Odp: Które miejsce zajmie Pogoń na koniec sezonu? - 24/01/2005 19:36
Realnie patrząc to Legia, Wisła, Groclin i Amica są poza naszym zasięgiem. Ponieważ gramy beznadziejnie na wyjazdach to miejsce około 8 będzie na miarę możliwości drużyny.
Skąd tyle optymizmu co do Pucharu Polski? Skoro większość typuje w lidze miejsca 6-8 to dlaczego w Pucharze mielibyśmy zajść bardzo daleko? Uważam, że odpadniemy po 2-giej, 3-ciej rundzie.
jeb*** sie 3razy w leb pomysl i dopiero napisz ....
po1. W PP widac ze bardziej zalezy chopaka
po2.Legia,Wisla,Groclin,Amica poza zasiegiem ? a pamietasz wyniki ? przypomne...
z Legia (1-2,3-0 i chyba jeszcze 1mecz byl ale nie pamietam 1-2 to na farcie pojechali a bylismy lepsi)
z wisla (0-5 ... ale teraz jest liczka , basalaj odchodzi zamieszanie jednym slowem)
z Amica (wygrana 1-0 cisli cisli ale co to bylo ? Krzysiu se poradzil [MoRdErCa ;]])
Groclin (no 0-2 ale zawsze mozna powalczyc)
Wedlug mnie bedzie mobilizacja w PP i mozemy wygrac ...
a 2 zdanie twoje :
a pamietasz Lecha w tamtym sezonie ? ? ? ..... pomysl o tym co napisalem puknij sie i zedytuj posta pozdro
Odp: Które miejsce zajmie Pogoń na koniec sezonu? - 26/01/2005 17:49
KloceK opanuj się troche. Człowiek wyraził swoje zdanie, a Ty najechałeś na niego i to chyba bezpodstawnie. S_portowiec moim zdaniem ma troche racji... Jak dla mnie miejsce 5 jest w zasięgu Pogoni i raczej wyżej na koniec sezonu nie będziemy. Przypomniałeś wyniki i co z tego? Wystarczy popatrzeć na tabele i zobaczyć różnice w punktach. Pogoń wygrała z Legią ale tak nie będzie zawsze, a trzeba wziąść pod uwage np. to, że przy wielce prawdopodobnej słabej postawie Wisły Legioniści będą chcieli odrobić dzielącą te 2 kluby różnice punktów. Jeżeli chodzi o Amice to jak dla mnie na wyjeździe z wieśniakami tak łatwo nie będzie. Mobilizacja w PP... ok tylko, że jak trafimy nawet na osłabioną Wisłe to łatwo może nie być skoro przy naszej mobilizaji wyjazdowej Pogoń przegrywa z Mazowszem (pamiętać też należy o tym, że nie tylko Pogoń chce wygrać w Pucharze Polski). Lepszy jak dla mnie jest realizm niż super optymizm bo potem nie będzie przynajmniej zawodu, a jak juz to większa radość. Pozdro...
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
W łeb to Ty się jeb.. chociaż nie sądzę żeby to pomogło bo argumenty masz 10-letniego chłopczyka, który myśli, że co chce to się spełni.
1.Bardziej zależy chłopakom na PP? Nie bądź śmieszny. A innym nie zależy? A naszym tak bardzo zależy, że topili mecze z drugo i trzecioligowcami.
2.Wyniki w przeciwieństwie do Ciebie pamiętam wszystkie. Wygrana tylko z czołówki z Amicą na wielkim farcie. Poza tym popatrz jak my gramy na wyjeździe a jak gra czołówka. Zresztą punkty zdobyte mówią o wszystkim. Przeskoczymy według Ciebie Wisłę? bo są zawirowania w klubie? Otrzeźwiej trochę.
3.Poza tym mógłbyś trochę być mniej agresywny bo napinka netowa nie służy zdrowiu. Masz inne zdanie to napisz to spokojnie, podając jakieś rzeczowe argumenty na poparcie swoich tez. Czyżbyś był ze stajni Ptaka i tak jak on nie dopuszczał, że inni mogą mieć odmienne zdanie?
Wyluzuj chłopie i zacznij pisać trochę bardziej rozsądnie, bez zbytnich emocji.
jeb*** sie 3razy w leb pomysl i dopiero napisz ....
po1. W PP widac ze bardziej zalezy chopaka
po2.Legia,Wisla,Groclin,Amica poza zasiegiem ? a pamietasz wyniki ? przypomne...
z Legia (1-2,3-0 i chyba jeszcze 1mecz byl ale nie pamietam 1-2 to na farcie pojechali a bylismy lepsi)
z wisla (0-5 ... ale teraz jest liczka , basalaj odchodzi zamieszanie jednym slowem)
z Amica (wygrana 1-0 cisli cisli ale co to bylo ? Krzysiu se poradzil [MoRdErCa ;]])
Groclin (no 0-2 ale zawsze mozna powalczyc)
Wedlug mnie bedzie mobilizacja w PP i mozemy wygrac ...
a 2 zdanie twoje :
Skąd tyle optymizmu co do Pucharu Polski? Skoro większość typuje w lidze miejsca 6-8 to dlaczego w Pucharze mielibyśmy zajść bardzo daleko?
a pamietasz Lecha w tamtym sezonie ? ? ? ..... pomysl o tym co napisalem puknij sie i zedytuj posta pozdro
W łeb to Ty się jeb.. chociaż nie sądzę żeby to pomogło bo argumenty masz 10-letniego chłopczyka, który myśli, że co chce to się spełni.
1.Bardziej zależy chłopakom na PP? Nie bądź śmieszny. A innym nie zależy? A naszym tak bardzo zależy, że topili mecze z drugo i trzecioligowcami.
2.Wyniki w przeciwieństwie do Ciebie pamiętam wszystkie. Wygrana tylko z czołówki z Amicą na wielkim farcie. Poza tym popatrz jak my gramy na wyjeździe a jak gra czołówka. Zresztą punkty zdobyte mówią o wszystkim. Przeskoczymy według Ciebie Wisłę? bo są zawirowania w klubie? Otrzeźwiej trochę.
3.Poza tym mógłbyś trochę być mniej agresywny bo napinka netowa nie służy zdrowiu. Masz inne zdanie to napisz to spokojnie, podając jakieś rzeczowe argumenty na poparcie swoich tez. Czyżbyś był ze stajni Ptaka i tak jak on nie dopuszczał, że inni mogą mieć odmienne zdanie?
Wyluzuj chłopie i zacznij pisać trochę bardziej rozsądnie, bez zbytnich emocji.
Jezeli zrozumiales to w postaci "najazdu" na ciebie to wielkie sorry .... to z jeb*** w glowe niebylo dobre hehhe ^^ sry ...
nieporzeskoczymy wisly ale mozna zawsze pokusic sie o niespodzianke np. remis ? ,,, na PP zalezy Pogoni bo rozmawialem z niektorymi osobami ... PP nigdy nie bylo wiec warto by sie postarac a to co bylo jesienia to radze zapomniec bo teraz jest nowa runda nowe sklady .... a z amica to powinnismy wygrac bo to bedzie mecz "jak u siebie" zawsze prawei jest wiecej kibicow POGONI niz amici jeszczee raz sry jak mnie zle zrozumiales pozdro
Jezeli zrozumiales to w postaci "najazdu" na ciebie to wielkie sorry .... to z jeb*** w glowe niebylo dobre hehhe ^^ sry ...
nieporzeskoczymy wisly ale mozna zawsze pokusic sie o niespodzianke np. remis ? ,,, na PP zalezy Pogoni bo rozmawialem z niektorymi osobami ... PP nigdy nie bylo wiec warto by sie postarac a to co bylo jesienia to radze zapomniec bo teraz jest nowa runda nowe sklady .... a z amica to powinnismy wygrac bo to bedzie mecz "jak u siebie" zawsze prawei jest wiecej kibicow POGONI niz amici jeszczee raz sry jak mnie zle zrozumiales pozdro
No i teraz mówisz do rzeczy . Jasne, że możemy tu czy ówdzie uszczknąć punkt faworytom np. Legii czy Wiśle ale o miejscu w tabeli decyduje nie wynik jednego meczu tylko punkty z całego sezonu. I w tym względzie wydaje mi się, że nie ma szans na przeskoczenie kogoś z pierwszej czwórki.
Piszesz o zmianach w składach drużyn. Zgoda, wygląda na to, że Wisła będzie kadrowo słabsza niż jesienią, ale czy słaba? Nie sądzę. A w Pogoni póki co wzmocnień też nie widać. Bo jak będzie grał np.nowy nabytek Kuchar to też wielka niewiadoma.
Co do Pucharu. Jasne, że byłoby fajnie go zdobyć czy chociażby dojść po raz trzeci do finału. Ty masz więcej optymizmu niż ja i w porządaku. A co będzie to pokaże życie a nie nasze rozważania przed komputerem.
Nie obraziłem się na Twoje stwierdzenia tylko czasami drażni mnie na tym forum brak tolerancji wśród uczestników forum, napastliwość, chęć dokopania innym a nie rzeczowa dyskusja na argumenty.
Nie jestem chłoptasiem, którego opinie innych doprowadzają do depresji tak więc spoko. I czyż nie przyjemniej dyskutuje się w takiej życzliwej atmosferze?
To tyle, jak dla mnie koniec tematu. Pozdro
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757663457 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.