Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 13/03/2005 15:05
O wynik tego meczu jestem spokojny, Górnik to jedna z dwóch drużyn w lidze, które nie potrafią ani dobrze kontrować, ani się dobrze bronić.
Jeżeli zagrają Brazyljczycy, wymęczymy 1:0 lub 2:0. Jeżeli zagra ktoś bardziej przydatny w tych warunkach, spokojnie możemy wziąć rewanż za rundę jesienną i wygrać co najmniej 4:0.
Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 14/03/2005 08:17
wynik bedzie zalezal od stanu boiska ... bo jak bedzie kartoflisko to sobi brazylianie nie pograja ...
a jesli bedzie dobrze przygotowane to moga zaprezentowac sie pozytywnie .. (vide poczatek meczu z Legia i wyjscie adriano, moglo byc calkiem dobrze ale kose zaliczyl)
z gornikiem nam sie ciezko gra ... ale licze na zwyciestwo jedna bramka czyli 1:0 albo 2:1
O wynik tego meczu jestem spokojny, Górnik to jedna z dwóch drużyn w lidze, które nie potrafią ani dobrze kontrować, ani się dobrze bronić.
Jeżeli zagrają Brazyljczycy, wymęczymy 1:0 lub 2:0. Jeżeli zagra ktoś bardziej przydatny w tych warunkach, spokojnie możemy wziąć rewanż za rundę jesienną i wygrać co najmniej 4:0.
nie umią kontrować ani się bronić. buahahaha a pamiętasz wynik z zabrza? jeśli zagrają brazylijczycy to dostaniemy. a jak zagrają bugi i spółka bedzie ok.
Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 14/03/2005 13:20
Pisząc o tym, że jak będzie grząskie boisko to nasi brazylijczycy nie dotrzymają kroku Górnikowi, pamiętajcie że tam też w podstawowym składzie biega kilku Brazylijczyków (i jeden Nigeryjczyk), którzy też raczej niezadobrze czują się na śniegu. Skład Górnika w meczu pucharowym w Warszawie:
1. Piotr Lech - 3. Felipe Andrade Félix (Brazylia), 2. Hernani José da Rosa (Brazylia), 5. Michał Karwan, 15. Krzysztof Wierzbicki - 26. João Paulo Heidemann (Brazylia) (66, 24. Robert Drąg), 14. Krzysztof Bukalski, 27. Marcel Lička, 8. Ulisses Jorge de Souza (Nigeria) (81, 13. Marcin Siedlarz) - 10. Michał Chałbiński, 23. Arkadiusz Aleksander.
I raczej trener Górnika nie ma takiego komfortu jak Panik, że może spokojnie zastąpić Brazylijczyków rówożędnymi Polakami z ławki.
A o wynik jestem spokojny (nawet jak zagrają u nas Brazylijczycy), wygramy 3:0 (Divecky, Milar, Parzy)
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 14/03/2005 13:23
Panie Mario74, porównaj sobie składy z meczu w Zabrzu do tych, w jakich obie drużyny wybiegną w weekend... Nie wspominam już o fakcie, że Górnik ostatnią bramkę strzelił jakoś w... listopadzie (pomijam sparringi z szwajcarskim piątoligowcem i włoską drużyną z siódmej ligi), czyli niemal pół roku temu.
Wskaż mi jakiegokolwiek gracza z Górnika, który miałby szanse na regularną grę w naszym składzie. Ich obecny skład przedstawia się mniej więcej tak:
Lech (dziadek, bez porównania do Peskovicia) - Felipe (cieniuteńki, poziom Celebana), Hernani (bardzo dobry, grałby u nas w pierwszym składzie), Karwan (solidny, ale jednak gorszy od Magdonia i Masternaka), Wojciechowski (utalentowany, ale na razie Matlakowi może buty czyścić) - Joao Paulo (ciekawy gracz, podobny poziom co Parzy), Licka (solidny i nic poza tym, poziom Łabędzkiego), Bukalski (wrak, poziom Silvery), Brożek (nic szczególnego, poziom Grzelaka) - Aleksander (tragedia, poziom Kaczorowskiego), Chałbiński (dobry, ale na pewno nie lepszy od Divecky'ego).
Więc o czym Ty, za przeproszeniem, pieprzysz? Jeżeli pogoda pozwoli i będzie dało się grać w piłkę, to powinniśmy ich pyknąć bez żadnych problemów (gdybyśmy grali w majowym słoneczku, obstawiłbym 5:0 dla nas). Jeżeli tego nie wygramy, to znaczy że nie mamy czego szukać w górnej połówce tabeli, bo słabszego rywala na Twardowskiego już w tym sezonie nie ujrzymy.
edit: Ulisses także jest Brazylijczykiem, to tylko taka uwaga do Piterka. Poza tym on raczej z nami nie zagra - a szkoda, bo tak słabego piłkarza dawno nie widziałem w polskiej lidze.
edit: Ulisses także jest Brazylijczykiem, to tylko taka uwaga do Piterka. Poza tym on raczej z nami nie zagra - a szkoda, bo tak słabego piłkarza dawno nie widziałem w polskiej lidze.
Pojebało mi się z innym "talentem", niejakim Enyinnaya "Hugo"
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 14/03/2005 15:00
A ja tam rządam krwi na boisku oczywiście w przenośni. Minimum to 4:0. Jeżeli wynik będzie niższy to niech Dawid pompuje sobie kolejne balony i sam sobie kupuje bilety na mecze.
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Pojebało mi się z innym "talentem", niejakim Enyinnaya "Hugo"
Ooo, a nie powinno Ci się pojebać - Enyinnaya to jeden z najlepszych obcokrajowców, jeżeli nie najlepszy, jakich mamy obecnie w polskiej lidze. Fantastyczny gracz, grając w Bari wraz z Cassano tworzyli niesamowity duet, siejący postrach w Serie A... Niektórzy mówią nawet, że Cassano był nieco gorszym z tej dwójki (i ja się z tym zgadzam) - chłopak mógł zajść na sam szczyt, niestety zatrzymały go kontuzje... Szczerze powiedziawszy to jestem pełen podziwu dla Koźmińskich, że zdołali go namówić na grę w Polsce.
Całe szczęście dla nas, że Hugo jest aktualnie kontuzjowany i w Szczecinie nie zagra, bo mógłby nam narobić bigosu.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757663479 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.