Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Groclin - Pogon - 25/08/2004 09:14
Groclin jest bez formy i teraz będzie się chciał pokazać przed kibicami, a nam na wyjeździe jakoś nie idzie... są 2 warianty, taki że będziemy grać lepiej od Groklajnu i wygramy 1:2. I taki że jednak mimo starań (albo i nie...) Dyskobolia będzie lepsza... 2:0
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Groclin - Pogon - 25/08/2004 11:07
Miałem okazję (raczej przyjemnoscią trudno "to" było nazwać) oglądać mecz Wisla Plock - Groclin i musze stwierdzić ze poziom spotkania był...żenujący.Bramka dla Groclinu padła dość przypadkowo,zawodnicy z obu drużyn biegali jakby mieli do nóg przywiązane worki z ziemniakami.Pełno niecelnych podań,głupie zagrania i mało strzałów + nie pewna gra Przyrowskiego zatępującego kontuzjowanego Liberdę.Graj tak Grcolin w piątek to dostaniesz ostry łomot
Stawiam : Groclin 0-2 Pogoń
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Groclin - Pogon - 25/08/2004 11:17
Jak zagrają w pełni zmoblizowani to jest szansa na dobry wynik. Groclin niby skład ma bardzo solidny, ale w dwóch dotychczasowych meczach nic praktycznie nie pokazał i troche wątpie w to, że po tak słabiutkiej grze w Płocku i w pierwszym meczu z GKS (gdzie w zdobywaniu goli pomagał im Klytta), pokazali w meczu z nami dobrą gre. Wszystko bedzie zależało od tego czy ostatnie "wybryki" Ptaka, wpłyneły negatywnie na atmosfere wewnątrz zespołu - mam nadzieje że nie![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
Ja jestem optymistą i stawiam 2-1 do przodu, a gole może strzelą Milar i Matlak z karnego. Pozdro
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Typujemy Groclin - Pogon - 25/08/2004 13:10
ja typuje 1:2 oczywiscie dla nas ...Warto zajrzec na www.groclin-dyskobolia.prv.pl poczytac przedmeczowe newsy
Groclin - Pogon 1:2
Ziarkowski - Moskalewicz
___ - Millar
|
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|