Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Copa America - 08/07/2004 08:35
Argentyna już się zaczyna rozkręcać 6-1!! brawo , tylko szkoda ,że to nie jest taki turniej na powane- Brazylia w II składzie, zresztą w innych reprezentacjach też i może znów bedzie tak ,że wygra gospodarz (Kolumbia ostatnio).
|
:
|
|
|
Odp: Copa America - 08/07/2004 09:18
Bez przesady, że Brazylia jest w drugim składzie.Z tego co wiem to nie ma jedynie Ronaldo(co akurat Brazylii tylko na dobre może wyjść)Ronaldinho i R.Carlosa...Brazylia to jest taki kraj gdzie weźmiesz chłopaczka z ulicy a i tak będzie lepszy niż większość piłkarzy z innych części świata.
Zresztą Ci młodzi którzy jeszcze nie grają w Europie będą chcieli się za wszelką cenę pokazać.
Np. Luis Fabiano
Wczoraj spotkania Argentyny nie widziałem ale wynik 6:1 i hat-trick Savioli...no ładnie...Argentyna chyba jednak nie ma sobie równych.
A co do gospodarzy to Kolumbia wygrała 3 lata temu bo nie było Argentyny a Brazylia przeżywała chyba największy kryzys od 1990r.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Copa America - 12/07/2004 10:03
> Ale Brazylia pojechała
Brazylia - Kostaryka 4:1 i Brazylia w
> ćwierćfinale 
No Adriano hat-tricka ustrzelił i już zmierzają po mistrzostwo !!
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
|
Odp: Copa America - 14/07/2004 00:06
Brazylia gra w rzeczywi.ście bardziej osłabionym składzie niż myślałem ale dzięki temu Adriano może pokazać swoje umiejętności a Lis Fabiano może się wypromować
|
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
Odp: Copa America - 15/07/2004 19:51
Ćwierćfinał Meksyk-Brazylia będzie chyba najciekawszy.
Szkoda mi Chile...Ja w tej chwili chyba też stawiam na Meksyk.
|
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Copa America - 21/07/2004 17:42
Moja Artgentyna już w finale!!! 
Zobaczymy czy Brazylia pokona Urugwaj bo może się okazać, że Urugwaj wygra turniej.
Jeśli finał będzie Argentyna-Urugwaj to zmierzą się najbaredziej utytułowane drużyny w Ameryce Pd.(przynajmniej jeśli chodzi o Copa America)
|
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|