Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 23/06/2004 23:23
ja nie mowie o wyniku a jedynie o grze Czechów 
bo jesli chcesz to i tamto sprowadzac do jednego mianownika to z tego wynika że w tym turnieju Fracuzi graja zajebista piłkę, a w czasie ich meczu z Anglią to aż miód zaczął wyciekac otworami z telewizora hehe
a co do Niemców to uwielbiam oglądac jak przegrywają więc mam dzis olbrzymią radochę 
ale sam musze przyznac ze nie sadzilem ze tak szybko wyjadą na wakacje
PS popatrzcie sobie na laskę obrońcy Czech - Jiranka
fajna kobitka a nazywa się Diana Kobzanova [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2004-06-23 23:25]
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 23/06/2004 23:47
Piekne zakonczenie dnia Niemcy aufwidersehen a Oranje graja dalej i dobrze sie stalo bo dalsze mistrzostwa bez Holendrow to juz nie bylo by to samo! a co do meczu Niecy -Czechy to trza przyznac ze Niemcy zagrali naprawde niezly mecz i mieli troche slaba skutecznosc i dlatego nie graja juz dalej. zreszta jak moga grac dalej skoro nie pokonali Lotyszy co w tej grupie bylo koniecznoscia i wlasnie tych dwoch punktow i m zabraklo! a Czechy no coz zagrali w bardzo zmienionym skladzie tylko 3 pilkarzy z podstawowego skladu igrali przecietnie ale na pokonanie Niemcow to wystarczylo i chwala im za to!przeciez nie liczy sie jak grasz tylko ile punktow zdobywasz !
ja nie zmieniam flagi na forum bo moi faworyci Anglia i Holandia graja dalej! no wiec skonczyla sie pierwsza runda i oceniam poziom tych mistrzostw na 4+ jest na co popatrzec!
bardzo interseujaca jest natomiast walka o krola strzelcow jak narazie
Rooney i Van Nistelroy maja po 4 gole
Larsson Zidane Tomasson Baros 3
mam nadzieje ze wygra Anglik lub Holender
kurde wyjezdzam na 3 tygodnie mam nadzieje ze dorwe jakis telewizor zeby obejrzec druga runde
POZDRO!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 23/06/2004 23:51
Jedyne pocieszenie po wczorajszym odpadnieciu Wlochow....Niemcy zu hause swinie! Sorka ponioslo mnie...podobala mi sie gra Czechow zwazywszy na to ze grali rezerwami zagrali bardzo dobry mecz..choc nie powiem ze nie mieli szczescia w 2 sytuacjach...i jeszcze ta reka i popchniecie w polu karnym ale co tam..
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 24/06/2004 00:24
VIVAT HOLANDIA. szwaby do domu dzien jak marzenie normalnie
typ na jutro:
Portugalia - Anglia 1:1 k: 4:3 [Ostatnio edytowane przez rafi: 2004-06-24 00:25]
|
ZAWSZE WIERNI POGONI
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 24/06/2004 00:26
Chociaz Holendrzy mnie nie zawiedli, dobrze ze pepiki nie odpuscili szwabom i ich powiezli
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 24/06/2004 08:40
No i dobrze - SZWABY pojechały do domu. Nie wygrali ani jednego meczu Przy golu Barosa, obrońcy Niemiec (Woerns i Novotny) zagrali tragicznie. Dać tyle swobody napastnikowi, których ich minął i dać mu jeszcze dobić swój strzał...tragedia. Środek obrony SZWABÓW jest całkowicie do wymiany. Pomoc jako całość mają do dupy, indywidualnie może coś grali: Ballack i Schweinsteiger. Atak, w tym zestawieniu co grali w 2 połowie, chyba grał po raz pierwszy... Co tu dużo mówić. Poprostu Niemcom nie należał się ten awans i koniec
Dzisiaj typuje:
Portugalia - Anglia 3:2
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 24/06/2004 09:07
Kurde ciesze się, że Czesi pokonali Niemców i dzięki temu Holandia gra dalej!
Ale Sampaio ma rację...obrona Czeska była beznadziejna...i do wejścia Barosa na boisko w ataku też nic się nie działo.
Niemcy mieli pecha strasznego albo poprostu Kurany jest za słaby bo spokojnie mogli ten mecz Niemcy wygrać.
No ale Czesi w swoim podstawowym składzie mają ogromne szanse na mistrzostwo!
A i dwie wiadomości dziś z rana które mnie ucieszyły!
1.Larsson podpisze 2 letni kontrakt z Barceloną!
2.Inaki Saez zrezygnował z pracy jako trener reprezentacji Hiszpanii!
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 24/06/2004 09:28
Według mnie Niemcy w pełni "zasłuzyli" na odpadniecie,jesli nie wygrywa sie w fazie grupowej z rezerwowym składem to nie powinno znalezc sie dla nich miejsce w ćwiercfinale.Brawo dla Holendrów
|
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 24/06/2004 09:58
dzis pierwszy cwiercfinal:
Portugalia -Anglia
Ja typuje 1-1 w meczu a i dogrywka nie przyniesie roztrzygniecia i beda pierwsze w tych mistrzostwach rzuty karne!! a wiec 1-1; 3-2 dla Portugali w karnych -nie strzeli wspanialy rooney, beckham i Owen
a w Portugali do siatki Jamesa nie trafi Figo i...szczerze to nie wiem [Ostatnio edytowane przez lissek: 2004-06-24 09:59]
|
MW'03
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 24/06/2004 10:47
wypowiedz Rosickiego, ktos zacytowal na innym forum, niestety nie znalazlem zrodla, ale mistrzowska jest :
"Rozumiem, że to mistrzostwa Europy, ale Niemcy potraktowali to zbyt dosłownie, zapraszając do kadry dwóch Jugosłowian (Brdarić i Bobić), dwóch Polaków (Klose i Podolski) oraz Norwego-Węgro-Brazylijczyka (Kevina Kuranyiego) - wymieniał Rosicky."
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 24/06/2004 10:59
"Rozumiem, że to mistrzostwa Europy, ale
> Niemcy potraktowali to zbyt dosłownie, zapraszając do kadry dwóch Jugosłowian
> (Brdarić i Bobić), dwóch Polaków (Klose i Podolski) oraz
> Norwego-Węgro-Brazylijczyka (Kevina Kuranyiego) - wymieniał Rosicky."
  Dobry jest Rossicky
A typ na dzisiaj:
Anglia-Portugalia 1:2(1:0, 1:1, 1:1) Nie będzie karnych Anglicy się zmęczą i przegrają w dogrywce.
A gola strzeli Ronaldo w 118minucie!!
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 24/06/2004 11:14
A typ na dzisiaj:
Anglia-Portugalia 1:2(1:0, 1:1, 1:1)
> Nie będzie karnych Anglicy się zmęczą i przegrają w dogrywce.
A gola strzeli
> Ronaldo w 118minucie!!
Moim zdaniem 1-0 dla Anglii, bramka Roonaldo, asysta Scholes
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 24/06/2004 12:25
Dariusz Szpakowski, komentator TVP pisze na łamach "Super Expressu", że przed dzisiejszym meczem ćwierćfinałowym na Euro 2004 z Anglią, Portugalczycy są w szoku.
Dlaczego? Ano dlatego, że okazało się po dokładnych wyliczeniach, iż dziś w Lizbonie, na ogromnym Estadio da Luz, więcej będzie angielskich fanów, niż kibiców gospodarzy!
Wszystkiemu winien jest system sprzedaży biletów. Przed rozpoczęciem mistrzostw każda federacja dostała po 5,5 tysiąca wejściówek, a reszta rozprowadzana była w internecie. Większość dostała się w ręce Wyspiarzy.
"Jak to się stało, że nasi piłkarze czuć się będą jakby grali na wyjeździe?" - pytają zirytowani dziennikarze.
|
|
Odp: EURO 2004 - 24/06/2004 12:26
lissek skąd ty masz takie info ze wiesz kto karnego nie strzeli (o ile w ogole dojdzie do karnych)
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 24/06/2004 12:30
> lissek skąd ty masz takie info ze wiesz kto karnego nie strzeli (o ile w
> ogole dojdzie do karnych)
Snilo mi sie nie no ale tak czuje ze beda karne i cos mi sie zdaje ze najwieksi nie szczela tej jedynastki
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 24/06/2004 14:59
Ja również bardzo życzyłbym sobie zwycięstwa Anglików. Z całym szacunkiem dla gospodarzy turnieju, ale ich gra niespecjalnie mi się podoba w przeciwieństwie do Wyspiarzy i to właśnie dlatego na nich stawiam. Liczę także na to, że kolejną bramkę w swym dorobku zaliczy Runi! Come On England!!!
Portugalia - Anglia 0:2
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7