Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Turniej 4 skoczni - 28/12/2003 13:32
> Oczywiście, ze ten Turniej wygra Wojciech Tajner!!!!!!
ten turniej opanuje rodzina Tajnera pierwsze 3 miejsca (chodź nie jestem pewny czy wszyscy biora udział)
> a kto wygral ostatnio 26 grudnia?
chodzi ci o Mistrzostwa Polski?? jak tak to oczywiście Adaś, drugiego miejsca nie pamietam, a trzecie Mateusz Rutkkowski [Ostatnio edytowane przez Mick: 2003-12-28 13:34]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Turniej 4 skoczni - 28/12/2003 23:26
hehe fajny nick "John Baton" i jeszcze dobija mnie Maciuś Wedrowniczek hahaha dobr ale to tak poza tematem
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
Odp: Turniej 4 skoczni - 29/12/2003 00:07
> pozdro dla W F H, a tak pozatym to co oznacza ten skrót?
w sumie przed nowym rokiem powinnienem zdradzic ten skrot....
ok za ta twoja ksywke to napisze....
W F H to znacz dokladnie Warsaw Fans Hooligans
pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
Odp: Turniej 4 skoczni - 29/12/2003 10:38
> > pozdro dla W F H, a tak pozatym to co oznacza ten skrót?
w sumie przed nowym
> rokiem powinnienem zdradzic ten skrot....
ok za ta twoja ksywke to
> napisze....
W F H to znacz dokladnie Warsaw Fans Hooligans
pozdro.
W Trzebiatowie jest plac WFH
|
...idę sobie swą dzielnicą ,z podniesioną przyłbicą i wyzwaniu stawiam czoła wierzę, że podołać zdołam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Turniej 4 skoczni - 29/12/2003 17:25
ja chcialbym poruszyc inna sprawe a propos skokow!! i naszej reprezentacji
zobaczcie ze w tym sezonie zespol prawie nie istnieje, w PŚ punktowali tylko malysz i bachleda, a rok temu oprocz nich jeszcze skupien, tajner, mateja pochwala
to idzie w zlym kierunku i chyba czas podziekowac panu tajnerowi
pozdroo
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
Odp: Turniej 4 skoczni - 29/12/2003 18:25
> nom , ten Pettrsen niezle rekord skoczni 143 metry !!! 
Heh skoczył 143.5 metra! 
A wracając tu do sprawy, którą poruszył wski, to w sumie ja bym się zgodził z tym, że nasz "wspaniały" fachowiec trener Pan Apoloniusz T. powinien odejść. Powodów jest kilka. co prawada, każdy może powiedzieć, że te 3 zwycięstwa Małysza w PŚ nie były dziełem przypadku i praca z trenerem bardzo pomogła. Ale ja tam bym powiedział raczej, że to wielki talent Małysza i współpraca z fizjologiem i psychologiem (którzy zostali zwolnieni) przyniosła takie efekty. Gdyby rzeczywiście Tajner był takim dobrym trenerem, to moglibyśmy cieszyć się nie tylko z dobrycvh skoków Adama ale i z pozostałych członków kadry A. W ogóle absurdem też jest to ile zarabia ten Austyjak, który jest renerem kadry B :biglaugh: Ale jak widać u nas w związku narciarskim zasiadają sami "inteligenci".
Dobrym trenerem to jest Kojonkowski - od razu widać efekty jego pracy. 2 sezony temu kadra norweskich skoczków wyglądała baaardzo mizernie, a teraz po w sumie niedługiej wspólpracy z Finem prezentują się wręcz rewelacyjnie, czego najlepszymi przykładami są Petersen, Ljoekelsoy no i Romoren. Gdyby Tajner był taki dobry, to Bachleda w końcu ustabilizowałby swoją formę, Tajner skoczył kiedyś ponad 120 metrów o całej reszcie "skoczków" już nawet nie wspominając...Tylko kto miałby zastąpić Tajnera...Ja nie mam żadnego pomysłu (za słabo się znam na tym wszystkim)...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Turniej 4 skoczni - 29/12/2003 20:03
Mój typ narazie się sprawdza i mam satysfakcje że typowałem Pettersena zanim znałem wyniki klasyfikacji oraz treningów.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
Odp: Turniej 4 skoczni - 29/12/2003 20:07
ALE SKOCZYŁ!!!.....ale na temat trenera Tajnera.......powinni go zwolnić za faworyzowanie niektórych skoczków innych (lepszych) pomijając ci faworyzowani to m.in Tonio Tajner, Marcin Bachleda ,T.Pochwała a ci pomijani wg. mnie to R.Mateja i mimo wszystko W.Skupień
! ZMIENCIE TRENERA ! ! ZMIEŃCIE TRENERA ! ! ZMIEŃCIE TRENERA !
|
[ocenzurowano głupote autora]
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|