Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8280 dni

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 26/03/2005 18:55
Aż mi wstyd że coś takiego napisałem :D. Azerowie są słabsi niż nasze zespoły 3-ligowe... są po prostu tak beznadziejni że to się wydaje niemożliwie . Wynik nie oznacza że gramy dobrze, gramy nieźle i na pewno lepiej niż w ostatnich meczach.

Obrazek gif wstawiony na forum
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 26/03/2005 19:55
Moze mnie ktos uszczypnac?? 8:0 Chyba sie nikt tego nie spodziewal, zeby tylko w srode nie zabujali w oblokach i zabardzo nie uwierzyli ze sa tacy dobrzy....

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
100lo
Kibic
Na forum od 7787 dni

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 26/03/2005 20:00
Powiem jedno : HUCZE :D:D

RUDY 20
Kibic
Na forum od 7697 dni

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 26/03/2005 20:05
8:0 bardzo dobry wynik i świetny występ piłkarzy!!!
oby tak dalej było na Irlandii

na zawsze w moim sercu POGOŃ gool SZCZECIN
jns
Kibic
Na forum od 7601 dni

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 26/03/2005 20:07
No no taka reprezentacje Polski to chcem ogladac:) Oczywiscie to jest Azerbejdzan i nie ma co piac z zachwytu,lecz napewno wynik cieszy.Za niedlugo kolejny mecz z Irlandia Pol. i zobaczymy jak sie Nasi zaprezentuja...

Ps. bardzo dobry doping:D

Safe
Kibic
Na forum od 7662 dni

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 26/03/2005 20:24
ALE ZAJEB**** !!! 8-0 za mocno za mocno POLACY graja bardzo ladnie Franek pokazal na co go stac a Dudek ci mial to zlapal ... oby sie nie zabujali na Irlandie ale w takim razie jade na Anglia-Polska bodajze hahuahua :DD (jade tylko wtedy gdy POLSKA bedzie miala zapewniony awans albo bedzie miala mozliwosc awansu) az sie dziwie ze niekt nie zauwazyl jeszcze bardziej zaje*** DOPINGU OD WYNIK !!!
GRA POLAKOW - ZAJE***
WYNIK - JESZCZE BARDZIEJ ZAJE****
DOPING - WYJE** W KOSMOS ...

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
maluch
Kibic
Na forum od 7621 dni

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 26/03/2005 21:17
brawo brawo :P no tego meczu nie mozna było przegrac :P

>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>

Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony :)
qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 26/03/2005 21:27
Wynik super...gra całkiem niezła ale Azerowie od pewnego momentu przestali grać.
Doping super...żałuje, że nie byłem dziś na stadionie ale na szczęście mam bilet na Irlandię Pn.
Ale gra dwóch osób mi się jednak niepodobała...Sobolewski prawie wogóle niewidoczny...Szymkowiak w sumie kiepsko też zagrał.Na szczęście dobrze skrzydła funkcjonowały bo środkiem to byśmy się nigdzie nie przedarli.
Rząsa lepiej zagrał niż zazwyczaj.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 26/03/2005 21:30
wycięstwo reprezentacji Polski z Azerbejdżanem (8:0) to najwyższa wygrana naszej kadry w historii spotkań o punkty.

Jeszcze nigdy podczas spotkań w finałach MŚ, IO, czy też eliminacjach do MŚ, ME i IO Polacy nie zdołali wygrać tak wysoko.

Dotychczas naszymi największymi triumfami w spotkaniach o punkty były wygrane z Luksemburgiem (8:1) w 1969 roku i Finlandią (7:0) w 1965 roku. Oba mecze odbyły się w ramach eliminacji do MŚ. 7:0 ograliśmy także reprezentację Haiti podczas finałów MŚ w 1974 roku.

Podopiecznym Pawła Janasa niewiele zabrakło do wyrównania najlepszego wyniku w historii występów polskiej reprezentacji. Nadal pozostaje nim towarzyskie zwycięstwo 9:0 z 1963 roku. Wtedy to "biało-czerwoni" pokonali Norwegię w meczu towarzyskim.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mysle ze za podsumowanie tego wystepu powinny sluzyc slowa ktore wypowiedzial albo Szpakowski albo Wdowczyk o tym ze nie zwazajac na klase rywala jakim byl dzis Azerbejdzan to zwyciestwo 8-0 nie mozna nie doceniac bo przeciez naprawde bardzo rzadko zdarza sie taki wynik z meczach El. MS w szczegolnosci patrzac na to ze Polska miala jeszcze sytuacje zeby zakonczyc ten mecz wynikiem dwucyfrowym.

co mi sie tez podobalo ze POlska grala caly czas do przodu i praktycznie nie bylo przestojow w grze..naprawde i nie trafiaja do mnie argument taki ze Azerbejdzan zagral bardzo odwaznym ustawieniem 3-4-3 bo mysle ze gdyby Azerbejdzan dzis zamurowal bramke to i tak bysmy wygrali przekonywujaco.

kolnejny plus to to ze Polacy grali do konca pieknie punktujac rywali!

ciezko kogs specjalnie wyroznic po takim meczu ale ja bym wymienil
Baka ktoryokazal ze po kontuzji nie ma sladu i ze bedzie z niego jeszcze duzo pozytku...
Szymkowiak swietny w destrukcji i w ofensywie, widac ze transfer do Tranbzosporu dobrze na niego wplynal do tego swietne zrozumienie z Frankiem i Zurawiem..
Krzynowek to chyba nie trzeba duzo pisac swietna technika, dwie asysty i piekna bramka!
Frankowski - jak to powiedzial Szczesny "ze Franek ma w kieszeni magnez ktory przyciaga pilke do niego " aktywny ,i pokazal ze w parze z Zurawskim tworza najlepszy atak z mozliwych!
Smolarek - swietny powrot do druzyny mimo ze nie strzelil bramki duzo lepszy niz Kosowski (jaki mial zajebisty wasik ) groznie strzelal do tego piekna asysta przy bramce Sagana!
no i na koniec Saganowski mimo tylko 15 minut na boisku swietny wystep i piekna jego pierwsza bramka mimo wszystko wydaje mi sie ze z Irlaandia nie zagra bo tam Janas bedzie chcial chyba sprobowac Rasiaka dla ktorego to moze byc ostatnia okazja zeby udowodni ze zasluguje na reprezentacje!

ina koniec OBY w srode zagrali tak jak dzis to wtedy bylaby pelnia szczescia!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Krzysiek_89
Kibic
Na forum od 7661 dni

*

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 26/03/2005 21:43
Czy ktos moze wkleic fotke tego transparentu co wisial na zylecie?? Albo chociaz niech powie co tam bylo napisane.

Obrazek jpg wstawiony na forum
gniewny
Kibic
Na forum od 7987 dni

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 26/03/2005 22:02
ABY NASZA POGON ZACZELA GRAC JAK REPREZENTACJA TO BENDE DUMNY A NIE ZALAMANY JAK PO MECZU Z LEGIA I GURNIKIEM
POLSKA GOLA

dla gks katowice szykujemy szubienice a dla lecha skurwysyna czeka gilotyna
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 26/03/2005 22:07

KrZySiEk89 napisał:  
Czy ktos moze wkleic fotke tego transparentu co wisial na zylecie?? Albo chociaz niech powie co tam bylo napisane.

Za plecami Policji sie napinancie
A po podwórkach z kosami latacie..

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Sampaio
Kibic
Na forum od 8011 dni

*

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 26/03/2005 22:14
jesli ktoś sie interesuje to pewnie wie że Austriacy do 82 minuty remisowali z Walią bezbramkowo
niestety skończyło sie wynikiem 0-2 i sytuacja w grupie sie nie zmieniła

P.S. qbajag jesli nie bedziesz juz potrzebował tego biletu po meczu to chętnie bym go przygarnął
z Azerbejdżanu tez bym przyjął ale cieżko bedzie od kogoś wyprosić buhaha

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Pazur
Kibic
Na forum od 7844 dni

Polska - Azerbejdżan 8:0!!!!!!!!!!!!! - 26/03/2005 22:28
no to sie chłopaki postarali, oby tylko za długo nie świętowali i zdązyli wyleczyc kaca do meczu z Irlandią, bo coś mi śmierdzi remisem :P

Ptr.
Kibic
Na forum od 7766 dni

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 26/03/2005 22:40
sam nie wierze ze tak polska pojechala:P
ale sie ciesze i oby dobra passa trwala dalej:D

qbajag
Kibic
Na forum od 8270 dni

**

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 26/03/2005 23:34
Sampaio jak lubisz zbierać bilety to uderz do mnie na gg
Trochę biletów mam w domu może Cię jakiś zainteresuje jeszcze.

Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
kontiii
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 26/03/2005 23:46
Po dzisiejszym meczu jestem w szoku. Jeszcze nigdy nie widzialem tak dobrze grajacych Polakow a doping wogole zajebisty. Oby tak dalej !

POGOŃ SZCZECIN MKS
Borys
Kibic
Na forum od 8002 dni

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 26/03/2005 23:52
No i jest pięknie :)
Zagraliśmy bardzo szybką piłke , składne akcje i pressing. Nie pozwoliliśmy rywalowi na nic dobijając ich tyle razy ile sie tylko dało. Oby nasi grali tak w każdym meczu...
Najlepszym piłkażem był nieątpliwie Krzynówek no i Frankowski , dobrą partie rozegrał także Szymkowiak.
Pozytywnie zaskoczył mnie Saganowski natomiast negatywnie Niedzielan który pokazał że jest daleko od optymalnej formy... Co do kibiców, wprawdzie ten mizerny stadionik nie był zapełniony ale pokazali w którym mieście jest najlepszy doping na reprezentacjii

No panowie , w środe zjemy Irlandie Północną :)

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
proMusi
Kibic
Na forum od 7576 dni

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 27/03/2005 00:09
chłopaki się postarali, niema co :)

Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7645 dni

Odp: Polska vs Azerbejdżan & Irlandia Północna - 27/03/2005 00:14
Cieszy bardzo wynik i gra Frankowskiego, BTW oby tak nie grał przeciwko Pogoni, co do Żurawskiego to chyba się przestraszył tego, że jest obserwowany z trybun przez działaczy. Jednak najbardziej cieszy fakt, że zmiennicy pokazali umiejętności gry w piłkę. Coś czuję, że z Irlandią będzie 2-0 lub 3-1 i kolejne trzy punkty fala

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757663456 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005