Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 29/08/2004 00:43
Haha skuter ty suko, trzeba bylo dac temat tak jak kisiel mowi Pogon - Legia 2010r. do obstawiania!! Pozdro Dla Kumatych
|
Hej POGOŃ Jesteśmy Z Tobą...Nie Opuścimy Cię...Nigdy Cię Nie Zdradzimy Bo My KOCHAMY CIĘ...
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 29/08/2004 12:12
do meczu daleko.moga byc kontuzje nie znamy skladu.my gramy bez Masternaka i Magdonia.
w obronie bedzie Julcimar i .... Batata ?:/ Chwałek ? 
a w wisle nie bedzie Cantoro na bank bo dostal czerwona 
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 02/09/2004 21:05
> a w wisle nie bedzie Cantoro na bank bo dostal czerwona  
Ale ma świetnego zastępce - Kukiełke. Bardziej bym się cieszył gdyby im jakis skrajny pomocnik wypadł...
|
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 02/09/2004 21:33
> > a w wisle nie bedzie Cantoro na bank bo dostal czerwona  
>
> Ale ma świetnego zastępce - Kukiełke. Bardziej bym się cieszył gdyby im jakis skrajny pomocnik wypadł...
>
nad tym czy kukielka jest taki swietny to bym troche pomyslal 
|
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 02/09/2004 23:10
> > > a w wisle nie bedzie Cantoro na bank bo dostal czerwona  
> >
> > Ale ma świetnego zastępce - Kukiełke. Bardziej bym się cieszył gdyby im jakis skrajny pomocnik wypadł...
> >
>
> nad tym czy kukielka jest taki swietny to bym troche pomyslal 
>
No kurde Kukiełka musi być "świetny" skoro gra w reprezentacji hehe
|
Tylko Pogoń!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 03/09/2004 01:09
> Co do reprezentacji, to grales, grasz lub bedziesz gral w Amice to zagrasz w reprezentacji, no chyba ze trener sie zmieni...
no to moze niedlugo Ława sie w rep pojawi tez w amice gral  
a co do kukielki to to raczej wzmocnienie ale obrony, mistrz podan do tylu i odbioru pilki po czym wy......lenia jej byle gdzie, a no i na skrzydle Uche nie bedzie bo sie wypozyczyl do francji ale bedzie gorawski, prawda jest taka ze wisle nie przeszkadza brak paru podstawowych graczy ( w kazdym razie na naszym krajowym podworku)
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 11/09/2004 12:07
> hop poprostu tak do góry, temat jest już panowie 
sorka nie widziałem tego tematu na przyszłość będe bardzie starannie przeglądał strony 
Odnośnie tematu będzie 2:1 stawiam tak jak Olo 
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 11/09/2004 13:00
Widzę co u niektórych huraoptymizm ! Nie oszukujmy się Wisła nie przez przypadek jest mistrzem Polski i najlepsza drużyną w tym kraju !
Nie żebym nie wierzył w Naszą 11-stke ale z wyniku [1-1] będę się cieszył ! 
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 11/09/2004 14:00
> > > a no i na skrzydle Uche nie bedzie bo sie wypozyczyl do francji
>
> A gdzie konkretnie, bo ja troszkę nie w temacie. Bordeaux
>
Ano do Bordeaux ,juz nawet w sparingu z bodajze Sociedad gola strzelil , ma opcje transferu definytywnego wiec juz go pewnie w wisle nie zobaczymy.
PS co do glownego watku tematu to marzy mi sie 2-1, z remisu bede sie bardzo cieszyl, a porazka jest chyba wkalkulowana w planowana ilosc punktow ktora Portowcy maja zamiar w tym sezonie zdobyc
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 11/09/2004 17:13
Jak to Kasperczak mówił - jeżeli bedzie to Pogoń walcząca to Wisła może mieć kłopoty. Stawiam 1-1 Nasi muszą walczyć bo premii nie dostają, gdy są poniżej 10 miejsca...
|
|
|
|
Odp: Pogoń Vs Wisła - 11/09/2004 17:34
Jak pisze oficjalna strona klubu Grzelak i Batata przygotowują się na jutrzejszy mecz więc środek boiska nie będzie może stracony byłoby cool zobaczyć w końcu Batatę ale mam nadzieję że ta przerwa podziałała na niego bojowo bo co do Grzelaka to wiadomo że płuca wypluje.
PS
Kurde ale się już nie mogę doczekać meczu raz na 3 tygodnie mecz to troszkę za mało
|
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
|
|
|
|
|