Po obejżeniu meczu na TV4 przyznaje, że gdy uda się wyłączyć z gry Dębińskiego i dokładnie bronić po prawej stronie to może być wygrana dla Pogoni. Skrzypek do biegacz w jedną stronę i jak się zapędzi to nie zdązy wrócić i w tym momencie nasi będą mieli drogę otwartą. A atakować trzeba skrzydłami. Chyba, że pójdą nasi srodkiem na faul i wtedy wolne Milara. Tk czy inaczej licze na dobry mecz. A stawiam taj jak wyżej czyli 2 : 2 lub 2 : 1
Odp: Pogon - Amica - 29/10/2004 16:24
a ja obstawiam 1x. wydaje mi się albo Pogoń wygrwa 1-0 bądź zremisuje 1-1 lub 2-2...takie właśnie wyniki chodzą mi po głowie bo nie wydaje mi się aby amica byla w stanie pokonac Pogon na swoim terenie. Ale zbytnim huraoptymistą nie jestem gdyż amica to amica może z wioski klub ale grać w miare potrafią.
haha i sprawdziło się moje typowanie 1-0 dla Pogoni normalnie
Ostatnio edytowany przez: Mati., 1 listopada 2004, 12:19 [1 raz(y)]
Odp: Pogon - Amica - 30/10/2004 14:39
po przegranej Legii z Wisłą kuchenki mają szansę na odskoczenie od L na 3 punkty, więc ciśnienia na pewno będą mieć, przypominam, że Amica nie przegrała na wyjździe meczu mając 1 porażkę u siebie z Groclinem 1:3
przy otwartej grze Pogoni obstawiam jakieś 3:2 dla naszych, choć pogoda może wszystko spieprzyć
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757669469 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.