Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Pogon - Amica << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
olo84
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8728 dni

Odp: Pogon - Amica - 29/10/2004 12:43
Czas zebym i ja wytypowal :)
Bedzie 2-0

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
pm53
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Pogon - Amica - 29/10/2004 14:14

piges napisał:  
Jaki realny wynik Pogoni widzicie w najbliższym meczu? Nie chodzi mi tu ąbyście pisali z założenia że wygra Pogoń z racji tego, że jesteście Jej kibicami, ani też tryskali hura optymizmem z racji pokonania Legii, która jest bez formy. Interesuje mnie raczej to kogo i jak trzeba zqablokować aby osiągnąć dobry wynik. Ja nie widziałem w tym roku wielu meczy kuchenek, jedynie z Rengersami i wczorajszy pucharowy z Polkowicami. Szczególnie po wczorajszym meczu rzuca mi się to, że bardzo mocno trzeba będzie przypilnować Dębińskiego i mimo wszysko Bulharda. Mam nadzieję, że w tej strefie boiska dadzą sobie radę Kaźmierczak z Olem. Następną osobą jest grający swego czasu w Pogoni Skrzypek, który napewno będzie chciał przypilnować Grzelaka. Jednak mam nadzieję, że przy postawie z meczu z Legią Grzelak da sobie radę. Pozatym trzeba będzie uważać na spalone szczególnie, że obrona Amiki gra w lini, a w Szczecinie liniowi strasznie się nudzą i machają łapami jak wiatraki. Mało martwi mnie kryszał ich gwiazda w ataku bo wiem że z nim poradzż sobie nasi obrońcy. Nie będzie łatwo, ale wierzę w dobry wynik. Tyle ja, a co Wy na to?

Po obejżeniu meczu na TV4 przyznaje, że gdy uda się wyłączyć z gry Dębińskiego i dokładnie bronić po prawej stronie to może być wygrana dla Pogoni. Skrzypek do biegacz w jedną stronę i jak się zapędzi to nie zdązy wrócić i w tym momencie nasi będą mieli drogę otwartą. A atakować trzeba skrzydłami. Chyba, że pójdą nasi srodkiem na faul i wtedy wolne Milara. Tk czy inaczej licze na dobry mecz. A stawiam taj jak wyżej czyli 2 : 2 lub 2 : 1

SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
Zieny
Kibic
Na forum od 7816 dni

Odp: Pogon - Amica - 29/10/2004 15:10
raczej wygramy ten mecz 2-1

Łobez zawsze z Pogonią
Wojtas.
Kibic
Na forum od 7752 dni

Odp: Pogon - Amica - 29/10/2004 15:31
Mój typ jest skromny ;)
1:0 dla Pogoni :D

Tylko Pogoń!
Mati.
Kibic
Na forum od 8009 dni

Odp: Pogon - Amica - 29/10/2004 16:24
a ja obstawiam 1x. :D:D wydaje mi się albo Pogoń wygrwa 1-0 bądź zremisuje 1-1 lub 2-2...takie właśnie wyniki chodzą mi po głowie bo nie wydaje mi się aby amica byla w stanie pokonac Pogon na swoim terenie. Ale zbytnim huraoptymistą nie jestem gdyż amica to amica może z wioski klub ale grać w miare potrafią. :)

haha i sprawdziło się moje typowanie 1-0 dla Pogoni normalnie :):)

Ostatnio edytowany przez: Mati., 1 listopada 2004, 12:19 [1 raz(y)]

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
eJay
Kibic
Na forum od 7720 dni

**

Odp: Pogon - Amica - 30/10/2004 11:49
Licze na conajmniej remis:) Jesli zagra Milar to moze byc niezle...

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7911 dni

Odp: Pogon - Amica - 30/10/2004 14:39
po przegranej Legii z Wisłą kuchenki mają szansę na odskoczenie od L na 3 punkty, więc ciśnienia na pewno będą mieć, przypominam, że Amica nie przegrała na wyjździe meczu mając 1 porażkę u siebie z Groclinem 1:3
przy otwartej grze Pogoni obstawiam jakieś 3:2 dla naszych, choć pogoda może wszystko spieprzyć

Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: Pogon - Amica - 30/10/2004 16:49
Mamy szansę na remis, bo Amika jest podmęczona... stawiam 1:1.

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757669469 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005