Autor |
Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin- Manchester city,Wisła-Valerenga - 27/11/2003 23:39
no i dobrze, ze przegrali, moze sei wreszcie naucza, ze dobrych zawodnikow sie nie sprzedaje gdy walczy sie najpierw o lm, a potem o uefa;] mecz beznadzieny, obie druzyny powinny zostac ukarana karami finansowymi
aha i nie brechtajcie wisly bo my z jeszcze gorszym zespolem przegralismy.....
|
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
|
|
|
Odp: Groclin- Manchester city,Wisła-Valerenga - 27/11/2003 23:47
>aha i nie brechtajcie
> wisly bo my z jeszcze gorszym zespolem przegralismy.....
No ))))))) O tym samym pomyslałem.. A tak by ponarzekać by się chciało ale nie wypada..My wtopiliśmy gorzej (która to runda była? ).
Dyskobolia ok! Wisła i Vale.. cos tam - nie do oglądania gówno..Szkoda.
|
|
|
|
Odp: Groclin- Manchester city,Wisła-Valerenga - 28/11/2003 00:13
Groclin byl zajebisty dzisiaj!! Naprawde patrzalem na ten mecz i sie cieszylem ze to polacy tak graja! A jesli chodzi o wisle.... nie mam slow! Powiem tylko tak: brawo wisla! szkoda ze sobie nie nagralem tego meczu jako kasety pogladowej "jak nie powinno sie grac w pilke" Na tym meczu podobaly mi sie 2 teksty basalaja:
"Za duzo norwegow biega wokol naszych pilkarzy" 
"Musimy razem z panstwem cierpiec ogladajac ten mecz..."
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin- Manchester city,Wisła-Valerenga - 28/11/2003 09:28
Zanim zaczeliscie sie cieszyc ze wisla odpadla i zaczeliscie ja wyzywac trzeba bylo sobie przypomniec dwumecz P.Uefa Pogon - fylkir i pomyslec ze Wisla przegrala z druzyna profesjonalna a my z druzyna polamatorow w ktorej grali rolnicy i ludzie z innych profesji.........
Kazdy ma swoje podejscie ale ja kibicuje kazdej druzynie Polskiej ktora gra w pucharach.....co nie zmienia faktu ze Wisla nie awansowala na wlasne zyczenie.......
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|