Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: typujemy mistrza 3 ligi !!! - 03/01/2004 14:35
tak się zastanawiam po co Flocie i Zorzy awans , przecież one nawet nie mają tyle kasy , piłkarsko są mocne , ale z tej drugiej strony jednak gorzej , może w przyszłości ... ,
tak dobrze nie wróżę tym zespołom w 2 lidze , będzie z nimi tak samo jak z Błękitnymi ,
no chyba , że jakiś nagł zastrzyk kasy
|
|
|
|
Odp: typujemy mistrza 3 ligi !!! - 03/01/2004 15:48
max_dal:
w 4 lidze to awansuje Odra Chojna-( chyba ze jak to w 4 lidze bywa z braku funduszy zaczna sprzedawac mecze-bo nie ma co ukrywac ze tak bylo jest i bedzie w tych niskich ligach )bo trzeba przyznac ze chlopaki sie staraja a gdyby jescze bardziej sie przylozyli do treningow to bylo by zajebicho
ale niestety doszly mnie sluchy ze brak kasy w gminnym skarbcu tak wiec jesli w ogole wejda to pewnie zaraz wypadna
|
|
|
|
Odp: typujemy mistrza 3 ligi !!! - 03/01/2004 16:59
>
max_dal:
w 4 lidze to awansuje Odra Chojna-( chyba ze jak to w 4 lidze
> bywa z braku funduszy zaczna sprzedawac mecze-bo nie ma co ukrywac ze tak bylo
> jest i bedzie w tych niskich ligach )bo trzeba przyznac ze chlopaki sie staraja
> a gdyby jescze bardziej sie przylozyli do treningow to bylo by zajebicho
ale
> niestety doszly mnie sluchy ze brak kasy w gminnym skarbcu tak wiec jesli w
> ogole wejda to pewnie zaraz wypadna
Niestety musze cie zasmucić, ale z IV ligi awansuje Ina. Są do tego przygotowani . ![:]](grafika/emoticons/krzywy.gif)
pozdro
|
Goleniów z Pogonią
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: typujemy mistrza 3 ligi !!! - 12/01/2004 15:51
Chodzi mi o to ze klub jako klub istnieje...ale w 3 lidze teraz beda grali zawodnicy z klasy A i juniorzy...bo wiekszosc pilkarzy trenuje chociazby z Victoria Przeclaw...a wiec szans na awans Zorzy nie daje juz praktycznie zadnych...chyba ze...poczekamy do wiosny i wszystko sie okaze (kumaci wiedza o co chodzi )
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
Odp: typujemy mistrza 3 ligi !!! - 12/01/2004 17:50
Dlaczego nikt nie wymienia Kujawiaka Włocławek ..przeciez to jest najwiekszy pretendent do zdobycia mistrzostwa III ligi ....? Wedlug mnie to wlasnie Kujawiak...bedzie mistrzem ..ale powalczyc z nim morze Zorza i Flota !! Pozdro !
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2