Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Safe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7662 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 13/03/2005 10:22

Niebuszewiak napisał:  

s_portowiec napisał:  
Pogoń wygra 1:0 jak mecz będzie na śniegu i 3:1 jak śniegu na murawie nie będzie.

Śniegu ma nie być bo żołnierze będą odśnieżać w zamian za bilety.

ja slyszalem ze w zamian za karnety ... ale co do topic:

POGON-gornik Z. 2-0, 3-0 bramki : Divycki, Matlak, Kazmierczak lub Kuchar

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
KOSA
Kibic
Na forum od 7559 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 13/03/2005 14:12
Skromne 1 - 0 wystarczy, byle 3 pkt. zostały nam dopisane ,zważywszy na układ tabeli niezwykle ważne punkty

Trzcianka moim miastem Pogoń moim życiem.Jeden klub jedna miłość jedna wiara tylko POGOŃ tylko dla Niej chwała. FAN ClUB WIELKOPOLSKA
Szołn
Kibic
Na forum od 7770 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 13/03/2005 15:05
O wynik tego meczu jestem spokojny, Górnik to jedna z dwóch drużyn w lidze, które nie potrafią ani dobrze kontrować, ani się dobrze bronić.
Jeżeli zagrają Brazyljczycy, wymęczymy 1:0 lub 2:0. Jeżeli zagra ktoś bardziej przydatny w tych warunkach, spokojnie możemy wziąć rewanż za rundę jesienną i wygrać co najmniej 4:0.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Majcher
Kibic
Na forum od 7863 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 13/03/2005 19:31
a wogole to o ktorej jest mecz??

i teraz taka zabawa do wyniku napisz czy wogole twoim zdaniem mecz sie odbedzei w zaplanowanym terminie

2:0 dla Pogoni po bramkach Moskalewicza :P

Pogoń Szczecin
Ptr.
Kibic
Na forum od 7766 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 13/03/2005 19:36

Majcher napisał:  
a wogole to o ktorej jest mecz??

i teraz taka zabawa do wyniku napisz czy wogole twoim zdaniem mecz sie odbedzei w zaplanowanym terminie

2:0 dla Pogoni po bramkach Moskalewicza :P

Mecz o 15.30
mysle MOSIR i żołnierze dołożą wszystkich starań i ze mecz sie odbedzie bo juz dlugo na to spotkanie czekam:]

Ptr.
Kibic
Na forum od 7766 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 13/03/2005 19:53
no to juz nie wiem o ktorej jest ten mecz bo w jednym miejscu napisali ze 15.30 a w innym ze 19.30:P
hehehe...:]

krls
Kibic
Na forum od 7971 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 13/03/2005 20:03
W zeszlym roku myslalem ze Pogoń pewnie wygra w Zabrzu... wynik kazdy zna. Teraz uważam że Pogoń ma szanse tylko na remis (obym sie myslil:P)

... Inni Cię zdradzili, w biedzie opuścili, ale ja Nie !...
maluch
Kibic
Na forum od 7621 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 13/03/2005 20:18
ostatnio byliśmy pewni wygranej z legią...mniejmy nadzieje ze teraz znowu nie bedize na odwrót..typuje 2:1 dla Pogoni oczywiście :)

>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>

Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony :)
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7911 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 13/03/2005 21:39

Picio_ napisał:  
no to juz nie wiem o ktorej jest ten mecz bo w jednym miejscu napisali ze 15.30 a w innym ze 19.30:P
hehehe...:]

blad na naszej stronie porawiony
mecz jest o 15.30

laik
Kibic
Na forum od 8417 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 14/03/2005 08:17
wynik bedzie zalezal od stanu boiska ... bo jak bedzie kartoflisko to sobi brazylianie nie pograja ...
a jesli bedzie dobrze przygotowane to moga zaprezentowac sie pozytywnie .. (vide poczatek meczu z Legia i wyjscie adriano, moglo byc calkiem dobrze ale kose zaliczyl)

z gornikiem nam sie ciezko gra ... ale licze na zwyciestwo jedna bramka czyli 1:0 albo 2:1

POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
berety dwa
Kibic
Na forum od 7512 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 14/03/2005 09:06

Szołn napisał:  
O wynik tego meczu jestem spokojny, Górnik to jedna z dwóch drużyn w lidze, które nie potrafią ani dobrze kontrować, ani się dobrze bronić.
Jeżeli zagrają Brazyljczycy, wymęczymy 1:0 lub 2:0. Jeżeli zagra ktoś bardziej przydatny w tych warunkach, spokojnie możemy wziąć rewanż za rundę jesienną i wygrać co najmniej 4:0.

nie umią kontrować ani się bronić. buahahaha a pamiętasz wynik z zabrza? jeśli zagrają brazylijczycy to dostaniemy. a jak zagrają bugi i spółka bedzie ok.

BODZIO
Kibic
Na forum od 7487 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 14/03/2005 11:45
Myśle że nasi wygrają z 4:1 choć nie koniecznie( Zabrze)

Wie może ktoś od kiedy jest sprzedaż biletów???

Wierni po porażce, dymni po zwycięstwie
Pit.
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 14/03/2005 13:20
Pisząc o tym, że jak będzie grząskie boisko to nasi brazylijczycy nie dotrzymają kroku Górnikowi, pamiętajcie że tam też w podstawowym składzie biega kilku Brazylijczyków (i jeden Nigeryjczyk), którzy też raczej niezadobrze czują się na śniegu. Skład Górnika w meczu pucharowym w Warszawie:
1. Piotr Lech - 3. Felipe Andrade Félix (Brazylia), 2. Hernani José da Rosa (Brazylia), 5. Michał Karwan, 15. Krzysztof Wierzbicki - 26. João Paulo Heidemann (Brazylia) (66, 24. Robert Drąg), 14. Krzysztof Bukalski, 27. Marcel Lička, 8. Ulisses Jorge de Souza (Nigeria) (81, 13. Marcin Siedlarz) - 10. Michał Chałbiński, 23. Arkadiusz Aleksander.
I raczej trener Górnika nie ma takiego komfortu jak Panik, że może spokojnie zastąpić Brazylijczyków rówożędnymi Polakami z ławki.
A o wynik jestem spokojny (nawet jak zagrają u nas Brazylijczycy), wygramy 3:0 (Divecky, Milar, Parzy)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Szołn
Kibic
Na forum od 7770 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 14/03/2005 13:23
Panie Mario74, porównaj sobie składy z meczu w Zabrzu do tych, w jakich obie drużyny wybiegną w weekend... Nie wspominam już o fakcie, że Górnik ostatnią bramkę strzelił jakoś w... listopadzie (pomijam sparringi z szwajcarskim piątoligowcem i włoską drużyną z siódmej ligi), czyli niemal pół roku temu.
Wskaż mi jakiegokolwiek gracza z Górnika, który miałby szanse na regularną grę w naszym składzie. Ich obecny skład przedstawia się mniej więcej tak:

Lech (dziadek, bez porównania do Peskovicia) - Felipe (cieniuteńki, poziom Celebana), Hernani (bardzo dobry, grałby u nas w pierwszym składzie), Karwan (solidny, ale jednak gorszy od Magdonia i Masternaka), Wojciechowski (utalentowany, ale na razie Matlakowi może buty czyścić) - Joao Paulo (ciekawy gracz, podobny poziom co Parzy), Licka (solidny i nic poza tym, poziom Łabędzkiego), Bukalski (wrak, poziom Silvery), Brożek (nic szczególnego, poziom Grzelaka) - Aleksander (tragedia, poziom Kaczorowskiego), Chałbiński (dobry, ale na pewno nie lepszy od Divecky'ego).

Więc o czym Ty, za przeproszeniem, pieprzysz? Jeżeli pogoda pozwoli i będzie dało się grać w piłkę, to powinniśmy ich pyknąć bez żadnych problemów (gdybyśmy grali w majowym słoneczku, obstawiłbym 5:0 dla nas). Jeżeli tego nie wygramy, to znaczy że nie mamy czego szukać w górnej połówce tabeli, bo słabszego rywala na Twardowskiego już w tym sezonie nie ujrzymy.

edit: Ulisses także jest Brazylijczykiem, to tylko taka uwaga do Piterka. Poza tym on raczej z nami nie zagra - a szkoda, bo tak słabego piłkarza dawno nie widziałem w polskiej lidze.

Zdelegalizować traktor.
bos_man
*uciszony
Na forum od 7502 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 14/03/2005 14:10
4:0 dla Pogońi:)

AdioscrazyAdiosGEST DŁONI PRZY SKRONIAdioscrazyAdios
Pit.
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 14/03/2005 14:17

Szołn napisał:  

edit: Ulisses także jest Brazylijczykiem, to tylko taka uwaga do Piterka. Poza tym on raczej z nami nie zagra - a szkoda, bo tak słabego piłkarza dawno nie widziałem w polskiej lidze.

Pojebało mi się z innym "talentem", niejakim Enyinnaya "Hugo";)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 7847 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 14/03/2005 15:00
A ja tam rządam krwi na boisku :D oczywiście w przenośni. Minimum to 4:0. Jeżeli wynik będzie niższy to niech Dawid pompuje sobie kolejne balony i sam sobie kupuje bilety na mecze.

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
tarpan
Kibic
Na forum od 7847 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 14/03/2005 16:27
2-0

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Szołn
Kibic
Na forum od 7770 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 14/03/2005 16:28

PiteRek napisał:  
Pojebało mi się z innym "talentem", niejakim Enyinnaya "Hugo";)

Ooo, a nie powinno Ci się pojebać - Enyinnaya to jeden z najlepszych obcokrajowców, jeżeli nie najlepszy, jakich mamy obecnie w polskiej lidze. Fantastyczny gracz, grając w Bari wraz z Cassano tworzyli niesamowity duet, siejący postrach w Serie A... Niektórzy mówią nawet, że Cassano był nieco gorszym z tej dwójki (i ja się z tym zgadzam) - chłopak mógł zajść na sam szczyt, niestety zatrzymały go kontuzje... Szczerze powiedziawszy to jestem pełen podziwu dla Koźmińskich, że zdołali go namówić na grę w Polsce.
Całe szczęście dla nas, że Hugo jest aktualnie kontuzjowany i w Szczecinie nie zagra, bo mógłby nam narobić bigosu.

Zdelegalizować traktor.
Baru
Kibic
Na forum od 7505 dni

Odp: Pogoń - Górnik Zabrze - typujemy - 15/03/2005 13:55
2-0 dla Pogoni trzeba byc optymistą:P

Jeśli umiesz liczyć...licz na Pogoń..!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757663479 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005