Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia-Pogoń - 14/09/2004 23:43
Moje typy dotychczas sie nie sprawdzaly ale mam nadziej ze ten bedzie trafny 0:1 dla Pogoni i z GKS tez wygrana
|
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
|
|
|
Odp: Polonia-Pogoń - 15/09/2004 13:51
Mam pytanie.czy bedą potrzebne chipy na ten mecz? i gdzie i kiedy bedą sprzedawane bilety ?
|
2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia-Pogoń - 17/09/2004 15:49
Czy ktoś wie, jak duża grupa fanów udaje sie na mecz do sto(l)icy??
Dziś był kolega po odbiór naszych kart (ponoć tylko 79 kart w sumie na razie otrzymała Pogoń) i do dziś, do 15. 00 ponoć tylko...3 bilety na mecz poszły. Czy to może być prawdą??
My będziemy tak, czy inaczej, nawet we trójkę, ale jeśli chipy mają działać dla nas od tego wyjazdu, to słabo to widzę.
Pozdro
|
Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
|
|
|
Odp: Polonia-Pogoń - 17/09/2004 18:46
> Czy ktoś wie, jak duża grupa fanów udaje sie na mecz do sto(l)icy??
> Dziś był kolega po odbiór naszych kart (ponoć tylko 79 kart w sumie na razie otrzymała Pogoń) i do dziś, do 15. 00 ponoć tylko...3 bilety na mecz poszły. Czy to może być prawdą??
> My będziemy tak, czy inaczej, nawet we trójkę, ale jeśli chipy mają działać dla nas od tego wyjazdu, to słabo to widzę.
> Pozdro
niemartw sie kto ma byc ten bedzie
|
|
|
|
Odp: Polonia-Pogoń - 17/09/2004 18:50
jesi Pogoń zagra w ataku troche skuteczniej niz w meczu z Wisla to powini wygrac bo Pollonia jest jak najbardziej w ich zasiegu . zreszta mecze z czolowka juz praktycznie mamy za soba wiec teraz teoretycznie powinno byc latwiej.... najblizsze 2 ,3 kolejki pokaza na co stac naprawde Pogoń .no i kolejny pozytyw to to ze kontuzji coraz mniej tylko Matlaka szkoda.
Obstawiam 1-1 lub 1-2 dla naszych
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia-Pogoń - 18/09/2004 15:32
Pogoń: Krzysztof Pilarz - Giuliano, Jucimar, Paweł Magdoń, Krzysztof Michalski - Sergio Batata, Przemysław Kaźmierczak, Tomasz Parzy, Rafał Grzelak - Olgierd Moskalewicz, Claudio Milar
Przewidywany skład z tejże strony
Jeżeli naprawdę wyjdą w takim składzie i będzie to ustawienie tak jak widać powyżej 4-4-2 i w dodatku z Parzym i Kaźmierczakiem no i oczywiście Batatą to jestem spokojny o grę Portowców ale o 3 pkt i tak będzie ciężko, żeby tylko sędziowie nie oddali poloni punktów za ostatnią kolejkę
PS
Szkoda tylko że nia ma jeszcze Matlaka mam nadzieję że Grzegorz szybko wróci do zdrowia
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Polonia-Pogoń - 24/09/2004 13:11
> > Dlaczego wynik typowania Polonia-Pogon nie był liczony do punktacji?!
>
> Zgadza sie, masz racje, juz poprawione.
Dzieki, i tak jeszcze nie lapie sie do pierwszej setki ale jestem coraz blizej 
P.S. nie zastanawiales sie nad rozbudowa TYPOWANIA o np. 3mecze(1. IIliga 2. IIIliga 3. Szlagier z lig europejskich np. MU-Liverpool) ?
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|