Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Mistrzostwa Świata 2006 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Michu1331
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7133 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 20/05/2006 21:34
Ja myślę że Kostaryka zrobi niespodziankę i wygra Mundial!

Szczecin moim miastem | POGOŃ MOIM ŻYCIEM
JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7690 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 20/05/2006 22:51
Wg mnie wygra Brazylia,czarnym koniem może być WKS , a największe rozczarowanie to Serbia i Czarnogóra

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
Matek.
Kibic
Na forum od 8484 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 21/05/2006 14:12

qbajag (VISCA EL BARCA!) napisał:  
Ja tam się wcale nie zdziwie jak z grupy B wyjdzie Paragwaj.
Kto niby dla Anglii ma gole strzelać?
Kontuzjowany Rooney, Owen tuż po kontuzji, Walcott który narazie nawet w Premiership nie gra czy drewniak Rasiakowy Crouch?!
Jak pomocnicy nie pomogą to cienko widzę szanse Anglii na wyjście z grupy...a Paragwaj to niezła ekipa jest.

Angielscy kibice mogą odetchnąć. Wszystko wskazuje bowiem na to, że Wayne Ronney, napastnik reprezentacji Anglii, który leczy pęknięcie kości śródstopia, będzie gotowy już na pierwszy mecz MŚ. Synowie Albionu 10 czerwca zmierzą się z Paragwajem.
W leczeniu kontuzjowanej stopy napastnika Manchesteru United widać wyraźne postępy. Pierwsze prognozy mówiły, że Rooney najwcześniej będzie mógł zagrać 20 czerwca, w ostatnim spotkaniu grupowym ze Szwecją.
źródło - Onet.pl

Tak więc Anglia ma duże szanse daleko zajść.

Pogoń To My!
JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7690 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 21/05/2006 17:04

Dejvi napisał:  

Kontuzjowany Rooney, Owen tuż po kontuzji, Walcott który narazie nawet w Premiership nie gra czy drewniak Rasiakowy Crouch?!
Jak pomocnicy nie pomogą to cienko widzę szanse Anglii na wyjście z grupy...a Paragwaj to niezła ekipa jest.

Angielscy kibice mogą odetchnąć. Wszystko wskazuje bowiem na to, że Wayne Ronney, napastnik reprezentacji Anglii, który leczy pęknięcie kości śródstopia, będzie gotowy już na pierwszy mecz MŚ. Synowie Albionu 10 czerwca zmierzą się z Paragwajem.

W leczeniu kontuzjowanej stopy napastnika Manchesteru United widać wyraźne postępy. Pierwsze prognozy mówiły, że Rooney najwcześniej będzie mógł zagrać 20 czerwca, w ostatnim spotkaniu grupowym ze Szwecją.
źródło - Onet.pl

z taką obroną to myślę,że tak czy inaczej daleko zajdą(nie wspomnę już o Franku Lampardzie :D)

Michu1331
Kibic
Na forum od 7133 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 21/05/2006 22:07
Nie no tak już na poważnie to myślę, że Mundial zwycięży Francja z magicznym Zizu i troszke mniej magicznym Henry'm!

JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7690 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 22/05/2006 10:02

Michu1331 napisał:  
Nie no tak już na poważnie to myślę, że Mundial zwycięży Francja z magicznym Zizu i troszke mniej magicznym Henry'm!

no ja myślę,że bardziej magiczny to jest właśnie Henry :P ale cwiercfinał to raczej max jeśli chodzi o Francję
pozyjemy,zobaczymy... :D

Michu1331
Kibic
Na forum od 7133 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 23/05/2006 20:45

JamroH MKS napisał:  

Michu1331 napisał:  

no ja myślę,że bardziej magiczny to jest właśnie Henry :P ale cwiercfinał to raczej max jeśli chodzi o Francję
pozyjemy,zobaczymy... :D

Ja jednak nadal twierdz że ZZ jest najlepszym piłkarzem na świecie. Wielu się pewnie ze mną nie zgadza ale to moje zdanie i naprawe żałuje że po mundialu kończy kariere.

byku
Kibic
Na forum od 7679 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 24/05/2006 20:27
Wygra Brazylia,czarnym koniem moze byc WKS albo Szwajcaria,zawiedzie jak zwykle Hiszpania-niestety.

FCS 1948
Kibic
Na forum od 7049 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 25/05/2006 21:43
niestety ale wygraja niemcy:(

Tylko Pogoń !
Rosa
Kibic
Na forum od 7557 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 26/05/2006 16:39

Dejvi napisał:  

źródło - Onet.pl

Napastnik piłkarskiej reprezentacji Anglii, Wayne Rooney na pewno nie zagra w fazie grupowej mistrzostw świata. Złamana kość śródstopia zrasta się bardzo dobrze, ale nie można przesądzić, kiedy 20-latek wróci do gry.

W piątek Manchester United ujawnił wyniki najnowszego prześwietlenia kości Rooneya. Klub poinformował, że następne prześwietlenie zostanie przeprowadzone 14 czerwca, pięć dni po rozpoczęciu turnieju, i wtedy zapadnie decyzja, czy Rooney w ogóle pojedzie do Niemiec.

Anglicy rozegrają pierwszy mecz w MŚ 10 czerwca, a ich rywalem będzie Paragwaj. W kolejnych spotkaniach fazy grupowej podopieczni Svena Gorana Erikssona zmierzą się z Trynidadem i Tobago - 15 czerwca oraz Szwecją - 20 czerwca.

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
Ori
Kibic
Na forum od 7137 dni

**

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 28/06/2006 15:15
Jak stawiacie 1/4 finalu?? :)

...SZCZECIN MOIM MIASTEM - POGOŃ MOIM ŻYCIEM...
wacek57
Kibic
Na forum od 7088 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 29/06/2006 09:09

Ori napisał:  
Jak stawiacie 1/4 finalu?? :)

ja chcialbym zeby przeszly do 1/2 :
Argentyna - bo chce aby wyeliminowala szkopów, Anglia - bo musza zagrac z Argentyna w finale, Brazylia - bo tak ma byc i Ukraina - bo jest czarnym koniem i nalezy sie Shevie cos od zycia.

jednak znajac zycie wejda:
Niemcy - bo sciany pomoga, Portugalia - bo "Figo Hooliganka", Francja - bo tylko oni potrafia wygrac z Brazylia oraz Włochy - bo to farciarze.

I bede chodzil wkurwiony po mistrzostwach bo pewnie wygraja potomki Adolfa + dwoch PSEUDOpolaków (nie bez powodu małą literą pisane)

Ori
Kibic
Na forum od 7137 dni

**

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 29/06/2006 11:50
Moim zdaniem wejdzie Argentyna,Portugalia,Brazylia i Ukraina... A w finale widze Brazylie z Argentyna :)

celciusz
Kibic
Na forum od 8784 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 29/06/2006 18:40
napewno wygraja najlepsi..........tylko czemu Niemcy

stahu
Kibic
Na forum od 8037 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 29/06/2006 23:39

Cytat:  
Moim zdaniem wejdzie Argentyna,Portugalia,Brazylia i Ukraina... A w finale widze Brazylie z Argentyna

Moim zdaniem skład półfinałów będzie dokładnie odwrotny (oczywiście poza Brazylią) :)

Myśle że przebieg mistzrzostw będzie następujący :
Półfinały: Anglia - Brazylia / Niemcy - Włochy
FINAŁ : Anglia - Niemcy
A podium wyglądać będzie [kolejno] - Anglia , Niemcy , Brazylia , Włochy.

Ori
Kibic
Na forum od 7137 dni

**

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 29/06/2006 23:54

stahu napisał:  

Cytat:  
Moim zdaniem wejdzie Argentyna,Portugalia,Brazylia i Ukraina... A w finale widze Brazylie z Argentyna

Moim zdaniem skład półfinałów będzie dokładnie odwrotny (oczywiście poza Brazylią) :)

Myśle że przebieg mistzrzostw będzie następujący :
Półfinały: Anglia - Brazylia / Niemcy - Włochy
FINAŁ : Anglia - Niemcy
A podium wyglądać będzie [kolejno] - Anglia , Niemcy , Brazylia , Włochy.

Anglia gra za slabo,moze Portugalie przejda ale Brazylie nie sadze :D To co pokazali w meczu z Ekwadorem to przesada :)

Scarface
Kibic
Na forum od 7689 dni

*

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 30/06/2006 16:00
Niemcy - Argentyna 1 - 2 (niemcom pomoga sciany argentynczykom wszystko pozostale)
Ukraina - Wlochy 0 - 1 (dwa najslabsze zespoly w polfinalach)
Brazylia - Francja 3 - 0 (placz zidana smiech ronaldo - rewanz)
Anglia - Portugalia 0 - 0 (dogrywka lub karne dla anglikow)

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
kp
Kibic
Na forum od 7825 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 30/06/2006 22:05
W.g. mnie będzie tak:
FINAŁ:ANGLIA 2:1 BRAZYLIA (GERRARD,ROONEY-RONALDO)

KRÓL STRZELCÓW: KLOSE(bardzo niechciałbym żeby tak było,ale niestety wszystko na to wskazuje ;( )

qbajag
Kibic
Na forum od 8269 dni

**

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 30/06/2006 23:00

kapar91 napisał:  
W.g. mnie będzie tak:

KRÓL STRZELCÓW: KLOSE(bardzo niechciałbym żeby tak było,ale niestety wszystko na to wskazuje ;( )

Skąd się urwałeś?

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
kp
Kibic
Na forum od 7825 dni

Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 30/06/2006 23:34

qbajag napisał:  

kapar91 napisał:  
W.g. mnie będzie tak:

Skąd się urwałeś?

to znaczy? ;>

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757625136 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005