Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Pogoń-GKS B - 03/06/2004 12:39
03.06.04 - 10:45
: : Ankieta na Pogoni!! : :
Podczas meczu Pogoń Szczecin – GKS Bełchatów (06.06.2004 r.) zostanie przeprowadzona ankieta, która ma na celu ustalenie profilu kibica, zainteresowań, odbioru reklam na stadionie Pogoni.
Zarząd Klubu prosi o wyrozumiałość dla ankieterów oraz udzielanie prawdziwych informacji. Po przeprowadzeniu ankiety dla każdego przewidziane są małe upominki w postaci gadżetów MKS Pogoń Szczecin. Za okazałą pomoc i wyrozumiałość z góry dziękujemy.
Za stroną klubową.
Powinni zakupić wlepy i rozdawać każdemu kto się zgodzi na ankiete
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
Odp: Pogoń-GKS B - 03/06/2004 14:26
- A jak to będzie w I lidze - pytali dziennikarze Beseka, nawiązując do wyczynów napastników Zagłębia w końcówce meczu. - Na razie gramy w drugiej lidze - odparł trener.
- Z takim zespołem to możecie w ekstraklasie pograć tylko na trąbce - podsumował jego wypowiedź Mariusz Kuras.
dobrze powiedziane 
|
Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
|
|
|
Odp: Pogoń-GKS B - 03/06/2004 14:53
BTW w Galaxy juz najprawdopodobniej nie ma biletow!! Tzn cos ok 2h temu bylo cos ok 10 biletow!! Takze na GKS-ie bedzie ciekawie.
|
miejsce na Twoja reklame.
|
|
|
Odp: Pogoń-GKS B - 03/06/2004 15:14
Pogon bedzie grac napewno tak jak by walczyla dopiero o awans b po 1. niechce zawiesc tak wspanialej publicznosci a po 2. ze jeszcze w Szczecinie w tym sezonie nie zdobyl 3pkt.
moj typ to 3-1 dla Pogoni po bramkach Mastera , Ola i Bugiego
|
MW'03
|
|
|
Odp: Pogoń-GKS B - 03/06/2004 15:19
Teraz znowu sie zacznie ze biletow zabraknie na mecz z GKS, juz to widze, jak zawsze bedzie mozna jeszcze bilet zakupic przed meczem spokojnie
|
|
|
|
Odp: Pogoń-GKS B - 03/06/2004 15:26
W Galaxy są jeszcze bilety na każdy sektor prawie tylko że gdzieś na 4 dolne rzędy
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
Odp: Pogoń-GKS B - 03/06/2004 15:43
Typuję wynik 2:2, ale i tak atmosfera będzie świetna, a o tym co się będzie działo po meczu już nie wspominając... 1. Liga 1. Liga MKS!!!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-GKS B - 03/06/2004 15:48
> W Galaxy są jeszcze bilety na każdy sektor prawie tylko że gdzieś na 4 dolne
> rzędy
Olo o ktorej Ty byles?? Z tego co ja sie dowiedzialem to byly, ale tylko na 23 i jeszcze kilka na jakis inny (ktos oddal)
|
miejsce na Twoja reklame.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-GKS B - 03/06/2004 17:25
> Olo21 i kupon mi wczoraj wszedł tak jak mówiłeś tobie pewno też farciarzu .
wam wlazly kupony a ja postawilem w totka i 20 baniek kolo nosa polecialo
|
MW'03
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń-GKS B - 03/06/2004 18:48
>Ma ktos odstapic bilet z meczu z cracovia? Ma on dla mnie BARDZO sentymentalne >znaczenie, a gdzies mi sie zgubil ;/
Ja mam 2 takie bileciki, więc jeśli to naprawdę takie ważne, to mogę Ci go odpalić z tą Twoją gierką razem w zestawie...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
Odp: Pogoń-GKS B - 03/06/2004 18:54
> Olo21 i kupon mi wczoraj wszedł tak jak mówiłeś tobie pewno też farciarzu .
Orlo a jak dzisiaj poszedlem z usmiechem na twarzy i odebralem te zasrane 60 zlotych
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
Odp: Pogoń-GKS B - 03/06/2004 21:11
Wlasnie wrocilem z Galaxy i tam biletow juz nie ma i jestem bardzo wkurwiony!!! Moze mi ktos podac info gdzie jutro bedzie mozna kupic bilet i od ktorej
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
|
|
|
Odp: Pogoń-GKS B - 03/06/2004 21:18
> Wlasnie wrocilem z Galaxy i tam biletow juz nie ma i jestem bardzo wkurwiony!!!
> Moze mi ktos podac info gdzie jutro bedzie mozna kupic bilet i od ktorej
Bilety na niedzielny mecz świeżo upieczonych pierwszoligowców rozchodzą się w iście rekordowym tempie. Do dziś zostało sprzedanych ponad 3/4 biletów na to spotkanie. Jutro w godzinach 10-18 w kasach od ulicy Karłowicza dostępne będą ostatnie bilety na to spotkanie.
Wszystkich chcących podziękować zawodnikom za wywalczenie awansu do elity polskiej piłki nożnej sedecznie zapraszamy do kas i na stadion.
to z oficjalnej.
|
|
|
|
Odp: Pogoń-GKS B - 03/06/2004 22:02
byłem dzis około 12 na stadione na sektor od 3 do 8 biletów juz wogóle nie było na 12 tez chyba juz nue ale na 11 pare zostało a tak wogóle moj typ to 3:0 dla Pogońi po bramkach BATATY, MOSKALEWICZA, MASTERNAKA [Ostatnio edytowane przez ..:MiSiEk:..: 2004-06-03 22:04]
|
>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
|
|
|
Odp: Pogoń-GKS B - 03/06/2004 22:59
Witam wszystkich! Pewnie zostanie olany ale jednak spróbuje zapytac: ze względu na odległość z Trzebiatowa do Szczecina nie jestem w stanie kupic biletów na Bałchatów i mam pytanko czy znalazłby się ktoś na tyle wporządku żeby załatwić 3 bilety? Wiem że to podchodzi pod ścieme ale jak by co to zawsze można takie bilety na taki mecz szybko puścić przed samym meczem Więc nie łudząc sie za bardzo podaje numer gg jak by co 4004061. Pozdro
|
F.C. Trzebiatów
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|