sam pietrzak mowil ze elokan bedzie gral na prawej pomocy najprawdopodobniej lub tuz za napastnikami ja stawiam na PP bo jezeli batata bedzie zdrowy to beda chcieli pupilkowi zrobic miejsce w srodku
a wyniki typuje:
Górnik Łęczna - Wisła Kraków 1:1
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze 1:0
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski -Amica Wronki 3:0
Odra Wodzisław Śląski - Zagłębie Lubin 0:0
Pogoń Szczecin - Wisła Płock 2:1
Arka Gdynia - Legia Warszawa 2:2
Korona Kielce - Cracovia 0:1
Lech Poznań - Polonia Warszawa 3:1
Odp: Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! - 24/07/2005 12:16
Górnik Łęczna - Wisła Kraków 2
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze x
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski -Amica Wronki 1
Odra Wodzisław Śląski - Zagłębie Lubin x
Pogoń Szczecin - Wisła Płock 1
Arka Gdynia - Legia Warszawa x
Korona Kielce - Cracovia 1
Lech Poznań - Polonia Warszawa 1
"...i Nie WaŻNe GDZie PóJDę i TaK JeSTeM iNTRuZeM, MaSZ TeN DoWóD PiSZ, Nie CHCę STaĆ Tu DŁuŻeJ, MoŻeSZ MNie SPiSaĆ, TyLKo W TyM NoTeSie ZNoWu, PoWóD: Bo StoJę Tu W DReSie, Na RoGu..."
Odp: Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! - 24/07/2005 14:17
Mecz z Płockiem będzie bardzo trudny, uważam ich za głównego kandydata do lokaty numer 3 w lidze, kosztem Legii. Mają bardzo solidną defensywę i niesamowicie szybkich graczy w przodzie, idealnych do gry z kontry... Piekielnie trudny egzamin - jeżeli go zdamy, to możemy spokojnie myśleć o miejscu w pierwszej piątce.
Mój typ: 1:1.
A inne mecze:
Górnik Łęczna - Wisła Kraków 1:2
GKS Bełchatów - Górnik Zabrze 2:0
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Amica Wronki 2:0
Odra Wodzisław Śląski - Zagłębie Lubin 1:1
Arka Gdynia - Legia Warszawa 0:1
Korona Kielce - Cracovia 2:1
Lech Poznań - Polonia Warszawa 3:1
"...i Nie WaŻNe GDZie PóJDę i TaK JeSTeM iNTRuZeM, MaSZ TeN DoWóD PiSZ, Nie CHCę STaĆ Tu DŁuŻeJ, MoŻeSZ MNie SPiSaĆ, TyLKo W TyM NoTeSie ZNoWu, PoWóD: Bo StoJę Tu W DReSie, Na RoGu..."
i Arka nic, i Legia nic nie pokazały. Pilch z Arki strzelił w poprzeczke,Klatt z Legii zjebał setke,ogólnie mecz słabiutki. Legia bez pomysłu na gre,chociaż grała ponad połowe czasu w przewadze jednego gracza. Arka się broniła od momentu gdy za czerwoną wyleciał Imeh i na tym mecz się skończył...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Pogoń-Wisła Płock, Ruszamy!! - 24/07/2005 20:30
Postawiłem dzisiaj trzy mecze w STS-ach
Pogoń-Wisła Płock 1
GKS Bełchatów-Górnik Zabrze X (przez przypadek, miało być 1)
Korona-Cracovia 2
Myślicie że coś wejdzie??
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757656148 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.