Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin-Bordeaux i losowanie Uefa i Ch.League - 22/02/2004 12:11
Będzie ciężko ale obstawiam 1-0 dla Groclina ponieważ oglądajac mecze Bordeaux na canal + stwierdzilem że nie prezentują najwyższej formy.Szkoda tylko że taki wiejski klubik ma wielką piłke co nie powiedziec o innych wiekszych miastach....
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin-Bordeaux i losowanie Uefa i Ch.League - 26/02/2004 16:43
Nie przegraja... 1X to pewne... tylko bardziej 1 czy X to nie wiem... Mysle ze bedzie dobry meczyk i ze jednak powioza francuzow 
> Według mnie skończy się na 1:1, choć wolę żeby było 1:0 ale jestem realistą....
Nie bardzo rozumiem gdzie tu realizm... beda graly dwa zespoly o podobnych potencjalach, czyli ze kazdy wynik jest mozliwy... Wg mnie realista bys byl jakbys mowil ze Groclin jednak przegra z np Realem...
A tak wogle poza Auxerre i Monaco to nie lubie francuzow wiec Grocliny maja wygrac!!!
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin-Bordeaux i losowanie Uefa i Ch.League - 26/02/2004 19:06
huczne spiewy kibicow Groclinu slychac chyba w Poznaniu , tajna bron - trabki - sparalizowala farncuzow ktorzy nie moga wyjsc z oszolomienia i zamiast kopac rzucaja pilka, komentator malo sie nie posika, podniecajac sie gra Dyskoboli. A tak na powaznie po tym meczu chyba niebedzie juz milosnikow trabek ( a moze sie myle), ale ogolnie wiocha na calego, ogladajac wczorajsze mecze i ten doping..., ach szkoda gadac, poprostu wstyd.
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|