Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 26/06/2004 21:36
Na trybunie za Van Der Sarem po jego lewej stronie wisi flaga z napisem ( L ) egia [Ostatnio edytowane przez BoRyS: 2004-06-26 21:37]
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 26/06/2004 22:28
> Na trybunie za Van Der Sarem po jego lewej stronie wisi flaga z napisem ( L
> ) egia 
tez to zauwazylem i mialem napisac wlasnie 
sa chyba nawet 2 (jedna mala?)
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 26/06/2004 22:39
> > Na trybunie za Van Der Sarem po jego lewej stronie wisi flaga z napisem (
> L
> ) egia 
tez to zauwazylem i mialem napisac wlasnie 
sa chyba nawet
> 2 (jedna mala?)
Jedna to L'ka w kolko na czrnym tle(L'ka na bialo) a obok zielono bialo czerwona flaga i na srodku czarny napis LEGIA
|
MW'03
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 26/06/2004 23:29
Kolejny dreszczowiec za nami!! i wygrana mojego faworyta - Holandii!! Alez wspaniale napiecie. wiecej jutro bo dzis nie mam sily!! A Piterek nastepny mecz juz jutro i tak samo jak dzis go przezywamy
|
MW'03
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 26/06/2004 23:33
Nie chce mi się pisać o meczu bo Basałaj razem z Mielcarskim popsuli całe widowisko.....i nie ma o czym pisać, jak oni będą komentować finał to ja dziękuję!!!
|
Dziękuję
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 26/06/2004 23:36
czy ktos z was zauwazyl ze sedzia Lubos Michel przeszedl zwyczajnie kolo meczu?
w dogrywce nie podejmowal zadnych kluczowych decyzji zeby nie brac na siebie odpowiedzialnosci za wynik
najlepiej jak druzyny rozstrzygna to w karnych i tak sie stalo wiec pewnie o arbitrze juz nikt nie bedzie mowil
pomarańczowi górą ale jak dalej będą grać jednym napastnikiem to mogą już się spakować bo pozostali rywale to zespoły z górnej półki
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 26/06/2004 23:59
No bardzo dobrze ze Pomaranczowi graja dalej.Co do komentowania to jak zawsze Basalaj na bardzo niskim poziomie.Czekam az wkoncu na boisku pojawi sie Kluivert:duzy_usmiech:A tak swoja droga to slyszalem ze Szpakowski zostal odsuniety na dwa mecze, gdyz telewidzowie skarzyli sie ze myli zawodnikow.Czy to prawda Ja i tak wole zeby Szpakowski komentowal pozostale mecze niz zeby mecze komentowal Basalaj.
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 00:16
po:
1. Basalajowi mowimy stanowczo NIE!! Panie ja nie wiem co za mecz ja ogladam, (m@c mowisz ze myli Szpaku zawodnikow??, to co dpiero on zamiast Ibrachimovic to Ibramovicic i to nie jeden raz!!)
2. Czy Advocat jest slepy czy glupek takiego udaje...?? Przecierz widac ze Holandia nie moze grac 1napastnikiem!!! i przcierz to bije na kilometr!! Wszedl Makaay i od razu inna gra
3. Spory fart Holandi w dogrywce (slupe i poprzeczka)
4. I polowa remisowa ze wskazaniem na Holendrów
5. teraz to dopiero sie bedzie dzialo POR - HOL
6 Jezeli Szpaku nie bedzie komentowal meczu finalowego to ja chyba im zajebie!!
|
MW'03
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 11:03
>A Piterek nastepny mecz juz jutro i tak samo jak dzis go przezywamy
Już się nie moge doczekać dzisiejszego meczu Faworyta w tym meczu jak dla mnie nie ma, a kibicuje obydwum drużyną więc i tak po meczu będe zadowolony bez względu na to kto awansuje Może troche bardziej będe się cieszył jak awansują Duńczycy...?? Pozdro
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 11:10
No wlasnie tez chcialem napisac o fladze Legii
a meczyk taki sobie szkoda ze szwedzi odpadli bo jakos nie przepadam za holendrami aszczegolnie za davidsem
CZECHY-DAnia 3-2 po dogrywce!!!
|
Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 11:40
Zapowiada sie arcyciekawy półfinał Portugalia-Holandia podczas którego bede rozdarty poniewaz obydwie druzyny sa moimi faworytami natomiast co do dzisiejszego meczu który bedzie rownie ciekawy jak dotychczasowe stawiam 2:1 dla Pepików
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 12:39
Mecz był nudny(może poza dogrywką)...i bardzo się ciesze, że Holandia gra dalej ale z taką grą to z Portugalią przegrają...zresztą w meczu Holandia-Portugalia nie kibicuje nikomu bo obie drużyny lubię tak samo...w finale na pewno będe kibicował zwycięzcy tego półfinału
Co do flagii Legii to przypuszczam, że albo kibce Legii z kibicami ADO den Haag się spotkali na mistrzostwach albo kibice z Hagi poprostu flagę Legii ze sobą do Portugalii zabrali
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 13:32
Portugalia-Holandia - wygra Holandia bo zazwyczaj gospodarze zajmuja miejsca 3-4 
Dania-Czechy - jezeli wygraja Czechy to spokojnie przejda Grecje, a jezeli cudem wygra Dania to polegnie na Grecji ) [stawiam i tak na Czechy]
Na koniec:
1. Czechy
2. Holandia
3-4. Portugalia; Grecja
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 16:10
>Co do komentowania to jak zawsze
> Basalaj na bardzo niskim poziomie.Czekam az wkoncu na boisku pojawi sie
>A tak swoja droga to slyszalem ze Szpakowski zostal
> odsuniety na dwa mecze, gdyz telewidzowie skarzyli sie ze myli zawodnikow
Ja i tak wole zeby Szpakowski komentowal pozostale mecze niz zeby mecze
> komentowal Basalaj.
Zarówno Szpakowski jaki i Basał są beznadziejni raz ,że mylą zawodników, kompletnie się nieznają no i przeważnie zawsze w 80-85 minucie robią podsumowanie meczu co jedni zle zrobili , że mogą szykować się do następnego spatkania tak jak np. Francja-Anglia to w końcówce nadawali na francuzów a potem jak było już 2:1 to wielki zachwyt. Najlepsi są komentatorzy Canal+ (przynajmniej coś się znają na piłce) i Borek.
Typ na dziś:
Dania- Czechy 2:1
|
:
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 27/06/2004 17:23
> Najlepsi są komentatorzy
> Canal+ (przynajmniej coś się znają na piłce) i Borek.
Borek to się nadaje...chyba do transmitowania rozgrywki Szachistów.
Jedyne co robi na antenie to dostaje orgazmu jak mówi o Zidanie albo o Realu Madryt...poza tym to jest równie beznadziejny co Basałaj.
Typ na dziś:
Dania-Czechy 2:3 po dogywce
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5