Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 27/02/2005 20:46
moze ktos by napisał czy jedzie do Bielska na meczyk a nie tylko wyniki typujecie .... pozdrawiam ( jak cos to ja jade taxi i moge zabrac 3 os. )
Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 03/03/2005 17:22
czy ktos pamieta jak Pogoń w 2 lidze sie meczyla ?? Do 90 minuty...wazne zeby wygrali nawet na wyjezdzie po samobojczym golu w 90 minucue...
Odp: PP: Podbeskidzie-Pogoń - 04/03/2005 22:15
A moze zmienimy ten temat na "mecze PP?" bo po co zakladac caly czas tematy typu: PP Legia- Pogon, PP Mazowsze- Pogon, jak mozna wszystkie te mecze ogarnac w jednym temacie? co wy na to?
"(...)Choć mecz z ŁKS został przełożony, w Bielsku muszą dołożyć wszelkich starań, by przygotować obiekt na mecz Pucharu Polski z Pogonią Szczecin (16 marca). To spotkanie ma zostać rozegrane bez względu na aurę."
A z tego co można poczytać na forum naszego najbliższego rywala, akcja "odśnieżanie" trwa już tam kilka dni, pracuje kilkadziesięcu kibiców prawie cały dzień...
Więc w środe nasi grajkowie będą mieli okazje do rechabilitacji za 0-3 z Legią, chociaż meczyk na śniegu zmieszanym z błotkiem nie napawa optymistycznie tym bardziej, że Brazylijczycy na błotku i śniegu najdelikatniej mówiac "nie czują się najlepiej". Niby takie same warunki będą miały obydwie drużyny, ale jeśli nasi piłkarze ledwo co trzymali się w Warszawie na nogach, to jak będzie w Bielsku...? Pewnie porównujac płyty w Bielsku i Wawie, to warszawskie boisko to był rarytas
Niewiadomą jest skład w jakim zagramy (może któryś z graczy nabawił się kontuzji w Wawie?-narazie o tym na szczęście nie słychać). W głębi serca mam nadzieje, że Panik postawi na polsko-czeską mieszanke, a Brazylijczycy (nie wliczając oczywiście Julcimara) poczekają przynajmniej do meczu z Górnikiem, u nas za tydzień.
Mam też nadzieje, że przegrana z Legią wyzwoli chociaż odrobine sportowej złości u naszych graczy i zagrają bardziej agresywnie niż w Warszawie.
Gdybym miał wystawiać skład, na dzień dzisiejszy...:
Pesković - Kasprak, Magdoń, Julcimar, Masternak - Kuchar, Kaźmierczak - Parzy, Trałka, Matlak - Divecky.
Chociaż wcześniej typowałem zwycięski rezultat, to na dzień dzisiejszy bardzo dobrym wynikiem byłby bramkowy remis.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
zadaje pytania
Jak zagrać z Podbeskidziem żeby wygrać? (remis również nas zadawala z pewnością)
W jakim składzie zagrać żeby wygrać??
oprócz wyniku spotkania proponuje troszeczkę zabawy w wytypowanie składu wyjściowego Pogoni
sklad minimalnie zmieniony, całkowiecie przemeblowany? kto może być pewny, że za gra, a na kogo Panik po meczu z Legią i Górnikiem już nie postawi?
nie mam w tej chwili więcej pytań
zapraszam do dyskusji
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757663459 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.