Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: Mecze towarzyskie Polski wiosną 2004r. - 21/02/2004 20:08
> Poziom meczu byl tragiczny pomimo wysokiej wygranej. Myśle że dla panów :
> Kukielka,Burchadt,Kłos,Nowacki,Kowalczyk.Natomiast pan Żurawski z taką formą
> niema czego szukać w reprezentacjii....
no nie przesadzalbym. Klos tragicznie nie zagral. ot przecietny wystep, bez fajerwerkow, ale i bez powzniejszych bledow. Kukielka dobry w defensywie, zly w ofensywie - norma. co do reszte zgodze sie, reprezentacja JESZCZE nie dla nich (dorzucilbym ciut lepszgo od nich, ale tez niczym sie nie wyrozniajacego Wasilewskiego). Zurawski to taki Warzycha i Gilewicz. W lidze wysmienicie, w reprezentacji przecietnie (chcoiaz Zurawski 4 asysty walnal, wiec az tak tragicznie nie bylo).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecze towarzyskie Polski wiosną 2004r. - 31/03/2004 18:01
Janas podał skład
Selekcjoner piłkarskiej reprezentacji Polski Paweł Janas ogłosił skład na towarzyski mecz z USA, który zostanie rozegrany w środę w Płocku (początek meczu o godz. 20.35).
Polacy rozpoczną w zestawieniu:
Jerzy Dudek - Marcin Baszczyński, Tomasz Kłos, Jacek Bąk, Tomasz Rząsa - Euzebiusz Smolarek, Mariusz Lewandowski, Arkadiusz Radomski, Jacek Krzynówek - Grzegorz Rasiak, Maciej Żurawski.
Rezerwowi: Maciej Nalepa, Tomasz Hajto, Mirosław Szymkowiak, Sebastian Mila, Damian Gorawski, Marek Saganowski.
PAP
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecze towarzyskie Polski wiosną 2004r. - 31/03/2004 18:13
> Ja myslę, że będzie gdzieś tak 2:1 dla naszych, a nawet jeśłi nie to i tak
> wygramy! 
zwyciestwo musi byc a wynik typuje taki sam
mam tylko nadzieje ze z dobrej strony pokaza sie Radomski,Zurawski no i nasza mloda nadzieja z Holandi Ebi Smolarek [Ostatnio edytowane przez boberek: 2004-03-31 18:32]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Mecze towarzyskie Polski wiosną 2004r. - 31/03/2004 23:23
No cóż zagrali słaby meczyk i nie ma się zbytnio co nad tym rozwodzić. Jak się ma już dobre sytuacje do strzelenia bramki to trzeba je wykorzystywać bo inaczej to kiepsko to wszystko będzie wyglądało...Ehh moje typy się nie sprawdziły, szkoda bo liczyłem na podtrzymanie dobrej passy ze strony naszej Kadry a tu taki ZONK... Ale co tam, na Grecji sobie to odbijemy z nawiązką!
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
Odp: Mecze towarzyskie Polski wiosną 2004r. - 22/04/2004 07:01
Zbliża się mecz z Irlandią więc typuję wynik...moim zdaniem będzie 1:1
Ucieszyło mnie bardzo powołanie Boruca...ale spodziewałem się że prędzej czy później trafi do kadry...szkoda że kontuzjowani są Sagan i Jarzębowski bo oni też mieli być powołani...
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
Odp: Mecze towarzyskie Polski wiosną 2004r. - 22/04/2004 11:32
> Na cholere tego Boruca powolywac. Pewnie i tak nie da mu szansy, a poza >tym nie
> wydaje mi sie zeby on na nia zaslugiwal
Jeśli Janas nie da mu szansy to rzeczywiście powołanie Boruca będzie bez sensu...ale jeśli pozwoli mu zagrać w II połowie to jestem pewien że Boruc udowodni że stać go na gre w kadrze...na dzień dzisiejszy Boruc jest najlepszym bramkarzem w I lidze... [Ostatnio edytowane przez qbajag: 2004-04-22 11:37]
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|