Polski - 01/06/2003 10:17
Brawa dla Wisły !!! Jak sobie pomyślałem, że jakis grodzisk albo GKS który przed tą kolejką miał problemy ze skompletowaniem jedenastki (żałosne...) może być mistrzem to zacząłem trzymać kciuki za Wisłę. Oby polska drużyna wreszcie do LM awansowała... [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2003-06-01 10:25]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Polski - 09/10/2003 22:01
Niestety ale w tym roku na mistrza idzie... Gornik Leczna!! Dopoki pilkarze graja za lubelski wegiel, a w skladzie jest Bugaldinho i Czeres z soczystym strzalem to beda rozwalac wszystkich... Hehe, no moze mnie troche ponioslo :p A tak serio to mysle ze Legia ma szanse w tym roku, dosc duze szanse! I licze ze to wykorzysta!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Polski - 10/10/2003 10:27
Chciałbym by była to Legia, ale lepszym zespołem dysponuje chyba Groclin, chociaz kto wie jak tabela się ułoży na koniec sezonu. Do tego dochodzi Wisła, która może jest słabsza niż w zeszłym sezonie ale bedzie walczyla o tytuł. Górnik Łęczna powoli zacznie przegrywać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typowanie mistrza Polski - 17/10/2003 21:45
Mistrzem Ploski bedzie ktoś z wielkiej 3 LEGIA Wisła lub Groclin.Do tej walki może sie dołaczyć ewentualnie Amica.Bardzo mocno trzymam kciuki za LEGIE.
|
Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4