Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 17/07/2004 22:24
Jeszcze jeden arugument za Legia : otoz My nie potrafilismy sprostac 3-cio ligowcowi(Uniaj Janikowo) a Legia przebywa teraz u szfabow i pokazuje klase -W piątek przebywający na zgrupowaniu w Bad Reichenhall piłkarze Legii zwyciężyli miejscowy zespół amatorski TSV 1862 6:0 a dzis w Monachium niemieckiego drugoligowca, SpVgg Unterhaching 5:0 (5:0). Miejmy nadzieje ze jednak Legia nie wywiezie z Papricany 3 pkt.
|
MW'03
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 17/07/2004 23:20
Legia ma forme, rozwaliła przecież byłego 1 ligowca z Niemiec Unterchahing 5-0 (i to do przerwy!). Nie wiem jakim składem grali ale wynik i klasa rywala mówią same za siebie. Jednak grajki muszą walczyć by więcej niż 6 bramek nie stracić (może się uda? nawet jak byliśmy parę sezonów temu słabsi od Legii to często padało 4-0. Teraz ten wynik mile widzany by był...)
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 18/07/2004 06:21
> Legia ma forme, rozwaliła przecież byłego 1 ligowca z Niemiec Unterchahing 5-0
> (i to do przerwy!). Nie wiem jakim składem grali ale wynik i klasa rywala mówią
> same za siebie.
Unterhaching grało pierwszym składem (a mają kim grać - Goran Sukalo, Silvio Adżić, Charles Akonnor, Thomas Sobotzik), Legia częściowo rezerwowym. Muszę przyznać, że byłem pod sporym wrażeniem tego wyniku. Z drugiej jednak strony, Unterhaching dopiero rozpoczęło przygotowania, był to ich pierwszy mecz sparringowy. Dlatego też większe wrażenie sprawiły na mnie dwa inne wyniki Legii, osiągnięte przeciwko rywalom na podobnym etapie przygotowawczym - 5:1 z Universitatea Craiova (czołowa drużyna Rumunii) i 3:1 z Ferencvarosem (mistrz Węgier). Trzeba więc przyznać, że formę mają zajebistą.
Wracając do typowania - niestety nasze szanse na remis są marne (chyba, że uda się szybko wyjść na prowadzenie), bo jakąś bramkę niemal na pewno stracimy. Niemniej jednak, pogromu nie będzie. Mamy w składzie paru walczaków, którzy nie puszczą meczu po pierwszej straconej bramce. Stawiam 1:2 lub 1:3, ze wskazaniem na ten pierwszy wynik. Bramkę dla nas strzeli Kaźmierczak, padnie ona pomiędzy 35 a 45 minutą, po strzale z dystansu.
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 18/07/2004 10:38
Ja bym tak dużej wagi nie przykładał do wyników meczów sparingowych.
Stawiam na remis 1:1
A dzięki temu, że mecz jest w niedziele to uda mi się przyjechać do Szczecina
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 19/07/2004 09:50
Witam,jestem kibicem Legi, chciałbym się wybrać na mecz Pogoń- Legia i mam kilka pytań odnośnie tego spotkania
- czy będzie można kupić bilety w dniu meczu ?
- czy kibice Legii będą siedzieć na jakimś wydzielonym dla nich sektoże ? czy zasiądą wśrót swych przyjaciół ze Szczecina ?
- jeśli Legioniśći zasiądą wśród Portowców to na jaki sektor warto wziąść bilet (żeby była w miare dobra widoczność ) ? (najlepiej żeby to była trybunka coś w stylu Żylety na Łazienkowskiej)
- no i jaki jest koszt biletu na ten sektor
jeśli chodzi o typ, to stawiam 2-3 8-)
Pozdrawiam wszystkich kibiców Pogoni !!
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 20/07/2004 00:57
troche za bardzo sie przejmujecie, moze pamietacie jak łks przegrywal wszystkie sparingi i zdobyl mistrza Polski ja stawiam 2:1 dla Pogoni i mysle, ze pojdzie po naszej mysli
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 20/07/2004 14:08
Stawiam na remis, chyba 1:1. Tak podpowiada serce ale rozum podpowiada 0:3. Takie są realia. Nie bardzo mi się chce wierzyć, że Saganowski i Włodarczyk nam nie strzelą po brameczce a i Sokołowski może coś dołożyć.
|
SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 20/07/2004 23:24
moim zdaniem bedzie 1-1. to ze przwegryamy w sparingach nie znaczy ze w lidze tez ma tak byc,przeciez w sparingu nie brda sie przykladac a w meczu ligowym to beda walczyc.
|
Łobez zawsze z Pogonią
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 23/07/2004 09:57
"Do upilnowania żyjących w przyjaźni kibiców Legi i Pogoni wystarczyłby jeden policjant"
źródło: Fakt
Całkowicie popieram. Wreszcie napisali coś normalnego.Ten tekst to tylko podpis ze zdjęcia. We Fakcie jest artykuł o przeniesieniu terminu.
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 23/07/2004 18:16
> czy jesli bede w Szczecinie o 18.30 to wyrobie sie na mecz (z dworca Dembie)?
Jak wezmiesz taksowke spod dworca to bedziesz na styk.O ile pociag nie bedzie mial opoznienia
[Ostatnio edytowane przez M@c: 2004-07-23 18:17]
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 23/07/2004 20:34
> > czy jesli bede w Szczecinie o 18.30 to wyrobie sie na mecz (z dworca
> Dembie)?
>Jak wezmiesz taksowke spod dworca to bedziesz na styk.O ile pociag
> nie bedzie mial opoznienia
...a za taksowke zaplacisz ok 30pln jesli skorzystasz z najtanszej korporacji
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 23/07/2004 20:38
> > czy jesli bede w Szczecinie o 18.30 to wyrobie sie na mecz (z dworca
> Dembie)?
Jak wezmiesz taksowke spod dworca to bedziesz na styk.O ile pociag
> nie bedzie mial opoznienia
Też pytanie , jeżeli korzystasz z PKP to raczej się nie wyrobisz ( jak to zawsze bywa szyny się rozszerzą czy coś takiego) ale może na drugą połowę zdążysz........... 
|
:
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-Legia - 23/07/2004 22:38
> a z bilecikem pewnie jakies problemy beda po ile bilety?
Kibice Legii wchodza na mecz ZA DARMO jesli sie nie myle na podstawie dowodu osobiestego i przeznaczony jest dla nich sektor 10 !!!!!
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|