Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Kolejny rywal Pogoni z - 29/03/2004 12:10
nie no spoko nie chesz mowic to nie
swoja droga wartpie zebys to robil
ale niepotrzebnie wyzywasz kolesia przynajmniej troche sie wysilil i przedstawil rywala a nie jak co niektorzy napisza typujemy i zadowoleni
pozatym dobrze ze zrobil temat po meczu z tlokami a nie tydzien przed nim
a co do systemu to ciezko go narazie oceniac bo gramy z samymi cipami ktore tylko sie bronia
z ocena poczekajmy do meczy z czolowymi klubami
|
|
|
|
|
|
Odp: Kolejny rywal Pogoni z - 29/03/2004 13:01
ganja man dzieki za poparcie a co do zoe to ja sie z nim nie pykalem bo osobiscie nie wale sie z chlopakami !!! a jezeli zoe cos ci nie pasi to po co sie wpisujesz , zreszta wyluzuj 
pozdro
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kolejny rywal Pogoni z - 29/03/2004 21:27
Według mnie to włanie dopiero ten mecz pokaze naprawde w jakiej formie jest Pogon bo trzeba sobie powiedziec ze dotychczasowi przeciwnicy nie byli zbyt wymagajacy,jesli chodzi to obstawiam 2:1 po ciezkim meczu.Nie mozna zapominac ze Srakowianka przegrała dwa ostatnie mecze a przeciez oni walcza wciaz o awans i nie moge jzu sobie pozwoliic na kolejna porazke
|
|
|
|
Odp: Kolejny rywal Pogoni z - 29/03/2004 23:50
Pogoń [2-0] Szczakowianka
Lech [2-3] Legia

|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kolejny rywal Pogoni z - 30/03/2004 18:20
Mam już bilecik na ten meczyk , ale Ptaszysko znowu zaczyna maniane odwalać z tymi numerowanymi miejscami jeszcze na moim sektorze to musiał zrobić
|
Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kolejny rywal Pogoni z - 31/03/2004 17:31
stawaim na minimalnie 5 zoltych kartek i wynik 1:0. Oczywiscie, jako kibic, chetniej widzialbym wynik oscylujacy w okolicach 3:0, no ale watpie, by aferzanka byla w tak slabej formie.
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|