Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: POGOŃ:PIAST - 11/05/2004 21:47
> Jak dotychczas w tej rundzie to Pogon na
> wlasnym stadionie nie strzelila mnie niz 3 gole!!! Z łks 3:1 dla Pogoni!!! Ze
> szczekowniaka 3:2 dla Pogoni!! Z Stasiakiem 4:1 dla Nas!!! Z radomskiem 3:0 dla
> Portowców!! z jaga 3:1 dla Pogoni!!!
Pampers eheh dobra taktyka !!! 
ja obstawiam 4 : 0 dla nas
|
|
|
|
Odp: POGOŃ:PIAST - 11/05/2004 22:35
Tutaj to trzeba pojechać ze 4:0, albo i więcej, to znaczy chciałbym, żeby tak było bo dawno Pogoń tylu bramek nie nastrzelała. To byłby wynik, do tego hat-trick Moslalewicza.
ALe tak najpoważniej to wygrana napewno, wynik od 3 do ) w zwyż
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ:PIAST - 11/05/2004 23:57
Jak wygramy ten mecz to pierwsza liga bedzie juz pramie nasza!!!Ja stawiam wymeczone 2:0.Hehe,przynajmniej chcialbym...
|
Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ:PIAST - 12/05/2004 23:01
> Jak wygramy ten mecz to pierwsza liga bedzie juz pramie nasza!!!
nie powiedziałbym ze bedzie nasza ! przewaga jaką Pogoń uzyskała została zniwelowana za sprawą porażek z arką i ruchem wiec do konca sezonu bedzie sie toczyc zacieta walka o ekstraklase !! wierze ze z tej konfrontacji Pogoń wyjdzie zwyciesko !
a co do wyniku meczu z piastem o mysle ze po dobrej drugiej połowie i zupelnie nedznej pierwszej Pogoń wygra 2:0 !!
nastepnie Cracovia-Pogoń 2:0
Podbeskidzie-pogoń 0:2
Pogoń Bełchatów 2:1
Zagłebie - Pogoń 1:1
to są minimalne wwyniki zapewniające Pogońi w 100% pewny awans !! chodź w razie czego mozemy gdzies stracic punkty przy ewentualnych stratach bełchatowa,zagłębia czy cracovi ale to nie wchodz w gre [Ostatnio edytowane przez przeme_k: 2004-05-12 23:01]
|
PS
|
|
|
Odp: POGOŃ:PIAST - 14/05/2004 00:31
Witam serdecznie.Zostało zadane pytanie czy przyjedzie Piknik Klub.Otóż najprawdopodobniej przyjadę tylko ja.Nasza hooliganka odpuściła sobie wyjazdy do końca sezonu,wiadomo z jakiego powodu.Nie zawiśnie jednak nasza flaga "Pikniki zawsze z Piastem",ponieważ została ona w Bielsku .Wielcy hooligani z BKS-u ją skasowali,bijąc przy tym 4 pikników,jednego bardzo dotkliwie.Po meczu z Bełchatowem pozbyliśmy się Andraszaka,który leczy ręke.Chyła kontuzjowany a Węgier to pomyłka transferowa i kopie sobie w rezerwach(bez sukcesów).Mamy jednego napastnika Uss-a.Obstawię 1:1.Pozdrawiam i mam nadzieje że zobaczę z waszej strony wspaniałą oprawe i oczywiscie dobre widowisko sportowe.
|
PIAST PIAST GKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGOŃ:PIAST - 14/05/2004 18:43
> a ja nie typuję, bo wynik jest juz dawno ustalony, tak samo jak cała ta
> pierdolona liga ....
[Ostatnio edytowane przez Zoe: 2004-05-14 10:57]
6:1
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
Pogoń - Piast 5:0 - 15/05/2004 21:12
5 do 0 Pogoń trafiła frajera.
gratulacje
niestety nie moglem isc na ten mecz i zaluje ale sila wyzsza.
Jeszcze jedno zwyciestwo i 1 liga bedzie nasza
|
POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
|
|
|
Odp: POGOŃ:PIAST - 15/05/2004 21:54
Mimo iz pierwsza połowa byla nudna to jednak w drugiej Portowcy w pełni sie zrehabilitowali.Mam pytanie odnosnie tych transparentów na 12 trzymałem je i nie wiem za bardzo co było na nich napisane wiem tylko ze cos o palantach,beda zdjecia z ta akcja transparentowa??pzdr
|
|
|
|
Odp: POGOŃ:PIAST - 15/05/2004 21:56
mecz zajebisty. czemu flag nie było?? a no i uczmy sie uczmy tych textow bo nie zawiele ich znamy(mowie o ogóle) pozdro
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|