Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
Odp: jeba*** WISŁA - 28/11/2003 15:10
no cuz zdarza sie... nie dziwie ze ze nie strzelili bramki valaerendze bo oni praktycznie cala jedenastka sie bronili a karne to loteria... poprostu slabsze mecze wisly... [ Pogon by ich rozjebala ]
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
Odp: jeba*** WISŁA - 28/11/2003 15:15
> > Gwiazda Biała Znak Pedała ...Cioty ...jak z takimi burakami mozna nie
> strzelić
> bramki przez 180 min !!! to się właśnie tak kończy !!!
tych minut to bylo
> nawet 210 jesli dobrze licze 
pozdro
No fakt 210 !!! ehhehe
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
Odp: jeba*** WISŁA - 28/11/2003 15:16
> > Gwiazda Biała Znak Pedała ...Cioty ...jak z takimi burakami mozna nie
> strzelić
tych minut to bylo
> nawet 210 jesli dobrze licze 
pozdro
No fakt 210 !!! heeh [Ostatnio edytowane przez Wierni Kibice Na Zawsze Z Pogonią: 2003-11-28 15:16]
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: jeba*** WISŁA - 28/11/2003 18:18
ale w was sa cioly.... hehe kazdy w was jebane netowe ciecie wychwalal Wisle niespelna rok temu jak jechala z takim druzynami jak Parma czy Lazio ....
na chuj na nich bluzgacie?!?! zachowujecie sie jak cracovia na necie...... , jestescie po prostu zalosni i zakapleksioni , szkoda Wisly - nie lubie ich ale to polska druzyna i gra o punkty dla naszej ligi ....
pozatym Wisla obecnie przerasta ta Pogon o 3 klasy pilkarsko .... ale wy dalej swoje " 1 ligga ,1 liga MKS " a my wam na to TAKI CHUJ !!!! TAKI CHUJ !!!!
zobaczymy jebane cioly ilu was bedzie jak ta Pogon nie awansuje do I ligi ( a to wzrasta z kazda chwila)
p.s. - ktos tu madrze napisal o Fylkirze - strzelic 1 bramke ( i to na walku Darka ) przez 90 min RYBAKOM - AMATOROM to byl WSTYD !!!!
wiekszosc z was nawet nie zna Valerengii.... [Ostatnio edytowane przez Maly_ps: 2003-11-28 18:20]
|
z frajerami kosa z przyjaciolmi sztama
|
|
|
|
|
|
|
Odp: jeba*** WISŁA - 28/11/2003 20:48
Z drugiej strony jak można strzelić bramke zespołowi ktróry cały dwómecz tylko się broni i sporadycznie atakuje tylko z kontry.Zespół Norweski bronił sie praktycznie 11 piłkarzami.
|
Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
|
|
|
Odp: jeba*** WISŁA - 28/11/2003 21:36
> ale w was sa cioly.... hehe kazdy w was jebane netowe ciecie wychwalal Wisle
> niespelna rok temu jak jechala z takim druzynami jak Parma czy Lazio ....
na
> chuj na nich bluzgacie?!?! zachowujecie sie jak cracovia na necie...... ,
> jestescie po prostu zalosni i zakapleksioni , szkoda Wisly - nie lubie ich ale
> to polska druzyna i gra o punkty dla naszej ligi ....
pozatym Wisla obecnie
> przerasta ta Pogon o 3 klasy pilkarsko .... ale wy dalej swoje " 1 ligga ,1
> liga MKS " a my wam na to TAKI CHUJ !!!! TAKI CHUJ !!!!
zobaczymy jebane
> cioly ilu was bedzie jak ta Pogon nie awansuje do I ligi ( a to wzrasta z kazda
> chwila)
p.s. - ktos tu madrze napisal o Fylkirze - strzelic 1 bramke ( i
> to na walku Darka ) przez 90 min RYBAKOM - AMATOROM to byl WSTYD !!!!
>
wiekszosc z was nawet nie zna Valerengii....
Gówno możesz o tym wiedzieć, nawt jak te kurwy (czytaj Wisła) w zeszłym sezonie grały z Parmą i Schalke to byłem za Parmą i Schalke, jak Tomek Hajto strzelił gola to się cieszyłem, a jak Wisła prowadziła 4:1 to byłem wkurwiony na maxa. Kibicuję większości polskich teamów w pucharach, ale tym chujom akurat NIE!!!!
|
Babilon Team
|
|
|
Odp: jeba*** WISŁA - 28/11/2003 22:11
> ale w was sa cioly.... hehe kazdy w was jebane netowe ciecie wychwalal Wisle
> niespelna rok temu jak jechala z takim druzynami jak Parma czy Lazio ....
na
> chuj na nich bluzgacie?!?! zachowujecie sie jak cracovia na necie...... ,
> jestescie po prostu zalosni i zakapleksioni , szkoda Wisly - nie lubie ich ale
> to polska druzyna i gra o punkty dla naszej ligi ....
pozatym Wisla obecnie
> przerasta ta Pogon o 3 klasy pilkarsko .... ale wy dalej swoje " 1 ligga ,1
> liga MKS " a my wam na to TAKI CHUJ !!!! TAKI CHUJ !!!!
>zobaczymy jebane
> cioly ilu was bedzie jak ta Pogon nie awansuje do I ligi ( a to wzrasta z kazda
> chwila)
>p.s. - ktos tu madrze napisal o Fylkirze - strzelic 1 bramke ( i
> to na walku Darka ) przez 90 min RYBAKOM - AMATOROM to byl WSTYD !!!!
>
>wiekszosc z was nawet nie zna Valerengii....
Według mnie porażka Pogoni z Fylkirem wcaleni nie jest powód to tego żę nie moge szydzić z Wisły nie rozumime tego. Każdy chyba wie jak była wtedy sytyłącaja w naszym klubie niby skład był ale powoli Pogo sie rozpadała. Także głupotą dla mnie jest mówieni że cieszyłeś sie jak Wisła rok temu kroijła wszytkich i co z tego jak wczoraj przegrała to było rok temu grala inna Wisła. TO tylko pokazało jaki jest nasz Futbol i szczerze chce żęby Groclin nie popełnił tych samcyh błedów co Wisłą jak zajedzi daleko w Pucharze
i Dlatego bede sie smiać z Wisły i chuj mnie obchodzi ze rok temu wygyrwała bo ich pierdole tylko żębyscie sobie nie pomyśleli że tak samo bedzie z Pogonią napewno nie nawet jak nie awansują to bede chodzi i bedą przegrywać.Codzilem chodze i bede chodzi na dobre i na złe tlyko szkoda że mało ludzi myśłi tak samo jak......
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
Odp: jeba*** WISŁA - 28/11/2003 22:37
A moze ja powiem tak.
Wisla meczami z Valarenga wcale nie pokazala, ze jest beznadziejna i slaba co sugeruje wielu z was. Wg mnie moze hmm miala gorszy dzien.
Krakusy graja obecnie najlepsza pile w kraju i to trzeba im przyznac.
Tak jak mówil Maly - Ta slaba Wisla rozgromowila by super Pogon.
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
Odp: jeba*** WISŁA - 28/11/2003 23:39
> Gwiazda Biała Znak Pedała ...Cioty ...jak z takimi burakami mozna nie strzelić
Oj chłopinko nie zycze ci spotkac tych,jak piszesz "buraków" sam na sam ...
Kto miał okazje spotkać fanów VIF w Malmo wie o czym mowa
|
|
|
|
Odp: jeba*** WISŁA - 29/11/2003 01:24
A ja to szczerze pierdole! Nie wygrali? No i huj! Odpadli? Trudno sie mowi. Szkoda punktow dla Polski, ale jak nie teraz to za rok sie zdobedzie te punkty i bedizemy mieli 2 zespoly w LM!
|
|
|
|
Odp: jeba*** WISŁA - 29/11/2003 07:54
czemu taki ch. ma 2 gwiazdki a taki naprzyklad westman 0 ? co ten ch. ma tu jakies uklady czy jak ? i kiedy mi dacie wkoncu gwiazdke? 
mam pytanie a malysza tez nienawidzicie? on tez przeciez z wisly
[Ostatnio edytowane przez ganja man: 2003-11-29 07:56]
|
|
|
|
Odp: jeba*** WISŁA - 29/11/2003 10:54
Zanim zaczeliscie sie cieszyc ze wisla odpadla i zaczeliscie ja wyzywac trzeba bylo sobie przypomniec dwumecz P.Uefa Pogon - fylkir i pomyslec ze Wisla przegrala z druzyna profesjonalna a my z druzyna polamatorow w ktorej grali rolnicy i ludzie z innych profesji.........
Kazdy ma swoje podejscie ale ja kibicuje kazdej druzynie Polskiej ktora gra w pucharach.....co nie zmienia faktu ze Wisla nie awansowala na wlasne zyczenie.......
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
Odp: jeba*** WISŁA - 29/11/2003 11:11
> czemu taki ch. ma 2 gwiazdki a taki naprzyklad westman 0 ? co ten ch. ma tu
> jakies uklady czy jak ? i kiedy mi dacie wkoncu gwiazdke? 
>mam pytanie a
> malysza tez nienawidzicie? on tez przeciez z wisly
Co do pierwszej czesci twego listu to nic nie mówie 
A co do Malysza - on jest z Wisly , a ,,Wisla" jest z Krakowa.
No i Ja Malysza nie daze sympatia
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
|
Odp: jeba*** WISŁA - 29/11/2003 13:06
> czemu taki ch. ma 2 gwiazdki a taki naprzyklad westman 0 ? co ten ch. ma tu
> jakies uklady czy jak ? i kiedy mi dacie wkoncu gwiazdke? 
jestes tu nie dawno wiec powiem tak, liczy sie jakosc a nie ilosc, i nie chodzi tu o Westmana, pozatym gwiazdki to nie wszystko.
mam pytanie a
> malysza tez nienawidzicie? on tez przeciez z wisly
co ma piernik do wiatraka?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|