Odp: Pogoń - Victoria - 09/08/2007 11:13
pogoń opierniczy Victorie 10- 0 bo to jest słaby klub mam pytanie na którym boisku jest mecz ( głównym) i ile kosztuje bilet tio sie wybiore może
Tak, w szczególności pokazał to sparing. Mecz odbędzie się chyba na stadionie Lecha, bo jeszcze ponoć umowy na dzierżawę nie podpisali. Bilety w cenie 50-60zł. Także nie wiem czy się wybierzesz...
Odp: Pogoń - Victoria - 09/08/2007 11:42
w poznanu a to czmu przecie jest umowa o stadion ( tak pisali na innych portalach) więc ja już nie wiem to wszystko takie uwalone jest !!!!!!
Ja nie wiem chłopie, trąbią od kilku dni na wszystkich portalach związanych z Pogonią (m.in na PogońOnLine.pl), że bilety są w cenie 11 i 6 zł - z czego każda złotówka idzie na potrzeby kibicowskie! A gdybyś choć troszkę ruszył główką to doszedłbyś do genialnego wręcz wniosku, że gramy na głównej płycie w Szczecinie (bo gdzie indziej?!).
W razie czego podam iż głównym boiskiem jest boisko przy ul. Twardowskiego - wiesz, tam gdzie dużo tych kolorowych krzesełek.
Uprzedzając zapewne Twoje kolejne ciekawe pytanie - pisałem wcześniej ironicznie (czyli nie na poważnie).
Wystarczy przeczytać stronę główną, zamiast robić zamieszanie.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757607599 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.