Angielscy kibice mogą odetchnąć. Wszystko wskazuje bowiem na to, że Wayne Ronney, napastnik reprezentacji Anglii, który leczy pęknięcie kości śródstopia, będzie gotowy już na pierwszy mecz MŚ. Synowie Albionu 10 czerwca zmierzą się z Paragwajem.
W leczeniu kontuzjowanej stopy napastnika Manchesteru United widać wyraźne postępy. Pierwsze prognozy mówiły, że Rooney najwcześniej będzie mógł zagrać 20 czerwca, w ostatnim spotkaniu grupowym ze Szwecją.
źródło - Onet.pl
Nie no tak już na poważnie to myślę, że Mundial zwycięży Francja z magicznym Zizu i troszke mniej magicznym Henry'm!
no ja myślę,że bardziej magiczny to jest właśnie Henry ale cwiercfinał to raczej max jeśli chodzi o Francję
pozyjemy,zobaczymy...
Ja jednak nadal twierdz że ZZ jest najlepszym piłkarzem na świecie. Wielu się pewnie ze mną nie zgadza ale to moje zdanie i naprawe żałuje że po mundialu kończy kariere.
Ja tam się wcale nie zdziwie jak z grupy B wyjdzie Paragwaj.
Kto niby dla Anglii ma gole strzelać?
Kontuzjowany Rooney, Owen tuż po kontuzji, Walcott który narazie nawet w Premiership nie gra czy drewniak Rasiakowy Crouch?!
Jak pomocnicy nie pomogą to cienko widzę szanse Anglii na wyjście z grupy...a Paragwaj to niezła ekipa jest.
Angielscy kibice mogą odetchnąć. Wszystko wskazuje bowiem na to, że Wayne Ronney, napastnik reprezentacji Anglii, który leczy pęknięcie kości śródstopia, będzie gotowy już na pierwszy mecz MŚ. Synowie Albionu 10 czerwca zmierzą się z Paragwajem.
W leczeniu kontuzjowanej stopy napastnika Manchesteru United widać wyraźne postępy. Pierwsze prognozy mówiły, że Rooney najwcześniej będzie mógł zagrać 20 czerwca, w ostatnim spotkaniu grupowym ze Szwecją.
źródło - Onet.pl
Tak więc Anglia ma duże szanse daleko zajść.
Napastnik piłkarskiej reprezentacji Anglii, Wayne Rooney na pewno nie zagra w fazie grupowej mistrzostw świata. Złamana kość śródstopia zrasta się bardzo dobrze, ale nie można przesądzić, kiedy 20-latek wróci do gry.
W piątek Manchester United ujawnił wyniki najnowszego prześwietlenia kości Rooneya. Klub poinformował, że następne prześwietlenie zostanie przeprowadzone 14 czerwca, pięć dni po rozpoczęciu turnieju, i wtedy zapadnie decyzja, czy Rooney w ogóle pojedzie do Niemiec.
Anglicy rozegrają pierwszy mecz w MŚ 10 czerwca, a ich rywalem będzie Paragwaj. W kolejnych spotkaniach fazy grupowej podopieczni Svena Gorana Erikssona zmierzą się z Trynidadem i Tobago - 15 czerwca oraz Szwecją - 20 czerwca.
ja chcialbym zeby przeszly do 1/2 :
Argentyna - bo chce aby wyeliminowala szkopów, Anglia - bo musza zagrac z Argentyna w finale, Brazylia - bo tak ma byc i Ukraina - bo jest czarnym koniem i nalezy sie Shevie cos od zycia.
jednak znajac zycie wejda:
Niemcy - bo sciany pomoga, Portugalia - bo "Figo Hooliganka", Francja - bo tylko oni potrafia wygrac z Brazylia oraz Włochy - bo to farciarze.
I bede chodzil wkurwiony po mistrzostwach bo pewnie wygraja potomki Adolfa + dwoch PSEUDOpolaków (nie bez powodu małą literą pisane)
Moim zdaniem wejdzie Argentyna,Portugalia,Brazylia i Ukraina... A w finale widze Brazylie z Argentyna
Moim zdaniem skład półfinałów będzie dokładnie odwrotny (oczywiście poza Brazylią)
Myśle że przebieg mistzrzostw będzie następujący :
Półfinały: Anglia - Brazylia / Niemcy - Włochy
FINAŁ : Anglia - Niemcy
A podium wyglądać będzie [kolejno] - Anglia , Niemcy , Brazylia , Włochy.
Moim zdaniem wejdzie Argentyna,Portugalia,Brazylia i Ukraina... A w finale widze Brazylie z Argentyna
Moim zdaniem skład półfinałów będzie dokładnie odwrotny (oczywiście poza Brazylią)
Myśle że przebieg mistzrzostw będzie następujący :
Półfinały: Anglia - Brazylia / Niemcy - Włochy
FINAŁ : Anglia - Niemcy
A podium wyglądać będzie [kolejno] - Anglia , Niemcy , Brazylia , Włochy.
Anglia gra za slabo,moze Portugalie przejda ale Brazylie nie sadze To co pokazali w meczu z Ekwadorem to przesada
Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - 30/06/2006 16:00
Niemcy - Argentyna 1 - 2 (niemcom pomoga sciany argentynczykom wszystko pozostale)
Ukraina - Wlochy 0 - 1 (dwa najslabsze zespoly w polfinalach)
Brazylia - Francja 3 - 0 (placz zidana smiech ronaldo - rewanz)
Anglia - Portugalia 0 - 0 (dogrywka lub karne dla anglikow)
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757625136 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.