Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 22:02
Grupa A:
Portugalia i Grecja
Grupa B:
Francja i Anglia
Grupa C:
Dania i Szwecja
Grupa D:
Czechy i Niemcy
|
Chcesz być wielki? Bądź mniejszy od wszystkich... Św. Efrem Syryjczyk
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 22:38
No i po chuju Hiszpanie odpadli więc kibicuje teraz Szwedom 
Tak slabo grajacego Raula jeszcze nie widzialem.
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 22:45
Hiszpania do domu..
I bardzo dobrze jak sie strzela 2 gole w calym turnieju to sie nie mozna dziwic.
Odpadli przez remis z Grekami![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
Holandia niestety tez odpadnie.
|
Pogon & Legia
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 22:45
ja nie wiem co trener Hiszpanow chcial zdzialac wpuszczajac Morientesa 10 minut przed koncem.A tak wogle to Hiszpanie przegrali na wlasne zyczenie.Mieli kilka sytuacji, ktore mogli wykorzystac.Do tego atakowali zbyt mala liczba graczy i to nawet przy stanie 0:1.Widac bylo ze graja na remis.A do tego te zmiany.Czemu nie wszedl Valeron?Czemu Morientes tak pozno? [Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-06-20 22:52]
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 22:47
Jestem zawiedziony jak nigdy...Portugalia całkowicie odmieniona w porównaniu to popszednich dwóch meczy. Widać że jak trzeba to umieją się zmobilizować. A co do Hiszpanów to poprostu zawiodła skuteczność. Starali sie...niewyszło...mówi się trudno Chociaż lubie Portugalie to jakoś nie cieszy mnie ich zwycięstwo. Po wczorajszej radości, dzisiaj przyszło rozczarowanie. Taki jest futbol....
Przyszedł czas (niestety) na zmiane flagi...Chociaż miałem zmienić na Czechy, ale jak narazie o awans walczy jeszcze jedna ekipa której kibicuje i życze im żeby wyszli z grupy. Jeżeli los zadecyduje inaczej to flage zmieniam na Czechy, której bede kibicował w ćwierćfinałach i w dalszej części turnieju.
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-06-20 22:56]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 22:52
Tak slabo grajacej Hiszpani dawno nie widzialem. ciesze sie z wygranej Portugalii. Ciezko widze Holandie ale wierze w ich wygrana z lotwo i przegrana szwabow z Czechami!!
|
MW'03
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 22:56
ja kibicuje piłkarzom a nie jakimś niedorobionym managerom 
żal mi pomarańczowych bo gdyby ich szefuncio oraz sędzia im nie przeszkadzali to nasi południowi sąsiedzi musieliby z Niemcami grac na pełnych obrotach a nie "po przyjacielsku"
w dzisiejszym meczu byłem za gospodarzami bo takie liczenie punktów jak u Hiszapnów mi sie nie podoba - przynajmniej bedzie ciekawiej bo wyrasta nowa gwiazda - C.Ronaldo
nie wiem tylko czemu ten chłopak wczesniej nie wszedł na stałe do kadry
dawno nie widziałem żeby ktoś z taka swobodą operował piłką (widać że młody ma z tego niezłą zabawę)
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 20/06/2004 23:46
> Selekcjoner reprezentacji Czech Karel Brueckner oświadczył, że w kończącym
> rozgrywki grupowe Euro 2004 meczu z Niemcami da odpocząć kilku piłkarzom z
> podstawowego składu.
Po wczorajszym wspaniałym zwycięstwie nad Holandią 3-2
> Czesi zapewnili sobie awans do 1/4 finału, dlatego wynik meczu z Niemcami nie ma
> dla nich znaczenia.
"Dam odpocząć Nedvedovi i kilku innym piłkarzom. Mamy
> przecież wielu dobrych graczy w składzie - powiedział Brueckner.
Niemcy muszą
> pokonać Czechów, by wyjść z grupy. Dlatego decyzja czeskiego selekcjonera
> zapewne nie ucieszy Holendrów, którym do awansu potrzeba wygranej z Łotwą i
> porażki Niemiec.
"Jestem pewien, że Czesi wypełnią swój obowiązek i zagrają z
> Niemcami najlepiej jak potrafią" - przyznał trener Holendrów Dick
> Advocaat
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
no
> to juz po Holendrach..............chyba ze Czesi nawet oslabieni beda lepsi od
> Niemcow
I to jest najlepsze rozwiązanie . Rezerwowi zawodnicy dadzą z siebie maxa . W koncu to ME , mozliwosc pokazania sie . Na słabych Niemców ambitna rezerwa wystarczy . Badzmy dobrej myśli.
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 21/06/2004 00:37
Kolejny trener przyczynił się do porażki... Choć tym razem w mniejszym stopniu. Co mam na myśli? Jak można wystawiać:
- Raula, będącego kompletnie bez formy
- Xabiego Alonso, zawodnika który zagrał w życiu jedną udaną rundę w Primera
- Torresa, który spalił się psychicznie
Jak można nie wystawić Valeróna? Dlaczego tak późno pojawił się Morientes? Dlaczego wszedł Luque (lewoskrzydłowy na prawym skrzydle.... sic...), a nie Etxeberria? Dlaczego Baraja wszedł nie za Xabiego, lecz za Albeldę?
Hiszpania grała słaby mecz, ale mogła spokojnie ugrać ten remis (mimo że, rzecz jasna, Portugalia zasłużyła na wygraną)... Raul i Torres partolili akcję za akcją...
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 21/06/2004 07:19
"Gramy jak nigdy, przegrywamy jak zawsze" tylko ze oni graja bardzo słabo wiec nie powinni sie dziwic ze odpadli juz w fazie grupowej tym bardziej ze strzelili tylko 2 bramki.Brawo Portugalia
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 21/06/2004 07:58
Typy na dzisiaj:
Anglia - Chorwacja 1:2
Francja - Szwajcaria 3:0
Kurde, gdyby wczoraj Rosja pokonała dwoma bramkami Grecje to Hiszpania byłaby w ćwierćfinale... Mój faworyt odpadł to będe kibicował Czechom i Danii.
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 21/06/2004 08:37
Słabo sie wkurwilem po odpadnieciu Hiszpanii.
Grupa A
juz wiadomo
Grupa B
Chorwacja Francja
Grupa C
Włochy Szwecja
Grupa D
Czechy Holandia
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 21/06/2004 08:42
> Kolejny trener przyczynił się do porażki...
...
Kibice przed telewizorem zawsze graja lepiej niz pilkaze na boisku.
Latwo jest krytykowac po fakcie. Pewnie trener mial jakis plan wystawiajac takich a nie innych zawodnikow. To ze ten plan nie wypalil to juz inna sprawa/
I choc zgadzam sie z Toba w wiekszosci zarzutow nie krytykuje trenera...i tak straci posade. Tak samo jak Advocat jesli Czesi odpuszcza mecz ( a na to sie zapowiada)
pozdro
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 21/06/2004 10:34
ŻAŁOBA!!! Zawsze jak odpadają Hiszpanie to jestem poprostu w beznadziejnym nastroju.
W dodatku jestem pewien, że odpadnie również Holandia co mnie też wkurwi!
Grecji i Portugalii będe chyba dalej kibicował.
Typy na dziś:
Anglia-Chorwacja 0:1
Szwajcaria-Francja 1:3(porażka Francuzów tylko by mi humor poprawiła)
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
Odp: EURO 2004 - 21/06/2004 14:52
W obozie Francji doszło do rebelii gwiazd. Trenerowi Jacquesowi Santiniemu postawiło się dwóch piłkarzy Zinedine Zidane i kapitan reprezentacji Marcel Desailly - pisze jeden z niemieckich dzienników.
Obaj piłkarze zażądali od selekcjonera zmiany systemu gry przed ostatnim meczem grupowym ze Szwajcarią.
Po kilkugodzinnych dyskusjach w hotelowym pokoju obie strony doszły do porozumienia. Santini zdecyduje się zmienić system gry i tak: Zidane, który dotychczas grał na lewej stronie, będzie mógł czarować w środku pola, operując tuż za napastnikami.
Na lewą stronę pomocy powinien zatem powrócić Robert Pires.
źródło: onet
Tak samo powinni zrobić piłkarze reprezentacji Holandii . Nawet jeśli uda im się awansować z grupy to przy takim systemie gry i zminach jakie dokonuje dick daleko nie zajdą
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9