Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Kto wygra ligę mistrzów 2004/2005? - 09/04/2005 23:07
Qbajag nie zrozumiałeś mnie troszkę. Nie chodzi o to, że w tym klubie jest kasa, ale o to, że ta drużyna była budowana naprędce, zaprzeczając temu, że sukces osiąga się dzięki pracy. A ja wolałbym aby w Lidze Mistrzów, (czy jakichkolwiek innych rozgrywkach) nie liczyło się tylko to kto ma najwięcej kasy. Wiem, że to mało prawdopodobne, ale możliwe co pokazał poprzedni sezon (Porto i Monaco w finale). A przez kluby takie jak Chelsea rośnie tylko przepaść między wielkimi a tymi mniejszymi. Pewnie, żę chciałbym żeby w moim GKS-ie (a nie Górnik jak nazwałeś ten klub) znalazł się jakiś bogaty sponsor (chociaż nie narzekam, bo jak na polskie warunki i tak jest bardzo dobrze), ale to chyba nie o to w piłce chodzi, żeby zawsze wygrywał najbogatszy...
|
TYSIĄCE SPRAW - JEDEN GKS. ANTY wIDZEW I rADOMSKO
|
|
|
Odp: Kto wygra ligę mistrzów 2004/2005? - 10/04/2005 00:45
Przepraszam za ten Górnik...nie wiem czemu tak napisałem.Chyba z pośpiechu.
A co do Chelsea to pamiętać trzeba jednak o tym, że Abramowicz nie ściągał jednak gwiazdek pokroju Ronaldo czy Zidane'a.
Dawał sporo pieniędzy ale na piłkarzy których nazwiska jednak nie powalały...kto słyszał dwa lata temu o Scottcie Parkerze, Glenie Johnsonie czy Waynie Bridge'u.
Petr Cech, Damien Duff i Frank Lampard też raczej mega gwiazdami nie byli.
Największa obecnie gwiazda Chelsea(jak dla Mnie) John Terry to wychowanek, a William Gallas i Eidur Gudjohnsen byli w Chelsea przed Abramowiczem.
Na początku w zasadzie jedyne mega transfery to byli Mutu i Crespo zresztą obaj w przypadku Chelsea okazali się niewypałami.
Później doszli Kezman i Drogba oraz Robben ale Chelsea brakowalo napastnikow i jacys klasowi gracze musieli dojsc.
W lidze angielskiej przynajmniej nie jest nudno bo doszedł trzeci do walki o mistrzostwo.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: Kto wygra ligę mistrzów 2004/2005? - 10/04/2005 19:35
To co mówisz jest prawdą, ale co do tego ostatniego to się nie zgodzę, bo właśnie ten trzeci w walce o mistrzostwo sprawił, że liga angielska JEST nudna, a mistrzostwo już od dawna rozstrzygnięte... Trochę schodzimu z tematu ale prawda jest taka, że zwycięstwo w Anglii odbierze Chelsea tylko cud albo koniec świata, a i w Lidze Mistrzów moim zdaniem nikt ich nie zatrzyma (a szkoda).
|
TYSIĄCE SPRAW - JEDEN GKS. ANTY wIDZEW I rADOMSKO
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|