Autor
Wiadomość
   Typowanie -> PolSka - Irlandia << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jay-J
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8280 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 31/08/2004 20:36
Takich trenerów to każdy by chciał, jednak misie z PZPN tłumaczą się brakiem kasy, choć moim zdaniem postawienie na takiego trenera zwróciło by się...

Obrazek gif wstawiony na forum
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7703 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 31/08/2004 21:29
A ja bym chciał żeby Polske znowu prowadził ENGEL

Walczyć Pogoń Walczyc...
Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: PolSka - Irlandia - 01/09/2004 01:06
w 5 dotychczasowych meczach Polska-Irlandia : 1 zwyciestwo Polakow ,1 remis , 3 porazki no coz ale skoro dwa lata temu bylo 4-1 za kadencji Engela to mysle ze teraz po ciezkim boju bedzie 1-2 dla naszych (nie wiem skad u mnie taki optymizm)

przypomne ze jeszcze nie dawno Irlandia szczycila sie swoistym rekordem nie strzelejac bramki przez ponad 1200 minut oficjalnych meczow....ale podbno teraz po zmianie trenera juz nie przegrali 6 meczow z rzedu

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)

Kibic
Na forum od 7822 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 01/09/2004 12:03
> w 5 dotychczasowych meczach Polska-Irlandia : 1 zwyciestwo Polakow ,1 remis , 3 porazki no coz ale skoro dwa lata temu bylo 4-1 za kadencji Engela to mysle ze teraz po ciezkim boju bedzie 1-2 dla naszych (nie wiem skad u mnie taki optymizm)

nie wiem skąd masz te dane ale ja sprawdzałem na stronie Fify i tam pisze że graliśmy z nimi 3 razy: raz wygraliśmy, raz zremisowaliśmy i raz przegraliśmy a bramki 6-5 dla nas ale to nie zmienia faktu ze powinniśmy z nimu wygrać....

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8280 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 01/09/2004 13:04
Na telegazecie tak jest.

Obrazek gif wstawiony na forum
Szołn
Kibic
Na forum od 7770 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 02/09/2004 05:22
Późno jest, więc rozpisywać się nie będę, ale wszelkie znaki na niebie i Ziemi wskazują na to, że nie strzelimy bramki. Zagramy prawdopodobnie z dwoma defensywnymi pomocnikami, atakować więc będziemy trójką-czwórką graczy. A to za mało jak na żelazną defensywę rywali (w tym elemencie jest to ścisła czołówka europejska - gorzej z atakiem, bramki strzelają raz na ruski rok).
Stawiam 1:0 dla gospodarzy (po bramce Davida Healy'ego z kontry, lub Colina Murdocka po stałym fragmencie), w najlepszym razie 0:0.

Amatorzy bukmacherstwa niech łapią under @ 1.80 jak najszybciej, to dość bezpieczna lokata dwudniowa o smacznym oprocentowaniu.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Forza Juve
Kibic
Na forum od 7714 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 02/09/2004 13:37
2-0 a z Anglia 0-2 proste i logiczne

Forza Juve Forza MKS !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
mundek
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 02/09/2004 15:11
nie rozumiem ludzi ktorzy chca by Polska przegrala. jesli przegramy pierwszy mecz to nici z awansu do MŚ. to byc albo nie byc dla Janasa. natomiast z Anglia wynik 0:0 bralbym w ciemno. a w sobote kibica reprezentacji zycze radosci ze zwyciestwa!

ja kocham Pogon
Sorondo MKS
Kibic
Na forum od 7692 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 02/09/2004 20:56
Wg mnie bedzie wynik 3-1 dla Polski. Do przerwy (1-1)

Czy wygrywasz, czy nie Ja i tak kocham Cie Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin Mks !!
L.
Kibic
Na forum od 7906 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 03/09/2004 22:30
a oi ktorej jest mecz??

MW'03
RosSi
Kibic
Na forum od 8025 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 04/09/2004 09:21
wymeczone 1:0 dla Polski

Frz
Kibic
Na forum od 8761 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 04/09/2004 10:44
Też myślę że Polska wymęczy te 1:0.A gol padnie między 70 a 82 minutą

2003/2004- Mistrzostwo Klasy B juniorów z Chrobrym Lisie Pole
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: PolSka - Irlandia - 04/09/2004 14:49
Oj. mam zle przeczucia co do dzisiejszego meczu... :(

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Pit.
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 04/09/2004 14:55
Janas podał skład...:

Jerzy Dudek - Michał Żewłakow, Arkadiusz Głowacki, Jacek Bąk, Tomasz Rząsa - Marek Zieńczuk, Sebastian Mila, Mariusz Lewandowski, Jacek Krzynówek - Piotr Włodarczyk, Maciej Żurawski.

Moje zdanie co do składu...nie ma na boisku nominalnego prawego pomocnika. Spokojnie mógłby w pierwszym składzie grać Gorawski, właśnie na prawej stronie, przypuśćmy za Mile. Jeszcze na bramie zamiast Dudka - Boruc.

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Endless Vibe
Kibic
Na forum od 8427 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 04/09/2004 15:11
z takim skladem bedzie lipa :)

Po życia kres!
Zieny
Kibic
Na forum od 7816 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 04/09/2004 15:20
mam nadzieje ze wygraja jakies 2-0 a czemu nie ma w składzie Ebiego Smolarka

Łobez zawsze z Pogonią
Borys
Kibic
Na forum od 8002 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 04/09/2004 16:56
No i git pierwsze zwycięstwo :) , szkoda ze zostal wyrzucony Włodarczyk , sędzia powinien pokazac wiecej kartek irlandczykom.Dobre spotkanie Dudka i Krzynówka,najsłabszy Zieńczuk.
Do Shawna ---> irlandczycy raczej nie mają takiej zajebistej obrony jak mowiles ;)

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
kawek
Kibic
Na forum od 8051 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 04/09/2004 18:16
Moze nie grali jakiegos porywczego futbolu ale najwazniejsze ze wygrali teraz czekamy tylko na pogrom Angli i bedzie 6 punktów :D

verte
Kibic
Na forum od 8419 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 04/09/2004 18:21
W meczu słabych drużyn wygrała Polska. I dobrze. Ale Janas powinien przynajmniejzauważyć:
1. Bardzo słabą grę Lewandowskiego. Ten facet może cos gra w destrukcji ale 90% podań niecalnych to chyba przesada.
2. Nieprzydatność Zieńczuka. Trochę mnie zawiódł, bo grywał lepiej. Teraz bez formy.
3. Beznadziejną zmianę jaką dał Radomski. Żadnego dobrego zagrania, same straty i bezmyślana gra.
4. Padanie na boisko pry każdym wejściu rywala. Aż sędzia się wkurzył i przestał gwizdać faule. Celował w tym Włodarczyk.

Ogólnie z taką drewnianą grą nie mamy czego szukać w kolejnych meczach. Ale obym się mylił i obysmy trafili na słabsze dni rywali.

21:37
kijevo
Kibic
Na forum od 7741 dni

Odp: PolSka - Irlandia - 04/09/2004 19:07
jezeli ktoś uważał że nie wygramy tego meczu to chyba myślał że ja zagram na ataku:)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757669895 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005