Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 25/06/2004 19:54
Chciałbym aby Francuzi odpadli jednak chyba nie dadza sie Grekom jedyne w co wierze iz bedzie kolejna juz niespodzianka na tych mistrzostwach,wiec moze druzyna Hellady wygra w karnych
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 25/06/2004 22:37
akurat szkoda, ze tego meczu nie komentowal Szpakowski. u tego to wyraznie slychac komu kibicuje (a raczej kibicowal ). Szpaku plakal by chyba razem z kibicami francuskimi...
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 25/06/2004 22:41
No i jest pięknie. Żabojady jadą do domu!! Koniec ery pana Z. i pana H. (wiadomo o kogo chodzi chyba) w kadrze Zajebiście się ułożyły ćwierćfinały... na Grecje trafi zwyciężca pary Dania - Czechy (dla mnie hit ćwierćfinałów, bo jestem za obiema ekipami), wiec droga do finału dla moich ulubionych zespołów stoi otworem Lepiej być nie mogło...szkoda tylko że brakuje w tym gronie Hiszpanii, której jeszcze nie moge przeboleć.. Pozdro! [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-06-25 22:43]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 25/06/2004 22:45
Brawa dla Grecji. I pomyśleć że takich ziomków którzy teraz ogrywają Francje w Portugali jeszcze niedawno widziałem na naszym stadionie kiedy to przegrywali z naszą niby reprezentacją. Takie dziwne uczucie.Ale i tak wygrają turniej Czechy.
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 25/06/2004 22:46
No ja jak usłyszałem Basałaja to się załamałem, ale później sobie przypomniałem jak mecz Francji komentował Szpaku to się ucieszyłem że jednak nie on. Ale zamiast Basałaja wolałbym jakby dojebali Jasiną > A Grekom gratuluję i gromkie H.W.D. Zidanowi i całej reszcie jego świty (z wyjątkiem Lizarazu )
|
Babilon Team
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 25/06/2004 23:20
buhhahahaha ale brechtam z Francji no nie ja nie mogle z tego komentatora(Basalaj czy Balasaj)ale moim zdanie Grecja wygrala zasluzenie bo przewarzali praktycznie na kazdej pozycji. Byli ekipa lepsza bardziej sie rozumiejaca i nie rozumie trenera Francji ze od 1min. zagral Trezege a nie Saha. Brawo Grecy!! i Jutro HOLLAND HOLLAND a pojutrze CZECHY!!
|
MW'03
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 25/06/2004 23:35
Widać, że Francuzi wykończeni są ciężkim sezonem. Zasłużone zwycięstwo Grecji, ładna bramka, wszystko było by piękne, gdyby nie te j***** trąbki w Galaxy. Przynajmniej Basałaja nie musiałem słuchać...
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 25/06/2004 23:57
au revoir France!
ahhh jak ja lubie takie niespodzianki ;]
Grekom nalezalo sie zwyciestwo, Francja pokazala jedynie jak jest zmeczona...
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 26/06/2004 00:59
Bogowie na Olimpie mieli dzis niezłe brechty 
Naprzód Gyros !!!
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 26/06/2004 08:25
Nie widziałem wczorajszego meczu, zresztą nie widziałem żadnego meczu Francuzów na tych mistrzostwach.Jedynie ciesze się, że odpadli!
Teraz jeszcze niech odpadnie Szwecja i mi już będzie obojętne kto będzie mistrzem bo pozostałych 5 ekip lubie!
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 26/06/2004 09:06
  Od czasu odpadniecia Wlochow z ME To najlepsze wiadomosci...najpierw Niemcy...potem Anglia teraz Francja...jeszcze czekam na Szwecje i wogole juz bedzie miodzio! Do boju Holadnia!!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 26/06/2004 10:09
BARDZO DOBRZE!!!WIELKIE BRAWA dla Gregów,Francuzi wcale nie zasłuzyli na awans komentatorzy dobrze mowili ze Ci piłkarze sa juz zmecznie gra ze soba było to widac na boisku zero polotu i piekna w ich grze grali zbyt schematycznie i kolejny wielki faworyt pozegnał sie z Mistrzostwami Europy
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 26/06/2004 10:42
prosze o wykosowanie tego posta :/ [Ostatnio edytowane przez Harlem: 2004-06-26 10:43]
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 26/06/2004 10:42
fajnie sie wczoraj wiara cieszyla w Soho jak dj powiedzial, ze Francja przegrala z Grecja 1:0, te Mistrzostwa Europy przypominaja troche tegoroczna Lige Mistrzow, odpadaja faworyci i pilkarskie potegi, a do dalszych etapow przechodza zespoly, ktorych nikt nie uwaza za faworytow,
pozdro
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 26/06/2004 11:41
Wkoncu Francuzi jada do domu:duzy_usmiech:Meczu nie ogladalem.Widzalem tylko 3 akcje w skrotach.A co do komentowania to niech lepiej Basalaj da sobie z tym spokoj. [Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-06-26 11:42]
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 26/06/2004 12:36
Ale trzeba przyznac ze w tym sezonie jest pelno niespodzianek. Zarowno w LM jak i teraz na ME druzyny ktore wogole nie byly brane pod uwage, ktore graja "prosty" futbol(np. Grecy) przechadza do dalszych rund. I za to trza kochac pilke bo to co w niej najwazniejsze moglismy obejrzec w meczu Portugalia - Anglia. DZisiejszy typ
Szwecja - Holandia 1-3
|
MW'03
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 26/06/2004 12:41
Co do wczorajszego meczu to chyba jakimś jasnowidzem jestem... Ależ się cieszyłem, qrcze normalnie skakałem z radości, bo spełniło się marzenie o odpadnięciu żabek! Grecy pokazali im jak się powinno grać w piłkę: byli bardzo dobrze zorganizowani, świetne krycie i zacieśnianie pola gry, umiejętne odcinanie od podań no i ta fenomenalna akcja, po której padła bramka! Co prawda pod koniec chyba za głęboko się cofnęli i bałem się, że może się to dla nich źle skończyć, no ale na całe szczęście dowieźli wynik do końca! Trener żabek zrobił moim zdaniem błąd wystawiając Trezeguet'a w podstawowej 11, bowiem ten gość jest drewniany na maxa, nic kompletnie wczoraj nie pokazał, zresztą jak i przez całe EURO...Jakby Saha grał od pierwszych minut to już bardziej bałbym się o wynik, a tak to żabki tylko same sob ie przeszkodził w awansie!
Teraz Holendzy muszą wygrać, Pepiki też, bo grają rewelacyjnie i musiałby nastąpić chyba jakiś poważniejszy kataklizm, jakby zostali pokonani przez Duńczyków...Także w półfinałach powinno być tak:
Portugalia - Holandia
Czechy - Grecja
No i finał taki jaki powinien być:
Czechy - Holandia !!!
Ależ to by był mecz, kolejny raz spotkali by się wielcy rywale i możnaby się spodziewać po raz kolejny świetnego widowiska niczym to, które oglądaliśmy przed kilkoma dniami! 
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4