Autor
Wiadomość
   Typowanie -> Pogoń -Ruch (obstawiamy) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
GRZ
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8140 dni

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 19/04/2004 19:12
Ja cos czuje ze bedzie to nasza "droga przez meke" i mecz zakonczy sie wynikiem 0-0 lub 0-1 dla nas ale bramka bedzie mocno kontrowersyjna;) Ale zobaczymy..

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
KMT
Kibic
Na forum od 8000 dni

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 19/04/2004 19:19
Wg mnie powtorzy sie jesienny wynik 2-2:P

Bądz dumny z tego kim jesteś...
christoph
Kibic
Na forum od 8455 dni

**

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 19/04/2004 19:42
Ja stawiam 2:2

Dziękuję :)
smuda
Kibic
Na forum od 8022 dni

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 19/04/2004 20:16
Jestem zazwyczaj optymista ale wydaje mi sie że Pogoń niestety ale nie wygra bedzie moim zdaniem dobrze jak Portowcy z Chorzowa przywioza 1 punkt,Ogólnie obstawiam 2:2 tak jak w Szczecinie w rundzie jesiennej

Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
Tabby
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 19/04/2004 20:38
A ja w takich typowaniach jeszcze nie trafiłem wyniku, więc nie sugerujcie się zbytnio 2-2 ;)

kawek
Kibic
Na forum od 8051 dni

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 19/04/2004 20:51
Cos czuje ze w tym meczu skonczy sie nasza passa 6 wygranych meczy,chciałbym sie mylic...........!Jednak jesli wygramy to na Radomsku zabraknie biletow.pozdro

Kibic
Na forum od 7822 dni

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 19/04/2004 21:04
2:0 dla Pogoni

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
fan57
Kibic
Na forum od 8053 dni

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 19/04/2004 22:16
a ja jako lider Ligi Typerów, po szesciu kolejkach, na stronie http://www.mkspogon.net/typtabela.php typuję Ruch : Pogoń 1:2

Pozdrawiam wszystkich Pogoniarzy!!!!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
ZDR
Kibic
Na forum od 8265 dni

**

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 19/04/2004 22:41
>a ja jako lider Ligi Typerów, po szesciu kolejkach, na stronie http://www.mkspogon.net/typtabela.php >typuję Ruch : Pogoń 1:2

>;Pozdrawiam wszystkich Pogoniarzy!!!!!

a ja jako wicelider Ligi Typerow na Pogońonline stawiam 1-2 dla Pogońi :) [Ostatnio edytowane przez Ma$t€®™: 2004-04-19 22:42]

Pawel211
Kibic
Na forum od 7835 dni

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 19/04/2004 23:09
A jako człowiek który niebierze udziału w lidze typerów na Pogońonline również twierdze że po ciężkim boju ale wygramy 2-1 a bramki strrzelą Batata i Kaźmierczak :D:D:D

Boberek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 19/04/2004 23:16
Serce mowi zwyciestwo, rozum remis wiec stawiam na remis 1-1 lub 2-2 wydaje mi sie ze to bedzie jeden z najtrudniejszych meczy w tej rundzie bo Ruch mimo ze jest w grupie barazowej to u siebie jest zawsze grozny i do tego bedzie mial wsparcie "Psycho Fanów" no i ten Srutwa........

ciekawe jak przyjma w Chorzowie Masternaka? byloby fajnie jakby im decydujaca brame strzelil znow w koncowce i znow w glowki :)

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 7847 dni

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 20/04/2004 23:41
Skromne 5:0 dla Pogoni :D

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8071 dni

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 21/04/2004 14:39
Wiele, jeżeli nie wszystko, będzie zależeć w tym meczu od odpowiedniego podejścia. Pamiętajmy, że gramy w środę dużo ważniejszy mecz z Radomskiem. A wielu graczom grozi wykartkowanie... W dodatku podjęcie wojny ze zmotywowanym Ruchem grozi kontuzjami...

Zwycięstwo jest raczej niemożliwe - Baniak chyba nie jest na tyle głupi, aby ryzykować tak wiele przed meczem z Radomskiem.
Remis całkiem możliwy, choć równie dobrze możemy przegrać. Stawiam na remis ze wskazaniem na Ruch.

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8149 dni

**

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 21/04/2004 15:12
Jak dlamnie bedzie 1:1. Pogoń ten mecz powinna lekko odpuscic. Wazniejszy jest mecz z Radomskiem.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Pit.
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 21/04/2004 16:13
A ja pobawie się w trenera i oto tak moim zdaniem bedzie wyglądał skład i ustawienie na mecz z Ruchem:):

---------------------WYPARŁO-----------------------------------
--PARZY-------MASTERNAK----JULCIMAR----NAPIERAŁA--
------------KAŹMIERCZAK---------BILIŃSKI-------------------
---TRAŁKA------------DA SILVA-------------MOSKALEWICZ--
-----------------------BUGAJ-------------------------------------

w rezerwie: Pilarz - Gajewski, Śliwiński, Andruszczak, Batata, Łabędzki,Magdoń
Z tego co pamiętam zagrożeni pauzą za kartki są Biliński, Michalski, Bugaj, Rodrigo i Łabędzki (nie mogłem nigdzie znaleźć informacji na temat graczy zagrożonymi kartkami więc prosze się nie kierować tymi których wymieniłem, bo pisałem z "głowy"). Dobrym posunięciem byłoby też wstawienie zamiast Bugaja, jedengo z dwójki Gajewski - Śliwiński (trzeba ich wreszcie ogrywać w poważnych meczach) i posadzenie wszystkich zagrożonych na ławke, albo wogóle ich nie brać do Chorzowa:) Ale myśle że i tak Pogoń grając "osłabionym" składem powinna zgarnąć w Chorzowie całą pule:) Pozdro.

P.S.: Marsz marsz marsz, do boju marsz, zwycięstwo czeka nas:P

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8071 dni

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 21/04/2004 16:38
> Z tego co pamiętam zagrożeni pauzą za kartki są Biliński, Michalski, Bugaj,
> Rodrigo i Łabędzki (nie mogłem nigdzie znaleźć informacji na temat graczy
> zagrożonymi kartkami więc prosze się nie kierować tymi których wymieniłem, bo
> pisałem z "głowy").

Zagrożeni są Biliński, Bugaj, Julcimar, Łabędzki i Rodrigo. Michalski ma już 7 kartek na koncie, będzie pauzował dopiero po dziesiątej. Ponadto, Baniak powinien oszczędzić Batatę, Moskalewicza i Matlaka - gdyby któryś z tych graczy doznał kontuzji, byłaby to tragedia w perspektywie meczów z czołówką.
Najbezpieczniej byłoby wystawić taki skład:
Wyparło - Michalski, Magdoń, Masternak, Napierała - Mauro, Kaźmierczak - Parzy, Trałka, Śliwiński - Gajewski.
Problem w tym, że z takim składem o remisie moglibyśmy tylko pomarzyć... Trzeba więc zaryzykować, kwestia - jak bardzo...

Pit.
Kibic
Na forum od 7909 dni

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 21/04/2004 17:07
No ale patrząc na którym miejscu w tabeli jest Ruch, jaką forme prezentuje to i tak nasz "okrojony" skład spokojnie powinien wygrać.W Ruchu groźny jest jedynie Śrutwa, ale i on często partaczy nawet setki... Ich obrona po stracie Mastera nie prezentuje się okazale, bramkarz nie jest tak świetny żeby powstrzymać grającą ofensywnie i na gazie Pogoń:) Pomoc z tego co pamiętam z meczu w Szczecinie też się błyszczy, a została jeszcze osłabiona odejściem Bizackiego do Odry W. W ataku Śrutwa, których chyba sam meczu nie wygra.
No jakoś nie wyobrażam sobie żeby w tym meczu Pogoń mogła stracić punkty:) Ale wszyscy przekonamy się w sobote:) Moim zdaniem 3 punkty dla nas po wyraźnej przewadze portowców i nieudolności strzeleckiej piłkarzy Ruchu:)

P.S.: Jak informuje nowy news na neczej stronie z gry wypadł Śrutwa!!:) Jenym słowem zajebiście:D

[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-21 20:43]

A to moje wszystki typy na tą kolejke:
Ruch Chorzów - Pogoń Szczecin 0-2 po golach Moskalewicza i Bilińskiego
Zagłębie Lubin - Piast Gliwice 2-0, Zagłębie ostatnio nie prezentuje wysokiej formy (remis w Gorzycach), ale i tak moim zdaniem na luzie wygra z Piastem. Obym się mylił;)
Garbarnia Szczakowianka Jaworzno - Tłoki Gorzyce 1-1, Tłoki są "na fali" i ostatnio całkiem dobrze się prezerntują w porównaniu na fartownie wygrywającą Szczakowianke. Licze na niespodzianke.
RKS Radomsko - GKS Bełchatów 2-2, w nerwowej końcówce gola straci RKS i podział punktów:) A tak na serio to 3 punkty zostaną niestety w Radomsku..
Arka Gdynia - Podbeskidzie Bielsko-Biała 2-0, Arka ostatnio na fali i łatwo ogrywa rewelacje rozgrywek. Podbeskidzie odpada z walki o 1 lige
KS Stasiak Opoczno - Aluminium Konin 1-0 Polar Wrocław - ŁKS Łódź 0-0

[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-22 15:46]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7911 dni

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 23/04/2004 23:30
mecz dzisiejszy Zagłębie L. - Piast Gliwice 1:0 po bramce samobójczej w 90 minucie

ale musi się czuć ten zawodnik, ciekawe w jakich okolicznościach ten samobój?

pavel18
Kibic
Na forum od 8009 dni

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 23/04/2004 23:35
1-0 dla Pogońi po bramce masternaka

..:MiSiEk:..
Kibic
Na forum od 7815 dni

Odp: Pogoń -Ruch (obstawiamy) - 24/04/2004 00:02
2:1 ALBO 3:0 DLA POGONI

>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1757675960 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005