Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Polska - Kolumbia << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tribu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7805 dni

*

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 19:23
2 bramka - stadiony swiata;)

100% PD
celciusz
Kibic
Na forum od 8784 dni

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 19:24
bramkarz gola..............

eF^
Kibic
Na forum od 7920 dni

*

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 19:26
z taka gra na mistrzostwach to my nawet bramki nie strzelimy ...
Beznadziejna gra, nie umiemy przeprowadzic ani jednej skladnej akcji (szczegolnie w 2 polowie)
a gra obydwoch bramkarzy to jest po prostu tragedia, w zyciu nie widzialem tak kuriozalnej bramki

btw. na uwage zasluguje zerowe zachowanie kibicow w Chorzowie - nastepna parodia zaraz po grze Polakow, zamiast chociaz odrobine ich wspomoc to prawie od poczatku meczu z nich drwia tak sie nie robi tym bardziej ze bledy zdarzaja sie kazdemu

Jedynie na pochwale zasluguje Szymkowiak i Jelen ktory wszedl a boisko w 2 polowie

szkoda mi Tomka Kuszczaka bo bez watpienia jest bramkarzem bardzo dobrym (o czym swiadcze mecze w lidze angielskiej), ale taka bramka to naprawde tragedia do tej chwili nie wiem co on zrobil :(

Ostatnio edytowany przez: eF^, 30 maja 2006, 20:00 [3 raz(y)]

Mateusz
Kibic
Na forum od 7263 dni

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 19:34
z taka grą wątpie, że nasza repere.. zdołuje coś na MŚ ... szkoda mi Kuszczaka dostał szansę i taka bramka ... szkoda ...

Obrazek gif wstawiony na forum
olo84
Kibic
Na forum od 8727 dni

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 19:44
Tomasz Kuszczak 1 miejsce 1 miejsce 1 miejsce 1 miejsce

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Zgred
Kibic
Na forum od 7246 dni

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 19:51
1:2- Jeleń. bramka honorowa.brawo pampers wszystko wskazuje na to dobrze wytypowales wynik :D

Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Daiman
Kibic
Na forum od 7625 dni

*

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 19:57
Pojebani!!! Jebać Hanysowo

No Pain, No Glory
tribu
Kibic
Na forum od 7805 dni

*

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 20:03
o meczu mozna powiedziec tylko tyle ze sie odbyl i na stadionie bylo w chuj burakow...
znowu mamy doczynienia z tym co 4 lata temu. zamiast zapierdalac ostro na treningach pilkarze wola sobie w telewizorze mowic o tym jak to oni sobie lubia potanczyc albo by stolarzami byli...
fajnie ze Jeleń sie przytomnie zachowal przy tej sytuacji bramkowej. Kuszczaka mi szkoda - praktycznie zaprzepascil szanse na pierwszy sklad a wcale od Boruca gorszy nie jest. przy bramce babol straszny ale Boruc tez nie wiele lepszy byl. ogolnie z taka gra to w bierki elektryczne co najwyzej...
po badaniach DNA okazalo sie ze Janas jest nie tylko wujkiem Rasiaka ale takze Brożka;)

100% PD
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8825 dni

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 20:10
Dudek, dzwonila Krystyna z gazowi, mowi ze jedziesz!

jns
Kibic
Na forum od 7600 dni

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 20:17
Trudno się dziwić kibicom, ale teraz przydałoby się wsparcie, a nie dołowanie. Ale ma to swoje plusy-nic ich bardziej nie zmobilizuje jak właśnie ostra krytyka.
Szkoda mi Kuszczaka, bo jak wcześniej wspomniał Trib, wcale nie jest on gorszym golkiperem od Boruca. A takim babolem chyba już pogrzebał swoje szanse na pierwszy skład. Jednak dzięki Bogu, że takiego babola popełnił dzisiaj, podczas meczu aniżeli miałby coś takiego zrobić w Niemczech ;) Choć Boruc też się nie popisał.
Zresztą na naganę zasługuje cały zespół, który z taką grą to może do Niemczech pojechać co najwyżej pooglądać ładne stadiony.

Ale tak jak pisałem gdzie indziej, rozliczymy Janasa i kadrę po Mundialu.

Ostatnio edytowany przez: jns, 30 maja 2006, 20:24 [2 raz(y)]

rico
Kibic
Na forum od 7426 dni

*

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 20:19

JuN napisał:  

Byłem pewien że w końcu zabraknie Franka i Dudka..., ale nie siądziłem że tak szybko... ehh... zostaje tylko nadzieja ona umiera ostatnia.

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
Irriducibili
Kibic
Na forum od 7756 dni

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 20:35
Wynik i gra totalny dramat..
zachowanie publiki jak najbardziej ok-to co grajki reprezentuja to jest skandal.

Pogon & Legia
A K
Kibic
Na forum od 7861 dni

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 20:54

Zgred napisał:  
1:2- Jeleń. bramka honorowa.brawo pampers wszystko wskazuje na to dobrze wytypowales wynik :D

Dzieki:D Chyba musze wrocic do obstawiania w STS-ie

PS!
byku
Kibic
Na forum od 7679 dni

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 21:13

rico napisał:  

JuN napisał:  

Byłem pewien że w końcu zabraknie Franka i Dudka..., ale nie siądziłem że tak szybko... ehh... zostaje tylko nadzieja ona umiera ostatnia.

Franka akurat nie zabraklo no bo po co kolejny, ktory nie potrafi bramki strzelic ? Starcza ci co sa.

BNY
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 21:14
czy ktos orientuje sie ile placili dzis u bukow za zwyciestwo kolumbii? bo mialem sen z pieniedzmi i chcialem obstawic ich zwyciestwo ale zbyt dlugo w szkole i nie zdazylem:/

kopol
Kibic
Na forum od 8267 dni

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 21:17
ponad 3

Sampaio
Kibic
Na forum od 8010 dni

*

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 21:52
ważne że "moi chłopcy" wziął odpowiedzialność na siebie...

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Rosa
Kibic
Na forum od 7557 dni

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 22:51
no ale kurw* jak można wygwizdać Kuszczaka który popełnił błąd a oni go dobili gwizdami ja pier**** on jest jeszcze młody , akurat w tym momencie potrzebował wsparcia ale wspaniała chorzowska "publiczność" się popisała ...

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
qbajag
Kibic
Na forum od 8269 dni

**

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 23:30
Pewnie będe tu w mniejszości(albo jedyny) ale napisze, że nie było, aż tak źle i mam w dup.. komentarze typu: "Tragedia!, Kompromitacja!"
Kuszczak puścił babola ale nie zapominajmy, że to był jego dopiero 4 epizod w kadrze no i zapewne czuł presję sporą(choć to go oczywiście nie usprawiedliwia) bo walczył o pierwsze miejsce na mundialu.
Nie przesadzał bym z tym błędem Boruca. Poza dwoma golami w zasadzie nie mieli żadnej sytuacji bramkarze, żeby się wykazać.
A Dudka baboli widziałem już dziesiątki.
Głównym problemem jest skuteczność...o ile Smolarek i Żurawski walczyli szukali okazji, podawali, rozglądali się(moja dwójka na mundial do ataku) toBrożek i Rasiak dno.
Ale Frankowski byłby takim samymy dnem jak Rasiak i Brożek.
Jego występ z Litwą i 2 mecze w barwach Wolverhampton które dane mi było obejrzeć wyglądały mniej więcej tak, że Frankowski stał na boisku i się zastanawiał co ma robić jak 5 letnie zagubione dziecko. Przez ostatnie 6 miesięcy zatracił swój instynkt i jestem przekonany, że do MŚ by go nie odzyskał.
Jeśli chodzi o pomoc to Krzynówek nieźle w pierwszej połowie w drugiej jakby nie miał sił(wogóle w II połowie gra dużo słabsza Polaków no ale według mnie przez kilka słabych roszad).
Kosowski całkiem nieźle, choć bardziej podobał mi się Jeleń i to jego widzę na prawej pomocy.
Szymkowiak nie taki zły mecz ale w drugiej połowie nie miał wsparcia w kolegach.
Sobolewski nieźle, Radomski beznadziejnie.
Obrona to dla Mnie popełniła kilka błędów których popełnić nie powinna ale jak Bąk i Jop potrenują to powinni się zgrać. Żewłakow i Baszczyński nie tak źle.Kłopotem nie jest postawa indywidulana piłkarzy ale brak zrozumienia całej lini.
Jeśli to potrenują to według mnie powinno być na Mundialu lepiej.

Reasumując:
I połowa dobra, druga słabiutka ale o tragedii czy kompromitacji dla mnie nie ma mowy.
Piłkarze mieli kilka dni treningów głównie pracując nad szybkością i wydolnością i chyba rzeczywiście mieli prawo być trochę zmęczeni.
Dwa gole trochę przypadkowe dla Kolumbii.
W pierwszej połowie kilka ładnych akcji.
Niech nie gra RASIAK!!!
I oby Sobolewski nie był kontuzjowany bo Radomski był dziś według mnie beznadziejny.
Co do formy bramkarzy?Zobaczymy w meczu z Chorwacją może wtedy będą mieli więcej okazji by się pokazać niż rykoszet oraz strzał bramkarza.

Co do kibiców i stadionu...to dzisiejszy mecz tylko utwierdził mnie w przekonaniu(które mam od dawna), że stadion Narodowy powinien powstać w Warszawie i słusznie Chorzów nie został zgłoszony jako miasto-kandydat do EURO2012

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
borsuk
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: Polska - Kolumbia - 30/05/2006 23:55
Co do meczu to krotko...nie robmy tragedii...PAmietacie mecz Polska - Grecja przed ME? Po beznadziejnym meczu Grecja przegrala by na ME zdobyc majstra...a moze to znak?:)Co do bramki Kuszczaka...naprawde nie zazdroszcze mu sytuacji ale powiedzmy sobie szczerze...takie bramki nie powinny sie zdazac bramkarzowi reprezentacyjnemu...niewazne czy to w Polsce, Anglii czy w Azerbejdzanie. (chociaz ostatnio u mnie w CM'ie Toldo strzelil bramke Buffonowi wybijajac z 5:P)

"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757624631 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005