Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: POlska Vs AnGlia :) - 02/09/2004 05:26
Tradycji stanie się zadość. Po raz kolejny polegniemy i po raz kolejny nie strzelimy Anglikom bramki. 2:0 dla nich, a gole strzelą Joe Cole i Steven Gerrard. MVP meczu zostanie Dudek, który zaliczy dwie asysty przy bramkach dla rywali.
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
Odp: POlska Vs AnGlia :) - 05/09/2004 20:23
Irlandia Północna nie miała wiele do powiedzenia w meczu z nasza reprezentacja ale teraz bedzie prawdopodobnie odwrotnie i to my zejdziemy z boiska z głowami w dół stawiam 2:0 dla Angoli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POlska Vs AnGlia :) - 07/09/2004 20:09
3:1 w plecy heh już... Jak na moje to ten sędzia jest zdeczka pojebany heh ale dobra... mam nadzieje, że rep A wygra albo chociarz zremisuje.
|
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
|
|
|
|
|
Odp: POlska Vs AnGlia :) - 07/09/2004 20:38
Wielki mecz już jutro. Obstawiam nasze zwycięstwo skoro Austria potrafiła to czemu nie my ... Ciekawe kogo Janas wystawi w ataku obok Żurawia,ja bym dał szanse Niedzielanowi bo "Rossi" jest strasznie drewniany .
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
Odp: POlska Vs AnGlia :) - 07/09/2004 21:18
> Wielki mecz już jutro. Obstawiam nasze zwycięstwo skoro Austria potrafiła to czemu nie my ... Ciekawe kogo Janas wystawi w ataku obok Żurawia,ja bym dał szanse Niedzielanowi bo "Rossi" jest strasznie drewniany .
Zgadzam sie w 100% młodziezówka podobno została wykantowana przez sedziego choc nie moge tego powiedziec na pewno bo nie ogladałem meczu ale skoro Austria potrafiła strzelic Angolom 2 bramki to czemu my nie mozemy,liczmy na James'a szkoda Włodara a Rasiak to najwieksze drzewo w polskiej lidze.
|
|
|
|
Odp: POlska Vs AnGlia :) - 07/09/2004 21:31
Bez kitu ! Miejmy nadzieję , że Janosik wystawi Niedzielana . Nie wyobrażam sobie jakoś , gry Grzesia Rasiaka w pierwszej jedenstce . To będzie tragedia , jeszcze korzenie na dobre zapuści . Sądzę , że będzie 2:1 dla Polski . Optymiszm musi być POzdRo
|
|
|
|
|
|
Odp: POlska Vs AnGlia :) - 07/09/2004 23:36
Nie no nie swirujcie. Nabijalem mozolnie posty a tu taki numer. A co mojego skladu to zobaczycie ze sie sprawdzi. Pozdro dla kumatych.
|
za plecami psów myśliwskich cała masa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|